Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

bi dk karıştımı engin bey ve ekibinde tüp bebek yaptırdı memnun kaldım takip için doğan hast gittim her şey normal kasma kendini onu yap bunu yap tabi yapmadım engin beyin prosüdürünü uyguladım öldüğünü orda öğrendim inanmadık batı bahat hast gittim oda öyle söyleyince mecburen orda son işlem yapıldı onlarda tüp bebek olduğunu bildikleri halde patoloji diye bişi demedi yani böyle işte inşallah anlatabilmişimdir

bunu öğrendiğinde kaç aylıktı peki engin beyle konuştun mu o ne dedi kromozomlarsa eğer hata olmaması lazım çünkü onlara bir sürü tahlil ve aşamadan geçiriliyor..

Seda♥Recep;1484651 .!.:
evet tamam canım bunları anladım tüp bebeği yapan engin oral mıydı? eğer kromozomlarla alakalıysa nasıl dikkat edilmedi mi yapılırken böyle hatanın olmaması lazım

böyle bi şansım yoktu 5 yumurta elde edildi bunun 2 transfer oldu ilk olduğu için gerek duyukmadı duyulsa bile araştırılcak yumurta yokki

böyle bi şansım yoktu 5 yumurta elde edildi bunun 2 transfer oldu ilk olduğu için gerek duyukmadı duyulsa bile araştırılcak yumurta yokki
canım senin sorunun erken menepoz yada yumurta hücrelerinin tükenmesi ,,ve yumurtan kalitesizmiydi kusura bakm ne olur benimde sorunum yumurtlamama yani regli oluyorum ama ovulasyun olmuyormuş

Seda♥Recep;1484681 .!.:
bunu öğrendiğinde kaç aylıktı peki engin beyle konuştun mu o ne dedi kromozomlarsa eğer hata olmaması lazım çünkü onlara bir sürü tahlil ve aşamadan geçiriliyor..

20 haftalık arkadaşlar sıkmayın bu dr çok birazda bizim hatamız takibim bi yerde olsaydım bu duruma gelmezdim bu arada yalnış anlaşılmasın engin bey çok iyi tüp bebekte onunla sorunum yok diğerleriyle sorunum

Seda♥Recep;1484700 .!.:
evet hayatım çok zor iyi düşünüp iyi araştırıp karar vermek lazım
sedacım acele ve sara nur diye üyeler vardı onlar şuan hamiş birde ya tutarsa diye bir bölümvar orda liste yapılmış bi baksannnnn

20 haftalık arkadaşlar sıkmayın bu dr çok birazda bizim hatamız takibim bi yerde olsaydım bu duruma gelmezdim bu arada yalnış anlaşılmasın engin bey çok iyi tüp bebekte onunla sorunum yok diğerleriyle sorunum
sende heralde o daha iyimiş bu daha iyimiş dedin hepside farklı tanı işlemmmm ahhhh canım ahhhhhhhhhh

canım senin sorunun erken menepoz yada yumurta hücrelerinin tükenmesi ,,ve yumurtan kalitesizmiydi kusura bakm ne olur benimde sorunum yumurtlamama yani regli oluyorum ama ovulasyun olmuyormuş

evet canım ama korkma benim ilk tuttu bende regli oluyom ama menopoz riski var bu yüzden hemen yapmak gerek malum benim yaş 30 sana tavsiyem onla bunla oyalanma benim gibi geç kalma bu ne kadar sorun görünsede şansı var

evet canım ama korkma benim ilk tuttu bende regli oluyom ama menopoz riski var bu yüzden hemen yapmak gerek malum benim yaş 30 sana tavsiyem onla bunla oyalanma benim gibi geç kalma bu ne kadar sorun görünsede şansı var

tamam canım bakalım reglinin 3. günü tekrardan e2 ve ultrason var bakalım ne olcakkkkkkkkkkk

canım yine görüşelim oldumu tedavi sürecimizi paylaşalım ne bileyimmm tecrübeleri ilaçları olurmu ben gelişmelerine bakacammmm çıkıyorum canımm hadi allaha emanet olllllllllllllllllllllllllll

Back
X