Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sedacım sakin ol canım tüm artıları eksileri değerlendirrrrrrrrrrSeda♥Recep;1484684 .!.:ay valla çok zor durum bu karar aşaması yok ben amerikan hastanesini düşünüyorum.
Seda♥Recep;1484651 .!.:evet tamam canım bunları anladım tüp bebeği yapan engin oral mıydı? eğer kromozomlarla alakalıysa nasıl dikkat edilmedi mi yapılırken böyle hatanın olmaması lazım
canım senin sorunun erken menepoz yada yumurta hücrelerinin tükenmesi ,,ve yumurtan kalitesizmiydi kusura bakm ne olur benimde sorunum yumurtlamama yani regli oluyorum ama ovulasyun olmuyormuşböyle bi şansım yoktu 5 yumurta elde edildi bunun 2 transfer oldu ilk olduğu için gerek duyukmadı duyulsa bile araştırılcak yumurta yokki
Seda♥Recep;1484681 .!.:bunu öğrendiğinde kaç aylıktı peki engin beyle konuştun mu o ne dedi kromozomlarsa eğer hata olmaması lazım çünkü onlara bir sürü tahlil ve aşamadan geçiriliyor..
sedacım acele ve sara nur diye üyeler vardı onlar şuan hamiş birde ya tutarsa diye bir bölümvar orda liste yapılmış bi baksannnnnSeda♥Recep;1484700 .!.:evet hayatım çok zor iyi düşünüp iyi araştırıp karar vermek lazım
sende heralde o daha iyimiş bu daha iyimiş dedin hepside farklı tanı işlemmmm ahhhh canım ahhhhhhhhhh20 haftalık arkadaşlar sıkmayın bu dr çok birazda bizim hatamız takibim bi yerde olsaydım bu duruma gelmezdim bu arada yalnış anlaşılmasın engin bey çok iyi tüp bebekte onunla sorunum yok diğerleriyle sorunum
canım senin sorunun erken menepoz yada yumurta hücrelerinin tükenmesi ,,ve yumurtan kalitesizmiydi kusura bakm ne olur benimde sorunum yumurtlamama yani regli oluyorum ama ovulasyun olmuyormuş
allah rahatlık versin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmSeda♥Recep;1484708 .!.:neyse kızlar ben gidiyorum yatmaya yarın görüşürüz mucxssssssssssssssss iyi gecelerrrrrrrr
evet canım ama korkma benim ilk tuttu bende regli oluyom ama menopoz riski var bu yüzden hemen yapmak gerek malum benim yaş 30 sana tavsiyem onla bunla oyalanma benim gibi geç kalma bu ne kadar sorun görünsede şansı var