Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

Ben dün yoktum evde bu akşam geldim kızlar.Bu sabah sancılar giriyordu karnımın alt bölgesine hayırdır inşallah..

Seda♥Recep;1487493 .!.:
Sperm Testi

Bir gün 75 yaşında bir ihtiyar sperm testi yaptırmak için doktora gider. Doktor adama bir kavanoz verir ve:
- "Bunu doldurup yarın bana getirin" der...
Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza bakar ve boş olduğunu görür ve sebebini sorar. İhtiyar anlatmaya başlar:
- "Doktor bey, dün gece sağ elimle denedim olmadı, sol elimle denedim gene olmadı. Karımı çağırdım, o da sağ ve sol elleriyle denedi, ağzıyla denedi önce dişini çıkararak sonra dişini takarak denedi gene olmadı. Baktık olacak gibi değil komşunun karısını çağırdık o da iki elini ve ağzını denedi gene olmadı, deyince doktor kendini tutamamış:
- "Naaptınız, komşunun karısını da mı çağırdınız" diye sormuş.
İhtiyar yanıtlamış:
- "Napalım, açamadık şu lanet kavanozu bir türlü."

Ya Nerdesinizzzzzzzz Huuuuuuu Moralim Bozuk Size Ihtiyacim Var :(
darkınlıfe inş hamılesındır kıs inş seda cok guzeldı ya allahta senı guldursun emı gulseren ne oldu cnm anlat

Merhaba Swetlana Ya Canim Cumartesi Iğnemi 10'a Değilde 5'e Ayarlayarak Yapmişim Akşam Fark Ettim Doktoruda Aramadim Geç Olduğu Için Bugün Aradim Keşke Arasaydin Dedi Bi 5'lik Daha Yapardin :( Adette Olmadim Hiçbir Belirtide Yok Olmazsa çarşamba Gel Dedi Ya Nooluyor Nie Hata Yaptim Ben. Ya Cano Diğer Ilaca Geçmeden Bi Tahlil Filan Yapiliyormu Yani Lucrin Etkisini Göstermiş Mi Die? Cumartesi Iğneyi Yaparken çok Takildim Siyah çizgiyi Kariştirdim Nasil Hata Yaptin Die Merak Edersen Söylüyim Dedim çok Yorgundumda Gözlerim Yanliş Görmüş...

Merhaba Swetlana Ya Canim Cumartesi Iğnemi 10'a Değilde 5'e Ayarlayarak Yapmişim Akşam Fark Ettim Doktoruda Aramadim Geç Olduğu Için Bugün Aradim Keşke Arasaydin Dedi Bi 5'lik Daha Yapardin :( Adette Olmadim Hiçbir Belirtide Yok Olmazsa çarşamba Gel Dedi Ya Nooluyor Nie Hata Yaptim Ben. Ya Cano Diğer Ilaca Geçmeden Bi Tahlil Filan Yapiliyormu Yani Lucrin Etkisini Göstermiş Mi Die? Cumartesi Iğneyi Yaparken çok Takildim Siyah çizgiyi Kariştirdim Nasil Hata Yaptin Die Merak Edersen Söylüyim Dedim çok Yorgundumda Gözlerim Yanliş Görmüş...
korkma gıdınce senı muayene edıp yumurtalarına bakar ona gore dıger ılacı verır lucrın yumurtaları baskılayıcı ılac sanırsam daha yumurta gelıstırıcısını sonra verecek

kıs ordamısınız huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bende bu hafata hastalanmayı beklıom gulseren stres yapma kacıyo ozaman gelmıyo

ya dur bakalım daha muayene olmadan ooooo senle ısımız var gecen sayfalara ne yazdım stres yok unutmayın en buyuk dusmanımız ooooooooooooooo ne olursa olsun hep olunlu olcaz stres yok

ya dur bakalım daha muayene olmadan ooooo senle ısımız var gecen sayfalara ne yazdım stres yok unutmayın en buyuk dusmanımız ooooooooooooooo ne olursa olsun hep olunlu olcaz stres yok

AY HAKLISIN CANIMDA İŞTE OLMUYOR NEYSE CANIM BEN BİRAZCIK RAHATLAMAYA ÇALIŞİM IIIIIIIIIMMMMMMMM MESELA YEMEK YİYİM :) STRESE HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. EVET YILBAŞINDA ALLAHIN İZNİYLE AYZA GÜLSEREN VE DAHA ADINI HATIRLAMADIĞIM BERABER TEDAVİYE BAŞLADIĞIMIZ ARKADAŞLAR HAMİŞ OLDUĞU İÇİN İÇKİ İÇEMİYCEZZZZ OYNAYIP ZIPLAYAMIYCAZ İNŞALLAHH AMİNNNNNNNNNNNNN

VE DARISI BİZDEN SONRA TEDAVİYE BAŞLAYAN ARKADAŞLARA OCAK BEBELERİNEEEEEEEE :) :emir_bebek: :emir_bebek:

yahu neden yazmıyonuzkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

yahu yazmıyomusunuz benmı kor oldum bugun yoruldum belım agrıyo temızlık camasır derken

BELİNİN AĞRISI İNŞALLAH ADET OLACAĞININ BELİRTİSİDİR YARINA KADAR OLURSUNDA İNŞALLAH BİZE YETİŞİRSİN :):emir_bebek: :emir_bebek:
KIS BELKİ SENİNKİ KISA PROTOKOL OLUR BİZDENDE ÖNCE HAMİŞ OLURSUN HE NE DERSİN?

hadı yemek ye ve takma artık herseyın hayırlısı inş yılbasında ickı ıcemeyesın hamılelıkten dolayı inş allahım

hayırlısı olsun ama baslamaya karar verırsem uzun ıstıyom rahat rahat yavas olsun da gec olmasın hakkımızda hayırlısı olsa bıle sen once hamıs kalacaksın benımkı senınkınden kucuk olacak teyzesı

:a015: ben yemek yıyemıyom cunku rejım yapıyom gercı bugun basladım erteleye erteleye( hos bugune kadar hıc yapamadım ama bu sefer kararlı gıbıyım )sadece gobegımı erıtmek ıcın baska bıyerımde bıse yok herkes hamılemısın dıyosenağlama

hayırlısı olsun ama baslamaya karar verırsem uzun ıstıyom rahat rahat yavas olsun da gec olmasın hakkımızda hayırlısı olsa bıle sen once hamıs kalacaksın benımkı senınkınden kucuk olacak teyzesı

AY CANIMCIM BU ARADA BENİM İÇKİYLE HİÇ ARAM YOKTUR sırnaşık şey O ZAMAN BENİMKİ ERKEK SENİNKİ KIZ OLSUN DÜNÜR OLALIM HEH NE DERSİN Şeniz :emir_bebek: :emir_bebek:

Back
X