E
EU1
Ziyaretçi
melekoğlum beni bulmuşsun işte ben ordayım,,,,,,,,,,,,,Evet Söyle Bakalim Ne Hakkinda Yazalim Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melekoğlum beni bulmuşsun işte ben ordayım,,,,,,,,,,,,,Evet Söyle Bakalim Ne Hakkinda Yazalim Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bendende bi negatif haberi bu ayın şanssızlarından biriyim(
Lazkızı hayırlı olsun bebişiniz.
günaydın kızlar ben de yeni laparoskopi oldum 1,5 ay sonra 1. tüp bebek kararı aldık
İnşallah hepimizin ki tutar
GÜNAYDIN CANIMMMMM, GEÇMİŞ OLSUN GÜZEL BİR KARAR ALMIŞSINIZ ALLAH SONUNUDA HAYIR EDER GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZLERE İNŞALLAH.![]()
![]()
Bendende bi negatif haberi bu ayın şanssızlarından biriyim(
Lazkızı hayırlı olsun bebişiniz.
Seda♥Recep;1502036 .!.:selam ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:çok üzgünüm: HAYIRLISI CANIM İNŞALLAH KENDİLİĞİNDEN HAMİŞ OLURSUN.... BUNDAN SONRA NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN TÜP BEBEKMİ AŞILAMAMI?![]()
darkınlıfe cok uzuldum ama olacak ınan bızımde bebısımız olacak arkadasım pes etmek yok hos geldın seda naptın nasıl gıdıyo gulseren sen ne yaptın cnm bı gelısme varmı meralun inş en kısa zamanda sende hamıs hamıs dolasırsın bızdegünaydın kızlar ben de yeni laparoskopi oldum 1,5 ay sonra 1. tüp bebek kararı aldık
İnşallah hepimizin ki tutar
bak işte boşuna stres yaptın sakın olumsuzlukları düşünme başarılar arkadaşım