Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

iyi senden haber bekledim dr sonra gelmedin çok merak ettim çok şükür bişi yok kendine dikkat et olurmu biliyorsun bu işlem ha diyince olmuyor olumsuz düşüncelerinle etkileme sakın tedavi sürecini

iyi senden haber bekledim dr sonra gelmedin çok merak ettim çok şükür bişi yok kendine dikkat et olurmu biliyorsun bu işlem ha diyince olmuyor olumsuz düşüncelerinle etkileme sakın tedavi sürecini

DÜN DOKTORA GİTTİM ORDAN SONRADA İŞE GELMEDİM ABLAMA MİSAFİRLER GELDİ BENDE FIRSAT BU FIRSAT DEĞİŞİKLİK OLUR HEM DEDİM OFİSİ ARADIM İŞİM UZUN SÜRDÜ DEDİM :roflol: MÜMKÜN OLDUĞUNCA GEZİP EĞLENCELİ BİRŞEYLER YAPICAMKİ SIKINTI YARATMIYİM KENDİME. SEN NE ZAMAN DÜŞÜNÜYORSUN? :emir_bebek: :emir_bebek:

iiiiiii yapmışsın gez eğlen pozitif ol benim aslında hemen yaptırmam gerekiyor ama biraz maddi sıkıntım var dr uygun görürse ocak yada mart diye düşünüyorum malum pahalı ve bi önceki vardı anca toparlarız

iiiiiii yapmışsın gez eğlen pozitif ol benim aslında hemen yaptırmam gerekiyor ama biraz maddi sıkıntım var dr uygun görürse ocak yada mart diye düşünüyorum malum pahalı ve bi önceki vardı anca toparlarız

AH CANIM BİLMEZMİYİM BİZ TEDAVİYE BAŞLADIK 5 KURUŞUMUZ YOK BİDE DÜNYA KADAR BORCUMUZ VAR KISMET OLURSA TOPLAMA İŞLEMİ YAPILINCA KREDİ ÇEKİCEM. ŞİMDİ SENİN ÖNCEKİ TEDAVİN NE KADARA MAL OLMUŞTU, BİRDE HİÇ EMBRİYO DONDURULMADIMI YANİ HERŞEY YENİ BAŞTANMI OLUCAK?:emir_bebek::emir_bebek:

ilk işlem 6000 ytl kadardı bide 20 haftalık olana kadar anlıcan çooooooook açıldık malesef benden ancak 5 yumurta elde edildi bununda 2 embriuoydu bunuda kullandılar yani ben şimdi 0 başlıcam

kızlar nerdesiniz yaa sitenin diger bölümlerinde bi gözüktünüz sonra yok oldunuz hızınıza yetişebilene aşkolsun şükür sizi bulabildim hepimizin en içten dilekleri en kısa zamanda kabul olur inş.a.s.

valla canım bende nerede yazıcağımı şaşırdım 3-4 tane forumda yazıyorum işte... amin canım inşallah. sen neler yapıyorsun?

ev hanımıyım canım 2 yıldır tedavi oluyordum yeni bıraktım doktormla bi takım şeyler ters gitti iyi bi doktor arıyorum moralimin en bozuk anında siz çıktınız karşıma artık kendimi bu tip konularda yalnız olduğuma inandırmaya başlamıştım

bügün misafirim var onlar gelene kadar sizinle yazışıyım dedim.site çok karışık geldi bana sizlerş bulmak zor oluyor bazen

slm kızlar, Allah en kısa sürede kucaklarımızı doldurur inşallah . Burada bulunan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum.Bugün tüp bebek :emir_bebek:merkezine gidicem kolumdan lucrin aşısı yapıcaklar çok heyecanlıyım :dance::teytey::dance:

slm kızlar, Allah en kısa sürede kucaklarımızı doldurur inşallah . Burada bulunan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum.Bugün tüp bebek :emir_bebek:merkezine gidicem kolumdan lucrin aşısı yapıcaklar çok heyecanlıyım :dance::teytey::dance:

tatlım antalyadaymışsın bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım hangi hastaneye gidiyorsun:1hug:

swetlana sen ne yaptın tatlım inşallah hakkında hayırlısı olur canım :1hug:

Back
X