Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

Neyse canım yukarıdaki sorumu yanıtlarsan sevinirim.Ben şimdi çıkıyorum.Yine görüşmek dileğiyle iyi geceler.Bol bol dinlenelim ikimizde bu ay.Sen araştır Konyada iyi bir doktor bulursan benimde haberim olsun.Ben Konyada yaşamıyorum ama yaşadığım il küçük olduğundan öyle bir merkez yok ondan konyaya geliyorum.iyi geceler....

arkadaşlar insanlar niye bu kadar acımasız bugün bir bebeği seveyim dedim sanki bebeğini yiyeceğiz kaçırıyorlar bizden,,,,üzülüyorummmm yaa ama artık sevmemeye çalışcammm sanki biz hastalıklıyızda sinir oldum bugünnnnnnnnnnn

sanki kendileri özel bir mertebeye geçip te bebek sahibi oldular

Yüce Rabbim verdi de oldu

vermese ne yapabileceklerdi acaba?

bence bu kibirden başka bir şey değil

ben de bebek sevme konusunda biraz sıkıntı yaşamaya başladım
bu sevmelerin ardı acıyarak bakan gözlere geliyor

ama umrumda bile değil bu gerçeği değiştirmez; Allahın izni ile inşallah olur

beterin beteri var;GEÇ OLSUN DA GÜÇ OLMASIN
GÜÇ OLSUN DA, OLSUN

İnşallah

Swetlena eşim dün Dr. Turan bey le görüştü, aşılamayı yeniden yapabiliriz yada direk tüpe geçelim derseniz önce laparoskopi yapıp kapalı tüpü açarız demiş, sonra tüp yaparız demiş.Kafam karıştı açıkcası zaten tüp yapılacaksa laparoskopinin mantığını anlayamadım?
Canım belki bi bilgin vardır bu konu hakkında.Ben zaten laparoskopi yaptırsam sonrasında önemli bişey çıkmazsa tekrar aşılama denerim heralde.
Kafam karışık şimdi dinlenmedeyim ama dinlenme sonrası ne yapacağıma karar veremedim.

Neyse canım yukarıdaki sorumu yanıtlarsan sevinirim.Ben şimdi çıkıyorum.Yine görüşmek dileğiyle iyi geceler.Bol bol dinlenelim ikimizde bu ay.Sen araştır Konyada iyi bir doktor bulursan benimde haberim olsun.Ben Konyada yaşamıyorum ama yaşadığım il küçük olduğundan öyle bir merkez yok ondan konyaya geliyorum.iyi geceler....
cnm turan beyle deaylı bı konusun derım sor ona up bebek ıstıyosan laporoskopı neden yapmak ıstıyosun dıye bı bılgım yok ama bı bıldıgı vardır herhalde onun koskoca prof dun bende ordaydım cnm d kontrol verdı obıtıncede tekrar gıtcem yanına ama hocam cok tatlıdır tabıkı hemsırelerıde ınan orda kendımı cok rahat hıssedıyorum

swetlenacım prof deyip geçmeyin inanınki her doktorun koyduğu teşhis başka oluyor benim kendi başıma geldi konyada tam 3 doktora gözüktüm 1.si rahim duvarında kalınlaşma var dedi kendine göre halletti,2.si 1,5 yıl devam ettigim dilek hanım yumurtlama sorunu var dedi 3.sü istanbuldaki hastanelerde kapışılan doktor tüp bebek dalında uzmanlık yapan prof mehmet çolakoğlu senin hastalığın genetik aileden geliyor iyileşmez ama bi şekilde bebeğin olur tedaviyle dedi.her biri kendine göre doğru tedavi uyguladı ben aralarında çekirge gibi zıpladım önemseyen olmadı sonunda hepsinden vazgeçtim dinlenmeye çekildim işte böyle bi durumdayım kızlar:çok üzgünüm:

swetlenacım prof deyip geçmeyin inanınki her doktorun koyduğu teşhis başka oluyor benim kendi başıma geldi konyada tam 3 doktora gözüktüm 1.si rahim duvarında kalınlaşma var dedi kendine göre halletti,2.si 1,5 yıl devam ettigim dilek hanım yumurtlama sorunu var dedi 3.sü istanbuldaki hastanelerde kapışılan doktor tüp bebek dalında uzmanlık yapan prof mehmet çolakoğlu senin hastalığın genetik aileden geliyor iyileşmez ama bi şekilde bebeğin olur tedaviyle dedi.her biri kendine göre doğru tedavi uyguladı ben aralarında çekirge gibi zıpladım önemseyen olmadı sonunda hepsinden vazgeçtim dinlenmeye çekildim işte böyle bi durumdayım kızlar:çok üzgünüm:

ya haklısın hepsı aynı olmuyor ama ben hrzaman derım elımden gelenı yapıyom gerısı onlara dr kalmıs gunahıda sevabıda onun boynuna dıye napalım

Back
X