Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

hamıs olalımda bıyere cıkmasakta olur ama inş hamıskende gezerız saglıklı olsunda arkadaslar ben cıkıyorum kendınıze ıyı bakın hepınızı opuyorum yarın haftasonu gırmeye calısırım arkadaslar gelecek sanırım evde durmayız gıremessem pazartesıye kadar kendınıze ıyı bakın opuyom hepınızı muck muck mucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

burcu raporu kolaycıkardınmıııııııı

canım bütün gün ofiste değildim yazdıklarınızı okuyodum ama çıkmışsın netten, yeni gördüm yazını.Canım sabahtan beri tıp fakültesindeydim, tüp bebek merkezi bizi tıp a yönlendirdi ordan dekanlık başkanı vericek bugün kağıtları hazırlattık, haftaya kurul toplanıcak ve imzalıycaklar inş.

herkes gittimi yaa kocam geldiğinde beni bilgisayara odaklanmış görünce fena kızıyo yarım saatliğine izin aldım bu seferde siz yoksunuz gelim lütfennnnnnn:çok üzgünüm:

darkinlife umarım iyi haberlerle dönmüşsündür doktorla görüşmen nasıl geçti sanırım 3.aşılama yaptırcaksın değilmi?

Buralardayım da bi kaç gün sitede sorun olduğundan yazamadım bi ara da hiç giremedim siteye ondandır.Yoksa ben hep uğruyorum canım..

darkinlife umarım iyi haberlerle dönmüşsündür doktorla görüşmen nasıl geçti sanırım 3.aşılama yaptırcaksın değilmi?

Yok canım ben mola verdim.Bu ay yaramı gösterip ona bi çözüm uygulatcam.Ondan sonrasıda kısmet artık önümde aşılama, laparoskopi ve histereskopi ve en son dada mikroenjeksiyon gibi seçenekler var hangisini öncelikli yaptırırım karar vermedim daha..

swetlenacım prof deyip geçmeyin inanınki her doktorun koyduğu teşhis başka oluyor benim kendi başıma geldi konyada tam 3 doktora gözüktüm 1.si rahim duvarında kalınlaşma var dedi kendine göre halletti,2.si 1,5 yıl devam ettigim dilek hanım yumurtlama sorunu var dedi 3.sü istanbuldaki hastanelerde kapışılan doktor tüp bebek dalında uzmanlık yapan prof mehmet çolakoğlu senin hastalığın genetik aileden geliyor iyileşmez ama bi şekilde bebeğin olur tedaviyle dedi.her biri kendine göre doğru tedavi uyguladı ben aralarında çekirge gibi zıpladım önemseyen olmadı sonunda hepsinden vazgeçtim dinlenmeye çekildim işte böyle bi durumdayım kızlar:çok üzgünüm:

Çok haklısın hepsi ayrı telden çalıyor ya hepsi ayrı ayrı bi sorunumuzu buluyor yada..sını yazmak istemem doğrusu.
Bende şaşırdım madem tüp olacak neden laparoskopi yapmak lazım dendi.Önce tüplerinizi açarız sonra yaparız derken acaba yinede olmazsa mı yaparız demek istedi.Eğer öyleyse sorun yok.Ama değilse ben pek sıcak yaklaşmam bu konuya.Zaten burdaki doktorda tavsiye etmiyo.Bizim hastanede yapılıyor ama ben sana tavsiye etmem tüpe yönlendiririm diyor.Bu arada hastanelerinde tüp bebek bölümü yok.Yani ticari bi amaçla söylemiş olamaz.
Kafam karışık ben bi olmazsa yüzyüze görüşeyim Turan bey le de bakayım..

ilk doktorum rahim duvarında kalınlaşma var dedi 2.yumurtlama sorunun var dedi 3. doktor ise senin hastalık genetik aileden geliyor çözümü yok ama bi şekilde tedaviyle çocun olur dedi

ben 3 doktor değiştirdim bitanem hepside farklı teşhis koydu

Evet şimdi okudum bende o sayfaları.Dr. Ayla hanımı duydunmu hiç peki?
Başkentte..
Bana adanadaki doktorum tavsiye etti.Hani üniversite hastanesi ya ticari bi kaygıları yok o nedenle içime sinmişti.Ama doktorumla yeterince ayrıntılı görüşemiyoruz.Kendimi artık fazlalık yapıyormuş gibi hissetmeye başladım gelip giderken.Sanki suç işliyorum gibi hissediyorum kendimi ya alt tarafı tedavi görücem ama psikolojik olarak rahat değilim açıkcası.

konyada 1 tane tüp bebek merkezi var o da m.çolakoğluna ait hem özel hastası oluyorsun hem onun hastanesine para kazandırıyorsun 2 taraflı alış veriş

Back
X