Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

kızlar darkinlife dan haberiniz varmı hiç gözükmez oldu.hadi yaa gelinde sohbet edeli iyi haber verecek olanınız yokmuu?

kızlar darkinlife dan haberiniz varmı hiç gözükmez oldu.hadi yaa gelinde sohbet edeli iyi haber verecek olanınız yokmuu?

Geldim geldim burdayım.sitede sorunlar var yazamıyorum diye girmiyordum pek.Düzelmiş galiba.
Naptın nasılsın?Ben yaramı yaktırdım bugün.Fazla büyük değil dedi doktor.Aslında yakma hiç çocuk doğurmamışlara tavsiye edilmiyor ama napayım gittiğim yerde dondurma yapılmıyormuş.İstersen sevk edeyim dedi yok dedim yaktırdım.Hayırllısı artık.

slm darkinlife benimde doğum yapmadım benimde yaram vardı yakıldı daha sonra duyduğumda yakma işini pek onaylamıyolarmış içime şüphe düştü ama oldu bikere senin ağrın falan oldumu

Geldim geldim burdayım.sitede sorunlar var yazamıyorum diye girmiyordum pek.Düzelmiş galiba.
Naptın nasılsın?Ben yaramı yaktırdım bugün.Fazla büyük değil dedi doktor.Aslında yakma hiç çocuk doğurmamışlara tavsiye edilmiyor ama napayım gittiğim yerde dondurma yapılmıyormuş.İstersen sevk edeyim dedi yok dedim yaktırdım.Hayırllısı artık.
hadi hayırlısı geçmiş olsun güzelim bi sıkınyı yok değilmi şimdi nasılsın tedavi hangi aşamada ilerliyor şuan kullandığın ilaç falan varmı?

hadi hayırlısı geçmiş olsun güzelim bi sıkınyı yok değilmi şimdi nasılsın tedavi hangi aşamada ilerliyor şuan kullandığın ilaç falan varmı?

merhaba arkadaslar bende araniza yeni katiliyorum 5 senelik evliyim 2 defa tup bebek yaptirdim tutmadi msj larninizi okurken kendimden biseyler buluyorum herzaman.dertlesecek hic kimsem yok benide araniza alirsaniz cok mutluolurum.ayrica soracak biseyleriniz olursa cevaplarim 5 senedir tedavi goruyorum ama baya tecrube sahibi oldum ister istemez.

MERHABA SELVİHAN ARAMIZA HOŞGELDİN, TEDAVİNDEN CEVAP ALAMAMANA ÜZÜLDÜM :1no2: PEKİ SORUNUNUZ NEYDİ NEDEN BEBEĞİNİZ OLMUYOR?:emir_bebek::emir_bebek:

CANIM BENİM GEÇMİŞ OLSUN, İÇİNİ FERAH TUT İNŞALLAH İYİ GELİRDE KENDİLİĞİNDEN HAMİŞ OLURSUN :emir_bebek::emir_bebek:

swetlana,meralun,gülseren,darkinlife günaydın nerdesiniz kızlar beni bi köşede unuttunuz

GÜNAYDIN HATİCECİM UNUTURMUYUZ SENİ HİÇ, VALLA BEN BU SAYFAYI HİÇ KAPATMAK İSTEMİYORUM AMA PATRONUM OFİSTE O YÜZDEN KAPATIYORUM . NAAPTIN CANIM Bİ DEĞİŞİKLİK VARMI? :emir_bebek::emir_bebek:
YA BENİM Bİ SORUNUM VAR RAPOR ALMAK İSTİYORUM AMA SSK'DAN OLMASI GEREKİYOR NASIL YAPICAM ÖZELE GİDİYORUM BEN? BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. BU ADAMDAN İZİN ALMAK İSTEMİYORUM DOKTORA GİDECEĞİM GÜNLER RAPOR ALMAK İSTİYORUM...

Kısslar adaçayını araştırdımda, (Dölyatağı (Rahim) kaslarını uyardığı için, gebelik sürecinde kullanılmaz). diyor bu acaba yumurtalıkları uyardığı anlamınamı geliyorr?

GÜNAYDIN HATİCECİM UNUTURMUYUZ SENİ HİÇ, VALLA BEN BU SAYFAYI HİÇ KAPATMAK İSTEMİYORUM AMA PATRONUM OFİSTE O YÜZDEN KAPATIYORUM . NAAPTIN CANIM Bİ DEĞİŞİKLİK VARMI? :emir_bebek::emir_bebek:
YA BENİM Bİ SORUNUM VAR RAPOR ALMAK İSTİYORUM AMA SSK'DAN OLMASI GEREKİYOR NASIL YAPICAM ÖZELE GİDİYORUM BEN? BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. BU ADAMDAN İZİN ALMAK İSTEMİYORUM DOKTORA GİDECEĞİM GÜNLER RAPOR ALMAK İSTİYORUM...
güzelim rapor alma konusunda bi bilgim yok o yüzden sana bu konuda yardımcı olamıcam.adaçayı konusunda bende tam tersini duymuştum adeti düzene koyduğunu ve yumurtalıkları çalıştırdığını biliyorum hatta adet dönemi ağrılı geçenlere tavsiye ediliyor

Swetlana Nerdesin şekerim Yaaaaaaa Aaaaaaaaaa Konuşamiycakmiyiz Biz

merhaba arkadaslar bende araniza yeni katiliyorum 5 senelik evliyim 2 defa tup bebek yaptirdim tutmadi msj larninizi okurken kendimden biseyler buluyorum herzaman.dertlesecek hic kimsem yok benide araniza alirsaniz cok mutluolurum.ayrica soracak biseyleriniz olursa cevaplarim 5 senedir tedavi goruyorum ama baya tecrube sahibi oldum ister istemez.

kızlar slm bende tüp bebek yaptırcaklanlardanım 1 aralıkta tedaviye başlıyoruz rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ya gulseren bulusulalım ben gelıom sız yoksunuz ben gıdıyom gelıyosunuz ya selvıhan hos geldın cnm aramısainş sınem arkadasım inş

birde site hakkında bişey sormak istiyorum yeni olduğum için tecrübem yok sayfanın en alt sol köşesinde kimlerin bulunup bulunmadığı gözüküyordu ama artık gözükmüyor bendenmi yoksa sitedenmi kaynaklanıyor gözükmemesi

Kısslar adaçayını araştırdımda, (Dölyatağı (Rahim) kaslarını uyardığı için, gebelik sürecinde kullanılmaz). diyor bu acaba yumurtalıkları uyardığı anlamınamı geliyorr?
darkınlıfe gecmıs olsun cnm benım gulseren ben adacayını bu sıtede okudum ama hatırlamıyorum nerde oldugunu hamıle olmadan yanı yumurta toplanma gunune kadar ıcıyosun sonra ıcmıyosun

herkese slm kım var kım yok gulseren obur formlarıu dolasıyodum ama bı turlu bu foruma gıremıyodum zaten ondan sonr akoptu sıte cnm

Back
X