Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar darkinlife dan haberiniz varmı hiç gözükmez oldu.hadi yaa gelinde sohbet edeli iyi haber verecek olanınız yokmuu?
hadi hayırlısı geçmiş olsun güzelim bi sıkınyı yok değilmi şimdi nasılsın tedavi hangi aşamada ilerliyor şuan kullandığın ilaç falan varmı?Geldim geldim burdayım.sitede sorunlar var yazamıyorum diye girmiyordum pek.Düzelmiş galiba.
Naptın nasılsın?Ben yaramı yaktırdım bugün.Fazla büyük değil dedi doktor.Aslında yakma hiç çocuk doğurmamışlara tavsiye edilmiyor ama napayım gittiğim yerde dondurma yapılmıyormuş.İstersen sevk edeyim dedi yok dedim yaktırdım.Hayırllısı artık.
cnm ne yapmak ıstedıgını sole yardımcı olmay a calısayım
merhaba arkadaslar bende araniza yeni katiliyorum 5 senelik evliyim 2 defa tup bebek yaptirdim tutmadi msj larninizi okurken kendimden biseyler buluyorum herzaman.dertlesecek hic kimsem yok benide araniza alirsaniz cok mutluolurum.ayrica soracak biseyleriniz olursa cevaplarim 5 senedir tedavi goruyorum ama baya tecrube sahibi oldum ister istemez.
Geldim geldim burdayım.sitede sorunlar var yazamıyorum diye girmiyordum pek.Düzelmiş galiba.
Naptın nasılsın?Ben yaramı yaktırdım bugün.Fazla büyük değil dedi doktor.Aslında yakma hiç çocuk doğurmamışlara tavsiye edilmiyor ama napayım gittiğim yerde dondurma yapılmıyormuş.İstersen sevk edeyim dedi yok dedim yaktırdım.Hayırllısı artık.
swetlana,meralun,gülseren,darkinlife günaydın nerdesiniz kızlar beni bi köşede unuttunuz
güzelim rapor alma konusunda bi bilgim yok o yüzden sana bu konuda yardımcı olamıcam.adaçayı konusunda bende tam tersini duymuştum adeti düzene koyduğunu ve yumurtalıkları çalıştırdığını biliyorum hatta adet dönemi ağrılı geçenlere tavsiye ediliyorGÜNAYDIN HATİCECİM UNUTURMUYUZ SENİ HİÇ, VALLA BEN BU SAYFAYI HİÇ KAPATMAK İSTEMİYORUM AMA PATRONUM OFİSTE O YÜZDEN KAPATIYORUM . NAAPTIN CANIM Bİ DEĞİŞİKLİK VARMI?
YA BENİM Bİ SORUNUM VAR RAPOR ALMAK İSTİYORUM AMA SSK'DAN OLMASI GEREKİYOR NASIL YAPICAM ÖZELE GİDİYORUM BEN? BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. BU ADAMDAN İZİN ALMAK İSTEMİYORUM DOKTORA GİDECEĞİM GÜNLER RAPOR ALMAK İSTİYORUM...
Swetlana Nerdesin şekerim Yaaaaaaa Aaaaaaaaaa Konuşamiycakmiyiz Biz
merhaba arkadaslar bende araniza yeni katiliyorum 5 senelik evliyim 2 defa tup bebek yaptirdim tutmadi msj larninizi okurken kendimden biseyler buluyorum herzaman.dertlesecek hic kimsem yok benide araniza alirsaniz cok mutluolurum.ayrica soracak biseyleriniz olursa cevaplarim 5 senedir tedavi goruyorum ama baya tecrube sahibi oldum ister istemez.
kızlar slm bende tüp bebek yaptırcaklanlardanım 1 aralıkta tedaviye başlıyoruz rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Geldim geldim burdayım.sitede sorunlar var yazamıyorum diye girmiyordum pek.Düzelmiş galiba.
darkınlıfe gecmıs olsun cnm benım gulseren ben adacayını bu sıtede okudum ama hatırlamıyorum nerde oldugunu hamıle olmadan yanı yumurta toplanma gunune kadar ıcıyosun sonra ıcmıyosunKısslar adaçayını araştırdımda, (Dölyatağı (Rahim) kaslarını uyardığı için, gebelik sürecinde kullanılmaz). diyor bu acaba yumurtalıkları uyardığı anlamınamı geliyorr?