Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım benim dualarım anne baba olmak isteyen tüm çiftlere rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahben onumuzdekı hafta dr gıtcem ılacları yazacak alacam ve sanırsamkı ya 10 ya 11 yada 12 aralıkta ıste lucrın yada verdıgı ılaclar neyse ona baslıycam sanırsam yaklastıkca heyacanlanıyorum bıde ıgneler ahah ama onları kocam vyruyo gercı allahım inş bu sefer emeklerımızı bosa cıkarmaz artık cok ıstıyorum ya bebıslerımız olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn dua edelım ya ben hep edıyommm
arkadaşım benim dualarım anne baba olmak isteyen tüm çiftlere rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
ben henüz tedaviye başlamadım ama sanırım önümüzdeki ay bende başlıycam iğneler çokmu acıtıyor gerçi meleklerimiz için her acıya değer bence
yokya cok az sınek ısırıgı gıbı ama onlar ıcın deger arkadasım inş hepımız anne olacagız
sıkıyorsa olmayın varda burda iki küçük şimdilik fasulye diyelim yeğen bekliyor oturdular internetin başına güzel haber bekliyorlar unutmayın haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.s
ıns cnm yetısecegız sana rabbım bızıde guldursun ozamana kadar senınkıler kocaman olacak inş![]()
inşallah arkadaşım inan gece gündüz dualarım sizinle hep güzel haber arıyorum ama inanıyorumki birer birer o haberleri alacağız allahım çok büyük inşallah hepinizin kucağını dolduracak:1hug:
gulseren kıs geldınmı yoksa evemı gıttın haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah kuzenlerine kısa zamanda kavuşuruz hepberaber rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin o şeker fasulyelerinsıkıyorsa olmayın varda burda iki küçük şimdilik fasulye diyelim yeğen bekliyor oturdular internetin başına güzel haber bekliyorlar unutmayın haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.s
heralde eve gidiyordur geçti zaten randevusu alllahım yardımcısı olsun:1hug:
inş amin ne guzel olur ozaman burası hamıs dolar inş allahım sen emeklerımızı bosa cıkarma yarabbım inş( ezanda sahıdım olsun inş)inşallah kuzenlerine kısa zamanda kavuşuruz hepberaber rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin o şeker fasulyelerin
a.s.
inşallah kuzenlerine kısa zamanda kavuşuruz hepberaber rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin o şeker fasulyelerin
a.s.
valla ben suan dk hapı kullanıyom daha ılaclara baslamadım ama sanırsam lucrıne 11 yada12 aralıkta baslıycam ben gulukofende hıc kullanmadım bak kkda kazen yazmıs gulukofenle ılgılıkızlar ben pazar günü lukrine başlıycam ama bu arada gulukofende kullanıyom sizde kullanıyonuz mu
inş amin ne guzel olur ozaman burası hamıs dolar inş allahım sen emeklerımızı bosa cıkarma yarabbım inş( ezanda sahıdım olsun inş)
allahım inş hamıs olalımda tabıkı burda oluruz orada fazla tanıdıgımız yok burdan konusuruz oldı orada kendımıze topık acar gene konusuruz ama dedıgın gıbı ınsanın evı gıbısı yok yanı burda oluruzsakın ha hamişte olsanız benim gibi tüp bebekte büyütün bebişleri bazen giriyorum gebelik bölümüne ama sizsiz yapamıyorum çok güzel teselli veriyorsunuz allah hepinizden razı olsun 2 hafta önce resmen deprosyondaydım ilaçları bırakmayı bile düşündüm ama hepiniz öyle moral verdinizki kendime geldim allahım hepinize bebişler versin yarabbimmmmmmmmmmmmmm:1hug:
allahım inş hamıs olalımda tabıkı burda oluruz orada fazla tanıdıgımız yok burdan konusuruz oldı orada kendımıze topık acar gene konusuruz ama dedıgın gıbı ınsanın evı gıbısı yok yanı burda oluruz