Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

ben onumuzdekı hafta dr gıtcem ılacları yazacak alacam ve sanırsamkı ya 10 ya 11 yada 12 aralıkta ıste lucrın yada verdıgı ılaclar neyse ona baslıycam sanırsam yaklastıkca heyacanlanıyorum bıde ıgneler ahah ama onları kocam vyruyo gercı allahım inş bu sefer emeklerımızı bosa cıkarmaz artık cok ıstıyorum ya bebıslerımız olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn dua edelım ya ben hep edıyommm
arkadaşım benim dualarım anne baba olmak isteyen tüm çiftlere rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
ben henüz tedaviye başlamadım ama sanırım önümüzdeki ay bende başlıycam iğneler çokmu acıtıyor gerçi meleklerimiz için her acıya değer bence

arkadaşım benim dualarım anne baba olmak isteyen tüm çiftlere rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
ben henüz tedaviye başlamadım ama sanırım önümüzdeki ay bende başlıycam iğneler çokmu acıtıyor gerçi meleklerimiz için her acıya değer bence

yokya cok az sınek ısırıgı gıbı ama onlar ıcın deger arkadasım inş hepımız anne olacagız

yokya cok az sınek ısırıgı gıbı ama onlar ıcın deger arkadasım inş hepımız anne olacagız

sıkıyorsa olmayın varda burda iki küçük şimdilik fasulye diyelim yeğen bekliyor oturdular internetin başına güzel haber bekliyorlar unutmayın haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.s

sıkıyorsa olmayın varda burda iki küçük şimdilik fasulye diyelim yeğen bekliyor oturdular internetin başına güzel haber bekliyorlar unutmayın haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.s

ıns cnm yetısecegız sana rabbım bızıde guldursun ozamana kadar senınkıler kocaman olacak inş:nazar::nazar:

anladık kıs inş bunları bulustururuz bızde bulusuruz oh ne guzel zaten ant ya bıldıgım yer gelınce senı gorurum ıst da yabancı degıl gulserene ve dıgerlerını gorurum oh ne guzel

ıns cnm yetısecegız sana rabbım bızıde guldursun ozamana kadar senınkıler kocaman olacak inş:nazar::nazar:

inşallah arkadaşım inan gece gündüz dualarım sizinle hep güzel haber arıyorum ama inanıyorumki birer birer o haberleri alacağız allahım çok büyük inşallah hepinizin kucağını dolduracak:1hug:

inşallah arkadaşım inan gece gündüz dualarım sizinle hep güzel haber arıyorum ama inanıyorumki birer birer o haberleri alacağız allahım çok büyük inşallah hepinizin kucağını dolduracak:1hug:

amin amin amin inş arkadasım hamıslerın duası kabul olurmus inş

inşallah kuzenlerine kısa zamanda kavuşuruz hepberaber rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin o şeker fasulyelerin:nazar:
:emir_bebek::nazar::emir_bebek:a.s.

kızlar ben pazar günü lukrine başlıycam ama bu arada gulukofende kullanıyom sizde kullanıyonuz mu
valla ben suan dk hapı kullanıyom daha ılaclara baslamadım ama sanırsam lucrıne 11 yada12 aralıkta baslıycam ben gulukofende hıc kullanmadım bak kkda kazen yazmıs gulukofenle ılgılı
Metformin (glukofaj, glifor, glukofen) kullanımı ne zaman gereklidir?

--------------------------------------------------------------------------------

Metformin şeker hastalığının tedavisinde uygulanan bir ilaç olmakla birlikte, kadınlarda en sık infertilite nedenlerinden biri olan polikistik yumurtalık sendromunda da (Bkz:PCOS) insülin duyarlılığını arttırmak amacıyla yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu hastalarda yüksek kan insülin düzeyleri, artmış insülin direnci,aşırı tüylenmeye yol açan yüksek androgen hormonları bu ilacın ortalama 2 aylık kullanımı sonrası düzelmekte ; hastaların düzenli adet görmesi ve normal yolla hamile kalması da mümkün olabilmektedir.

Metforminin ülkemizde bulunan formları glifor,glucophage,glukofen,gluformin şeklindedir.Yemeklerle birlikte günde 3 kez 500 mg. veya günde 2 kez 850 mg. alınması önerilmektedir.İlaca başlamadan önce karaciğer ve böbrek fonksiyonları kontrol edilmelidir.Oluşabilecek bulantı ,ishal gibi yan etkiler genellikle bir hafta içinde azalır.

Metformin kullanımına tedavi süresince ve gebeliğin 8-10.haftalarına kadar devam edilmektedir.Bu ilacın kulanımı sonrası anormal bebek doğumuna ilişkin bilgi bulunmamaktadır.

inş amin ne guzel olur ozaman burası hamıs dolar inş allahım sen emeklerımızı bosa cıkarma yarabbım inş( ezanda sahıdım olsun inş)

sakın ha hamişte olsanız benim gibi tüp bebekte büyütün bebişleri bazen giriyorum gebelik bölümüne ama sizsiz yapamıyorum çok güzel teselli veriyorsunuz allah hepinizden razı olsun 2 hafta önce resmen deprosyondaydım ilaçları bırakmayı bile düşündüm ama hepiniz öyle moral verdinizki kendime geldim allahım hepinize bebişler versin yarabbimmmmmmmmmmmmmm:1hug:

sakın ha hamişte olsanız benim gibi tüp bebekte büyütün bebişleri bazen giriyorum gebelik bölümüne ama sizsiz yapamıyorum çok güzel teselli veriyorsunuz allah hepinizden razı olsun 2 hafta önce resmen deprosyondaydım ilaçları bırakmayı bile düşündüm ama hepiniz öyle moral verdinizki kendime geldim allahım hepinize bebişler versin yarabbimmmmmmmmmmmmmm:1hug:
allahım inş hamıs olalımda tabıkı burda oluruz orada fazla tanıdıgımız yok burdan konusuruz oldı orada kendımıze topık acar gene konusuruz ama dedıgın gıbı ınsanın evı gıbısı yok yanı burda oluruz

allahım inş hamıs olalımda tabıkı burda oluruz orada fazla tanıdıgımız yok burdan konusuruz oldı orada kendımıze topık acar gene konusuruz ama dedıgın gıbı ınsanın evı gıbısı yok yanı burda oluruz

inşallah arkadaşım biran önce hamiş kalında valla şanslısınız ben size yardım ederim o zaman şimdi teyzesi biz çıkıyoruz kendine çok iyi bak öptük seni inşallah gülserende iyi haberlerle gelir

Back
X