Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm guzel dıleklerın ıcın saol allahım hepımıze verır inşslm canım inş.tedavi iyi sonuçlanır da bebişine alırsın kucağına
Hayreeeeettt swetlena sen bu saatte gelmişsinp
kıslar anne olmak isitiyorum ben...........
swetlana,
benim tüplerim tıkalı bu 2. denemem olcak tüp bebekte Allahım tüm isteyenlere versin
swetlanacım,,
hayır herhangi bir girişimimiz olmadı doktorumuz direk tüp bebeği önerdi latroskopi dedi başta mam eğer olmazsa açılmazsa tekrar tüp bebek denememiz gerekçek neden olmadı diyceksin bukez dedi o yüzde yaşında ileri(37) hemen tüp bebek yapalım dedi oda 1. olmadı. 2. deneme içinde ara verdim bayramdan sonra gitcem bakalım ne diycek Alah herkesin yardıncısı olsun
swetlana,
sendemi lucrin ne başladın bende kullandım ilk tüp bebek denememde dah bir sürü ilaç kullnıcaksın ama olsun amaca ulaşmak için değer bende başlamak için sbırsızlanıyorum Allah yardımcın olsun hadi bakalım bismillah de ve başla senin ilkmi? kendinden sürecinden bahsedemisin biraz?
geldım ama kımse yoktu gerı gıttım
nasılsın naptın ne asamadasın baslıycanmı
Bu ay başlamayacağım bir ay daha bekleyeceğim.Bayram giriyor ya araya kontrole gidemem, zor olur diye erteledik tekrar.
gulseren kıs naptın cok merak edıyom senı inş bebıslerın sana tutunmustur annesı
Bu ay başlamayacağım bir ay daha bekleyeceğim.Bayram giriyor ya araya kontrole gidemem, zor olur diye erteledik tekrar.