Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

swetlanacım,,
hayır herhangi bir girişimimiz olmadı doktorumuz direk tüp bebeği önerdi latroskopi dedi başta mam eğer olmazsa açılmazsa tekrar tüp bebek denememiz gerekçek neden olmadı diyceksin bukez dedi o yüzde yaşında ileri(37) hemen tüp bebek yapalım dedi oda 1. olmadı. 2. deneme içinde ara verdim bayramdan sonra gitcem bakalım ne diycek Alah herkesin yardıncısı olsun

swetlana,
sendemi lucrin ne başladın bende kullandım ilk tüp bebek denememde dah bir sürü ilaç kullnıcaksın ama olsun amaca ulaşmak için değer bende başlamak için sbırsızlanıyorum Allah yardımcın olsun hadi bakalım bismillah de ve başla senin ilkmi? kendinden sürecinden bahsedemisin biraz?

canlarım ya bende çok istiyorum anne olmayı aşkımı baba yapmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam:1no2: size 7 yıllık evliyim 29 yaşındayımÇok üzgünüm çoook.dr sorun yok diyor ama tutturamıyoruz zaman kısmet herhalde alnımıza ne yazılırsa o olur biz bir tırnağını bile yapamayız .veren allah bizide mükafatlandırır inş.sabır edelim......:emir_bebek:.

swetlanacım,,
hayır herhangi bir girişimimiz olmadı doktorumuz direk tüp bebeği önerdi latroskopi dedi başta mam eğer olmazsa açılmazsa tekrar tüp bebek denememiz gerekçek neden olmadı diyceksin bukez dedi o yüzde yaşında ileri(37) hemen tüp bebek yapalım dedi oda 1. olmadı. 2. deneme içinde ara verdim bayramdan sonra gitcem bakalım ne diycek Alah herkesin yardıncısı olsun

swetlana,
sendemi lucrin ne başladın bende kullandım ilk tüp bebek denememde dah bir sürü ilaç kullnıcaksın ama olsun amaca ulaşmak için değer bende başlamak için sbırsızlanıyorum Allah yardımcın olsun hadi bakalım bismillah de ve başla senin ilkmi? kendinden sürecinden bahsedemisin biraz?

cnm hakkımızda hayırlısı ben daha once denedım olmadı kısmet tekrar basladık bakalım hayırlısı evet genelde lucrınle baslıyorlar yumurtaları baskılasın dıye daha sonra dıgr ılaclar sende ıhmal etme bayramdan sonra gıt hatta dırek adet olmadan gıtkı adetın 21gununde baslayasın adetının gununu hesapla ve ona gore gıt

Bu ay başlamayacağım bir ay daha bekleyeceğim.Bayram giriyor ya araya kontrole gidemem, zor olur diye erteledik tekrar.

canım ya niye erteliyorsun bak benimda araya bayram giriyor adetim 20 sine rastlıyor doktorum birlikte çalıştığı doktor hanımı nöbete bırakıcakmış o yapılması gereken aşılama adaylarının takibini yapacakmış ama ben istemedim başkasını diye bana bir ilaç verdi salı günü başlıcam adetimi geciktirecek ve bayramdan sonra salı günü bırakınca çarşamba perşembe adet olurmuşum ve başlıcam aşılama çalışmalarına böylece ertelemeemiş olcam.bence bekleme ama yinede sen bilirsin hayırlısı olsun bakalım.

merhaba arkadaşlar,sabahtan beri okyorum yazdıklarınızı,ben bu ay tüp bebek için tedaviye başlaycam.pisikolojim alt üst oldu,ya tutmazsa,parasınıda kayınpederim veriyo ya içime dert oluyo,bürsürü para gitcek di,aklım allak pullak.ama anne olmayıda çok sitiyorum,aşılama yaptırdım olmadı.ya ben den sonra evlenenlerin oldu,artık çok zoruma gidiyo,milletin içine çıkamıyorum,sorulardan bıktım,allahtan eşim yanımda,bu siteyi gördüm,herkesle derdimiz aynı,beni anlayacak kişiler var,çok sevindim,ayşe

Back
X