Tupbebek embriyo transferi

Yazmalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
25
7
36
30
Taze transfer oldum 3. Gün embriyo pcos var bende benim gibi olup olumlu sonuç alan varmı devlet hastanesinde oldum

Taze transfer oldum 3. Gün embriyo pcos var bende benim gibi olup olumlu sonuç alan varmı devlet hastanesinde oldum
Merhaba bende de pcos var iki hafta sonra Allah kısmet ederse transferim olacak. Devlet hastanesinden memnun kaldınız mı, yumurta toplamada narkoz verdiler mi. Ben bunlardan korkuğum için özele gittim. Devlette aşılama oldum. Beni koydukları odada yumurtası toplanan kadınlar sancıdan ağlıyorlardı resmen kıvranarak.
Acaba benim gittiğim hastane mi öyle hepsi mi öyle merak ettim Zeytinburnu kadın ve çocuk hastalıkları hastanesiydi

Öyle sorunlarla karşılaşmadım anestezi altında toplandı zaten sonrasında o gün ağrım oldu hafif geçti benim ilk tedavim özelde oldu 6 hafta gelişimi olmadı kürtaj oldum maddi açıdan özelde baş etmek zor 13 gün sonra test günüm bekliyorum bakalım

Benim sadece pcos değil sivi vardı tüplerde bağlandı mecbur tupbebek oluyorum 3.gün embriyosu oldu transfer sizin embriyonuz nasil bide ilk denemezmi

Benim sadece pcos değil sivi vardı tüplerde bağlandı mecbur tupbebek oluyorum 3.gün embriyosu oldu transfer sizin embriyonuz nasil bide ilk denemezmi
Evet canım ilk tüp bebek deneyimim. 8 gün sonra değerlerim iyi ise o hafta içinde transfer işlemimi gerçekleştireceklerini söylediler. Benim 5.gün 9 embriyom donduruldu. 7 iyi kalite 2 orta kaliteymiş.
İnşallah güzel sonuçlar alırız Kalbim yerinden çıkacak. Gün sayıyorum resmen. Biran önce şu transfer aşamasına gelsem.bir yandan da çok korkuyorum olumsuz olursa diye. Yani karmakarışık bir haldeyim.
Ama önemli olan embriyo günü değil diye biliyorum. Çok anlayamadım 3. İle 5 gün arasındaki farkı. Bence yok gibi. Mesela kalite konusu da tuhaf.5.gün iyi kalite embriyosu tutmayıp 3.gün orta kalite embriyosu da tutan var

Kesinlikle kalitesi embriyo bile tutuyo benimde kafam karışık taze transfer oldum sadece yumurta toplamadan sonra progestan fitil yazdı folik asit başka bise yazmadı beni transfere hazırlamadı sen ne kullanacaksin trasnfere kadar transfer sonrası da ecopirin yine aynı devam oyle ekstradan igne falan hiç bise yok

Bana transfer gününe kadar sadece estrofem verdiler rahim kalınlığı İçin o kadar başka bir şey vermediler. Birde bir hafta sonra kan değerlerime bakacaklar sıkıntı yoksa donmuş embriyo çözdürülüp transfer edilecek

Bendede sadece estrofem hapi vardi Sonrasinda fitil ve igne eklendi Yarinde transferim gerceklesecek umarim herdey gonlumuzce olur

Ilk transferimde banada hic bisey verilmedi ve asiri kanamada dusurdum onlari o tuzden 2.ci tedavimde hem fitil hem hap hem igne yazildi suan kullaniyorum yarin transferim gerceklesecek bakalim

Bendede sadece estrofem hapi vardi Sonrasinda fitil ve igne eklendi Yarinde transferim gerceklesecek umarim herdey gonlumuzce olur
Yaaa Hadi bakalım hayırlı olsun. İnşallah güzel haberlerle gelesiniz bizi haberdar eden. Ben estrofemi bir hafta daha kullanıp kontörle kan vermeye gideceğim ve rahim kalınlığına bakıp eğer uygunsa o hafta İçin transfer günü verecekler. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum Polikistik var bende. 9 embriyom donduruldu. Bir de çözülürken bazılarının canlanmadığı için transferleri iptal olmuş İnsan tedirgin oluyor bir aksilik olacak diye

Ilk transferimde banada hic bisey verilmedi ve asiri kanamada dusurdum onlari o tuzden 2.ci tedavimde hem fitil hem hap hem igne yazildi suan kullaniyorum yarin transferim gerceklesecek bakalim
güzel haberlerinizi duyarız inşallah estrofem ilacını saatinde mi içmek gerekiyor progestronlara ne zaman başlanmıştı acaba ben yarın başlrsam sabah içememiş olucam saat 4 te filan kan sonucum gelirmiş. sorun olur mu

Tesekkur ederim canim En guzel haberleri vermek nasip olsun birbirimize insallah duâlarim seninle canim aynen bende 1 hafta kullandim sonraki hafta termin verildi transfer icin. Ay insallah bisi olmaz benimkide donmuş embriyo olacak ya Tedirgin oldum bak simdi oyledemi oluyormus geri cozulurken canlanmiyomuymus ben ilk defa duydum bu benim 2.ci tedavim ve baska embriyom yok 2 tanecik kaldii

Amin Insallah kizlar birbirimize guzel haberler verelim insallah Rabbim yar ve yardimcimiz olsun. Ben satimi kurdum hergun saat 13:00 de aldim ama isimin oldugu yada bi sorun oldugu zamanlarda Baska saatlerdede aldim sorun yasamadim ama tabi doktorunuza danişin. Ultragest fitilim var sabah öglen akşam birde Ignem prolutex sadece aksamlari var

Yok sen buna takma şimdi kafanı. Kısmet işleri bu. Bazen nadir de olsa canlanmayabiliyormuş. Burda bir kaç topikte okumuştum. Ben de biraz tedirginim ama onlarda oldu diye bize olacak diye bir şey yok. Bence embriyolarımız canlanacak içimdeki ses öyle diyor iş tutunma aşamasında. İnşallah tutar. Buna dua edelim

Insallah canim Yaa Yarin sabah Transferim inşallah bi sorun cikmaz Duâlarımız hep ortak canim Yaa Inşallah Rabbim kimsenin elini boş birakmasin yavrularimizla doldursun inşallah

Insallah canim Yaa Yarin sabah Transferim inşallah bi sorun cikmaz Duâlarımız hep ortak canim Yaa Inşallah Rabbim kimsenin elini boş birakmasin yavrularimizla doldursun inşallah
Oh ne güzel sevin transfer günün yarın Kötü düşünme güzel düşün güzel olsun. Ben inanıyorum bebişin seninle olacak. Embriyologlar bilir işini. Onlara güven ve bu anların tadını çıkar.
Bak yarın minik senin bedeninde seninle olacak. Mucize bu.
Bol bol dua er. Stres yapmamaya çalış.
Benim tahmini transfer bir buçuk iki haftaya olur. Bana daha çok var gibi gün geçmiyor. Keşke benim de transferim yarın olsa
Hadi bakalım bismillah. Güzel şeyler olacak inşallah arkadaşım
Olumsuzlar nadir de olsa olmuş olabilir ama bu bize de denk geleceği anlamına gelmiyor. Güzel olacak inan

Taze transfer oldum ben normalde transfer öncesi progesteron hormonuna bakılması lazım ve 0 çıkması lazım 1 ve üzeri çıkarsa tranfer olmazmış olsada düşükle sonuçlanırmış.belki benimde yüksek çıktı taze oldugu icin hormonlar yukseltmis olabilir hep ihmal hep ihmal sonuç ta bir suru emek var. Sizlerin bakildimi bu değere çok endişeliyim

Oyle olmaz merak etme artık teknoloji ilerledi o ihtimal cok cok az

benim transferim ertelendi. çikolata kimsti olduğu için bakılı transfer uygulanacakmış doğum kontrol haplarına başladım. Allah hakkımızda hayırlısını versin.sizin herşeyiniz sorrunsuz geçsin.

Ay canimm tesekkur ederim neler yazmissin ve ben yeni goruyorum Rabbim herseyi gonlumuze gore versin ben inaniyorum hersey cok guzel olacak sende kalbini gonlunu ferah tut o gun illaki gelicekk Herseyin yeri ve dogru zamani var unutma. Rabbim istemedikce kucucuk bir yaprak bile kimildamazmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…