• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupbebek embriyo transferi

benim transferim ertelendi. çikolata kimsti olduğu için bakılı transfer uygulanacakmış doğum kontrol haplarına başladım. Allah hakkımızda hayırlısını versin.sizin herşeyiniz sorrunsuz geçsin.
Çok üzüldüm canim senin adina 🥺
Ama unutma demekki en dogru zamani bekliyor icini kalbini ferah tut illaki olucak Zaman ve Sabir 🤲🏻 Duâlarim seninle canim

Taze transfer oldum ben normalde transfer öncesi progesteron hormonuna bakılması lazım ve 0 çıkması lazım 1 ve üzeri çıkarsa tranfer olmazmış olsada düşükle sonuçlanırmış.belki benimde yüksek çıktı taze oldugu icin hormonlar yukseltmis olabilir hep ihmal hep ihmal sonuç ta bir suru emek var. Sizlerin bakildimi bu değere çok endişeliyim
Oyle olmaz merak etme artık teknoloji ilerledi o ihtimal cok cok az
Benimde taze transferimde olmadi ne yazikki bu 2.ci transferim inşallah bu sefer sımsıkı tutunabilirler.🤲🏻💌 tabiki Emek veriyosun ümid ediyosun sonra hayal kirikligi olunca ister istemez cöküyosun. Ama daha yolun basindayiz gucumuz yettigince devam napalim Buda Bizim imtihanimizmiş diyecegiz kizlar 🤲🏻 Rabbim Büyük

Bana transfer gününe kadar sadece estrofem verdiler rahim kalınlığı İçin o kadar başka bir şey vermediler. Birde bir hafta sonra kan değerlerime bakacaklar sıkıntı yoksa donmuş embriyo çözdürülüp transfer edilecek
Hic korkma bende senin gibiydim 🥰 bugun transfer oldum cok sukur canim

Taze transfer oldum ben normalde transfer öncesi progesteron hormonuna bakılması lazım ve 0 çıkması lazım 1 ve üzeri çıkarsa tranfer olmazmış olsada düşükle sonuçlanırmış.belki benimde yüksek çıktı taze oldugu icin hormonlar yukseltmis olabilir hep ihmal hep ihmal sonuç ta bir suru emek var. Sizlerin bakildimi bu değere çok endişeliyim
Merhaba. Benim mayisda dondurulmuş transferimin ertelenme nedeni progesterondu. Adetin 21ci gunu igne oldum ve adeti bekliyorum. Adet olunca tekrar progesteron bakilacak

Salı günü yapicam ama hiç bir belirti yok olmadı gibi zaten hiç bir şey içime sinmemişti

Benim kullandığım takviyelerin haddi hesabı yok . 7haziranda transferim gerçekleşti ve o kullandığım ilaçların çoğuna devam ediyorum iğneler de dahil . Hatta doktorum rahime tutunabilmesi ve düşük tehlikesi olmaması için olursa 10. haftaya kadar devam dedi . Bugün 8. hün olacak 2 embriyo 5.gün 2 aylık dondurma sonrası transfer oldu . Yarın kendim bi test yapacağım 18 ine de kan testi vermişlerdi . Allahım hepimizin yardımcısı olsun gönlümüze göre versin

Benim kullandığım takviyelerin haddi hesabı yok . 7haziranda transferim gerçekleşti ve o kullandığım ilaçların çoğuna devam ediyorum iğneler de dahil . Hatta doktorum rahime tutunabilmesi ve düşük tehlikesi olmaması için olursa 10. haftaya kadar devam dedi . Bugün 8. hün olacak 2 embriyo 5.gün 2 aylık dondurma sonrası transfer oldu . Yarın kendim bi test yapacağım 18 ine de kan testi vermişlerdi . Allahım hepimizin yardımcısı olsun gönlümüze göre versin
Maalesef benimde negatif oldu inşallah senin olumlu olur hakkımızda hayırlısı olsun bana ilaç olarak fitilden başka bisey verilmedi dondurulmuş var umudum onlarda artık

Maalesef benimde negatif oldu inşallah senin olumlu olur hakkımızda hayırlısı olsun bana ilaç olarak fitilden başka bisey verilmedi dondurulmuş var umudum onlarda artık
Benim topu topu 3 taneydi zaten 2 si transfer edildi kalan 1 tane o da orta kalite. Benim sizin kadar şansımda yok gibi … Bakalım ne olacak test yaptım az bişey belirgin ama tabi ki net bişey bilemiorm sabırsızlıkla bekleyeceğim

Eklentiler

• 70FD83AC-2D96-4C3F-8590-8FB5B7FF12C4.webp
    70FD83AC-2D96-4C3F-8590-8FB5B7FF12C4.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 44
Benim topu topu 3 taneydi zaten 2 si transfer edildi kalan 1 tane o da orta kalite. Benim sizin kadar şansımda yok gibi … Bakalım ne olacak test yaptım az bişey belirgin ama tabi ki net bişey bilemiorm sabırsızlıkla bekleyeceğim
Canım az bisey değil gayet net belli catlatma iğnesi falan yoksa var hemen kan ver sen benim de2 tane dondurulmuş var ama onlarda çok kaliteli değil bide ben devlet hastanesinde tedavi oluyorum şuan ilk tedavim özelde oldu ondakinde kürtaj olmuştum 6 haftalikken

Canım az bisey değil gayet net belli catlatma iğnesi falan yoksa var hemen kan ver sen benim de2 tane dondurulmuş var ama onlarda çok kaliteli değil bide ben devlet hastanesinde tedavi oluyorum şuan ilk tedavim özelde oldu ondakinde kürtaj olmuştum 6 haftalikken
Hemşireme gönderdim o da çatlatma iğnesi de olabilir dedi 8. Gün daha 11. Gün bekliyorum kan için bakalım . Çok geçmiş olsun tez zaman da güzel haber alın inşallah

Hemşireme gönderdim o da çatlatma iğnesi de olabilir dedi 8. Gün daha 11. Gün bekliyorum kan için bakalım . Çok geçmiş olsun tez zaman da güzel haber alın inşalltest için çağır
Kan testine gel dediler şimdi haber geldi pozitifmiş 🥰🥰🥰 Allahım sağlıkla getirsin inşallah DUALARIM SİZLERLE İNŞALLAH SİZLERİNDE POZİTİF ÇIKAR

Merhaba bende de pcos var iki hafta sonra Allah kısmet ederse transferim olacak. Devlet hastanesinden memnun kaldınız mı, yumurta toplamada narkoz verdiler mi. Ben bunlardan korkuğum için özele gittim. Devlette aşılama oldum. Beni koydukları odada yumurtası toplanan kadınlar sancıdan ağlıyorlardı resmen kıvranarak.
Acaba benim gittiğim hastane mi öyle hepsi mi öyle merak ettim🙄 Zeytinburnu kadın ve çocuk hastalıkları hastanesiydi
Canım sen neler yaptın transferin gerçekleştimi 🌼

Merhabalar ben de ikinci tüp bebek tedavisindeydim , bugün tane transferim yapıldı. İlkinde 6 yumurtadan 1 embriyo olmuştu 5.gün en iyi kalite. Ama olumsuz oldu. Bu sefer 7 tane toplandı 3 embriyo oluştu biri iyi ikisi orta kalite. 1 iyi 1 orta kalite bugün transfer edildi. Diğerini dondurmaya uygun bulmadılar - devlet diye bence- umudum çok yok ama nasip artık 🤲

Merhabalar ben de ikinci tüp bebek tedavisindeydim , bugün tane transferim yapıldı. İlkinde 6 yumurtadan 1 embriyo olmuştu 5.gün en iyi kalite. Ama olumsuz oldu. Bu sefer 7 tane toplandı 3 embriyo oluştu biri iyi ikisi orta kalite. 1 iyi 1 orta kalite bugün transfer edildi. Diğerini dondurmaya uygun bulmadılar - devlet diye bence- umudum çok yok ama nasip artık 🤲
Devlet hastanesi nasil 2. Denemenizde 2transfer yaptı acaba benimde 2. Denememdi tek embriyo transfer yaptılar olumsuz oldu zaten

Devlet hastanesi nasil 2. Denemenizde 2transfer yaptı acaba benimde 2. Denememdi tek embriyo transfer yaptılar olumsuz oldu zaten
Benim amh düşük aşılama tüp olumsuz olduğu için yapacaklardı . Bide embriyolarımın sadece 1 tane iyi olduğu için orta kaliteleri dondurmamak için transfer ettiler bence.

Back
X