arkadaşlar öncelikle lütfen önyargı ezberle teselli vermeye çalışmayın, benim durumumda olan bilir
ben 2 kız annesiyim malesef çevre etkenleri dini görüş bagnazlık cehalet ne derseniz deyin
ama topluma ayak uydurmak zorundayız, hele benim pozisyonum daha kötü çünkü doğu kökenliyim
urfalıyım yani kürtüm toplum olarak malesef biraz daha bagnazız
hani derlerya türkiye avrupadan 100 yıl geri hah işte kürtlerde 150 yıl geri
Çevremde herkes 6-7 tane getirmiş kızlı erkekli, benim en büyük hayalim 1 kız 1 erkekti olmadı şans cünkü, cinsiyetin ne şartlarda nasıl oluştugunun bilincindeyim, xx ve xy kromozomları yani ŞANS
hatta dürüst olayım ateistim benim için öldügüm gün film biter, hiçlige giderim ister 100 erkek oglum olsun ister hiç olmasın, ama eşim için takıntı , 2nci kızımızdan beri sanki hayata küstü
artı çevenin tepkisi, insanın zoruna gidiyor söyle sözler
''VAH VAH BAŞKA COCUKLARI OLMUYORMUYMUŞ??
''VAH VAH ERKEK OGLU YOKMUYMUS SOYU TÜKENECEKMİ '' vs vs benzeri sözler
tabi umrumda degil, ama ister istemez etkiliyor toplum insanı çünkü o toplumun bir parçasıyız
diyeceğim şuki bu işin çözümü nedir bilimsel olarak? kıbrısta tüpbebekten başka çare yokmu
türkiyede yasalar ne durumda, 3ncüye hamile kalsam ve eger kız ise 3 aylıkken aldırsam olurmu?
yasakmı degilmi kürtaj ne durumda , ben teselli degil bilimsel öneriler tavsiyeler arıyorum