- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
- 23
- Konu Sahibi vuslatizmir
-
Canım oldu tebrik ederimÇok şürkur buldum .Merhaba! Arkadaşlar amh düşük olupta kıbrısa gidecek olan varmı bu konuda aydınlanmaya çok ihtıcayım var hangi klınık daha iyi başarı oranı yüksek lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Kivanc bey aile dizisinde serenayla opusurken bi kipirti olmuyo mu acaba?Olduuuu hadi hayırlı olsun konun folki
Canım amh düşük olup kendiliğinden hamile kalanlar var. Başka sorun mu varÇok şürkur buldum .Merhaba! Arkadaşlar amh düşük olupta kıbrısa gidecek olan varmı bu konuda aydınlanmaya çok ihtıcayım var hangi klınık daha iyi başarı oranı yüksek lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Kivanc bey aile dizisinde serenayla opusurken bi kipirti olmuyo mu acaba?
Canım konuda yaz . Arkadaşlar görüp cevap verir. Yorum yapıyoruz konuna,daha çok kişi görüyor.Çok şürkur buldum .Merhaba! Arkadaşlar amh düşük olupta kıbrısa gidecek olan varmı bu konuda aydınlanmaya çok ihtıcayım var hangi klınık daha iyi başarı oranı yüksek lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Neden kibris istiyorsun? Belki kendiliğinden olur. Başka sorun var mı?
İnş kibrisa gitmene gerek kalmazÇok şürkur buldum .Merhaba! Arkadaşlar amh düşük olupta kıbrısa gidecek olan varmı bu konuda aydınlanmaya çok ihtıcayım var hangi klınık daha iyi başarı oranı yüksek lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Cwp böyle mi doğrumuNeden kibris istiyorsun? Belki kendiliğinden olur. Başka sorun var mı?
Ne demek canım, üzüldüm. Eğer basaramasaydik kendimi yerdimYa rabbil alemin, şükürler olsunemeği geçen arkadaşları sabrından ötürü tebrik ederim. ASSOSyal müthişsin
Canım bak arkadaş sana çok güzel bir şey sormuş, burayı kaçırma. Konun aktif kalsınTüp bebek denediniz mi? Sanırım yumurta donasyonu düşünüyorsunuz
Evet ben de yardımcı olmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?