- 28 Haziran 2011
- 63.662
- 159.853
- 898
- Konu Sahibi vuslatizmir
-
Seni çok konuya etiket yaptık. Burada da yazanlar var. Onları oku soru soruyorlarYapamazlar ben anlarım onu çünkü bu konuya çok hakımimim
Özelden mjlasıyıruz
Burada reklam yapan firmalar var canım, onlara dikkat et.Özelden mjlasıyıruz
İyiki varsınız kızBurada reklam yapan firmalar var canım, onlara dikkat et.
Allah tez zamanda Izmir adında sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah canımİyiki varsınız kız
Aminnnmm ecmainnnnAllah tez zamanda Izmir adında sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah canım
Dur kurban olamKaraizmir hoş olmamış olumsuzluk içeriyor gibi canımizmir kızımizmir falan yap kullanıcı adını
Napim söylemeden edemedim onuda çözer yaDur kurban olam
Heee çözer şu an nerde yemek topiğindeNapim söylemeden edemedim onuda çözer ya
Dur kurban olam
Bulabilirse burayıNapim söylemeden edemedim onuda çözer ya
Heee çözer şu an nerde yemek topiğinde10 dk önce meral in profilde konu nerden açılıyor diye soruyordu silmiş nasıl sildiyse
Assosyalcimde öyle bir inanç varki o onuda öğretir ama nick yerini bulsada orayada kesin oldu mu? Buraya mı yazıcam? Falan yazarBulabilirse burayı
Ayy canım vallahi inan çok yardımcı olmak istiyorum. Arkadaşlar yaziyor ama okuyor mu anlamıyorumAssosyalcimde öyle bir inanç varki o onuda öğretir ama nick yerini bulsada orayada kesin oldu mu? Buraya mı yazıcam? Falan yazar
Telefonunu hackleyip yönlendirmeleri yapmak kaldı geriyeAyy canım vallahi inan çok yardımcı olmak istiyorum. Arkadaşlar yaziyor ama okuyor mu anlamıyorum
Elimde olsa yapardım kuzum, insan bi anda düzeltmek istiyoTelefonunu hackleyip yönlendirmeleri yapmak kaldı geriye
Neyse dur bakalım gelir en geç sabaha burayaElimde olsa yapardım kuzum, insan bi anda düzeltmek istiyo
Hala buralardaNeyse dur bakalım gelir en geç sabaha buraya
Acaba bildirimleri mi kapalı boşuna uğraşıyor olmayalımHala buralarda
Aaaaaaaaaaa olabilir miiiAcaba bildirimleri mi kapalı boşuna uğraşıyor olmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?