• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüpbebek yaptırtım lütfen acil cevap

hepinizi pataklayacam bakın heeekaydirigubbakcemile5
canım bıraz sakın lutfen
dınlen kıtap oku
bişiyler yap
agrı bıcak batması gıbı seyler oluyo
benımde cok agrım oldu dedım tamam adet olcam ama olmadım
pazartesı bebegı gormeye gıtcem ınsallah

korkma sakın kaydirigubbakcemile5Şeniz
ınsallah guzel hebrlerle doneceksın Şeniz

tamam kızma ikrarcıma.s.

kızdırman benı yerim bebişileriniziŞeniz
egeli canım yarın güzel haberle gel ınsallah Şeniz

pelinm demekkı napıyomusuz bol sıvı dınŞenizlenıyomus sakınce Şeniz

bu sene bebek patlaması olcak kk da kanımcakaydirigubbakcemile3

Canım, ağrı hissetmen çok güzel. Demek ki bebişlerin annelerine tutunuyor. Moralini de yüksek tut. Bu her şeyden önemli. Umarım mutluluktan ağlayacağın haberler alırsın. Işıkla kal :))

kızdırman benı yerim bebişileriniziŞeniz
egeli canım yarın güzel haberle gel ınsallah Şeniz

pelinm demekkı napıyomusuz bol sıvı dınŞenizlenıyomus sakınce Şeniz

bu sene bebek patlaması olcak kk da kanımcakaydirigubbakcemile3

inş canım sağol...hihoyyyt

canım benım de ılk tup bebek denememde cok agrım oldu.Ama benım bebegım tutmadı.Senı asla uzmek ıstemem paylasmak ıstedım.Benım her denemem de sancım oluyordu.Tutmadı.Sonra tup bebek merkezını aradım ve bıldırdım.Bana ıgne ve fıtıl verdıler.Sende arayıp bılgılendırsen ıyı olur guzelım.Insallah bebesıne kavusursun.:emir_bebek:

kızlar bugun 7. gunum göğslerim dunden beri hiç ağırmıyor indiler ogune kadar şiş ve ağrılıydışimdi hiç bir ağrı şişlik yok:çok üzgünüm: sizin nasıldı???

pelincim benim transferimin 3. günü benim transferden beri hiç göğüslerimde hassasiyet yoktu.....ama karnımda şişlik ve bacaklarımda ağrılar var... beim gibi bacaklarının üst taraflarında hatta kalçasına ağrı vuran varmı acaba?

pelincim benim transferimin 3. günü benim transferden beri hiç göğüslerimde hassasiyet yoktu.....ama karnımda şişlik ve bacaklarımda ağrılar var... beim gibi bacaklarının üst taraflarında hatta kalçasına ağrı vuran varmı acaba?

canım benımde 5. denememde bacaklaımda ağrılar vrdı ve hamıleydım başka nedenlerden bebeğimi kaybettım şu an 6. transferım yapıldıyıne ağrılarım oldu hakkımızda hayırlısı olsun

sedacım nasıl ya... kaşla göz arasında ne zaman yaptırdın kız tedaviyi?? ben seni takip etmiştim bir diğerinde aaa çok şaşırdım... maşallah maşallah.... ah canım benim umarım bu sefer tutar yaa....

sedacım nasıl ya... kaşla göz arasında ne zaman yaptırdın kız tedaviyi?? ben seni takip etmiştim bir diğerinde aaa çok şaşırdım... maşallah maşallah.... ah canım benim umarım bu sefer tutar yaa....

canım selam

kenarda yumurtalarım var zahmetlı bir iş olmadığığından hemen dr um yenı tedavıye başlamamı istedı vicudum gebelık hormonlarını yaşaığı için ara vermek ıstemedık arkadaşım galiba ıyıde yaptım pazartesı bellı olucak hıssedıyorum yıne hamıleyım :CüvCüv: allahım isteyen herkese nasip etsınn

Back
X