Tüpbebekte döllenmesi gerçekleşmeyen arkadaşlar,olumlu sonuç alan yokmu?

İlk haber geldi nihayet 7 yumurtanın hepside işlem görmüş ve döllenmiş.yarin gene arayacaklar.nasil bekleyeceğim bilmiyorum...

Canım gözün aydın çok güzel haberler bunlar inşallah böyle sorunsuz devam eder kaliteli embriyoların olur.

Bu aşama en zor kısmı ama o da geçecek inşallah güzel haberler vereceksin canım

Bendede ayni durum vardi tupun kapali dedi doktor hidrosalpenks var dedi. Ama ameliyat olmadim. Iltihap kurutucular suluk uygulamasi karnima yaki aci elma yagi aci kavun yagi kullandim simdi tupler acik gorunuyor.

E2degeri transfer oncesimi olculdu ignelere baslamadan oncemi kac cikmaliymis

Bendede ayni durum vardi tupun kapali dedi doktor hidrosalpenks var dedi. Ama ameliyat olmadim. Iltihap kurutucular suluk uygulamasi karnima yaki aci elma yagi aci kavun yagi kullandim simdi tupler acik gorunuyor.
Yaaa nerden bulabiliriz onları ve uygulaması nasıl oluyor detaylı bilgi verebilir misin ?

Yaaa nerden bulabiliriz onları ve uygulaması nasıl oluyor detaylı bilgi verebilir misin ?
Evet istersen filmimi bile atabilirim ozelden. Ama hangisi ise yaradi bilmiyorum.ilk olarak aci elma yagi istedim nette satiliyor aktardada var. Reglin biter bitmez iki gun ust uste daha uzun uygulayanda var tamponu batirip gece yatmadan koy sabah al. Mentollu gibi.

Aci kavunun kendisini bulabilirsen daha iyi. Netten bakarsan hatirlarsin yol kenarlarinda oluyor. Sinuzitleri acnak icinde kullaniliyor. Bunu bizzat bana bir doktor onerdi. Oda reglin hemen oncesinde yada hemen sonrasinda tampona batirip bekletiyosun. Sonra uzerinde akintiyida goruyosun zaten.

Çok Teşekkür ederim bilgiler için

bu arada bana transfer gene nasip olmadı.rahimse sıvı var diye embriyoları dondurdular.ben gene döllenme olmazsa diye korkarken hiç beklemediğim bir şey oldu...

bu arada bana transfer gene nasip olmadı.rahimse sıvı var diye embriyoları dondurdular.ben gene döllenme olmazsa diye korkarken hiç beklemediğim bir şey oldu...
ozel dede yazmıştım sana gerci)canim geç olsun güç olmasın bk ne guzel embiriyolarinda dondurulmuş gozunaydin tekrar)niye 5.güne kadar bkletmediler hiç sormadinmi veya kaliteleri nasil?birde canim kaç tane doldurdular?acıbadem sisli memoriale mi bağlı?

7 taneydi toplamda 3 ü biraz geriden geliyor diğerleri daha önde dediler.bugün aradıklarında 6 tanesini donduracaklarını geriden gelenlerden birinden umudu kestiklerini söylediler.niçin 5.güne kadar bekletmediler bilmiyorum ama bende sormadım o anda döllenmenin sevinci ve şaşkınlığı,rahimdeki sıvının yüzünden transfer olamamanın hırçınlığıyla aklıma gelmedi. bu arada gittiğim acıbadem memoriale bağlı değil

Cok sevindim boyle daha iyi olmus cnm. Rahimdeki sivi gidince oh mis gibi bebislerde tutunur. Allahmi soyletti bilmem acaba ikizmi olacak.

Cok sevindim boyle daha iyi olmus cnm. Rahimdeki sivi gidince oh mis gibi bebislerde tutunur. Allahmi soyletti bilmem acaba ikizmi olacak.
inşallah öyle olur keyra.şimdi adeti bekliyorum hsg çektireceğim sonrasında.eğer sıvı tüplerdense tüplerin alınması veya bağlanması gerekiyormuş.o yüzden moralim yerlerde.artık beklemekten bunaldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…