kizlar ben sadece bunu bilirim hasar varsa dollenme ve bolunmede sıkıntı çıkıyor.diğerleri bahane bana göre inufor kalsiyum mikro çip vs vs hepsi para tuzağı zaten sperm veya yumurta da ağır bi sorun varsa kesinlikle fayda etmiyor arkadasimda mikro çip kullandı hicdaydasini göremedi keza bende inufor kullandım.oda faydasız ne diyeyim hakkımızda hayirlisi artik
Embrio 2.kalite idi ..
Doktorum ayını yoldan dewam edelim dedi..Bugün mesaj attım kaan hoca görüşelim mi diye .faydali olabilir dedi..Kaan hoca işini çok iyi bilen biri dedi tese için de onu isterseniz merkezimize gelip tese ye girer dedi ..bilmiyorum doğru mu yanlış mı ama 3 defa başarısız olduk ..2 embrio 5. Güne geldi ama diğerleri neden gelmedi ..sorun içimde sorun olmazsa bu şekilde olmazdı ..neden 8 de 5 ve ya 10 da 2 embrio oluyor ..diğerleri neden döllenmiyor..Kimi doktor translokasyonu bağladım ama eğer kromozomdan dolayı ise neden sağlıksız gelen embriyo muz 5 güne kadar geldi bilmiyorum kafam fazlasıyla karışık
Inşallah olur canm hersey gönlüne göre olsun..önceden sıvı alman iyi olmuş .amin canım inşallah hepimizin. 3. gün donduruldu canım. embriyolog biri bir tık arkadan geliyor ama hepsini dondurduk dedi. ben rahim filmi çekildim laparoskopi oldum tüpümde sıvı vardı.onların geçmesini bekledim bu sürede
teşekkür ederim canım.inşallah hepimizin gönlünden geçen gerçekleşirInşallah olur canm hersey gönlüne göre olsun..önceden sıvı alman iyi olmuş .
Kızlar ben varımDaha keseyi görmedim kalp atışını duymadım ama pozitifi aldım. Darısı sizlere
Hepsi ayrı ayrı ücret ödeniyor ..sadece imsi yontemj paket içinde ..kalsiyum iyofor mikro cip pgt ngs hers ayrı ücret alınıyorBunlara ekstra para almıyorlar ki herşey paketin içinde pgt hariç sanırım siz ngs diyorsunuz genetik teste..
Zaten modern tıpta başka da bir yöntem yok ki o zaman hepten umutsuzluğa düşüyor insan bilemedim .. Bende nasipten öteye yol yok diyorum olmaz deseler bile olur Rabbim verirse ..
Ama genetik konusunda yani pgt ngs semra hanım dünya komite başkanı bu da ayrı göz ardı etmemek lazım
canim ızmir irenbe tup bebek merkezi))))Canım sen nerede yaptırdın tedavini ..
Hepsi ayrı ayrı ücret ödeniyor ..sadece imsi yontemj paket içinde ..kalsiyum iyofor mikro cip pgt ngs hers ayrı ücret alınıyor
canim ızmir irenbe tup bebek merkezi))))
canim bizim kan tahlillerinde bile ücret odeniyorduHepsi ayrı ayrı ücret ödeniyor ..sadece imsi yontemj paket içinde ..kalsiyum iyofor mikro cip pgt ngs hers ayrı ücret alınıyor
Nerde yaptırdın iz ..bn de katılıyorum hasta için ne uygunsa o yapılması gerekiyor ..biz Piazza için ayrı ücret sprem seçimi için ayrı ücret verdik ..her şey para ile yapıldı ..Bütün merkezler farklı o zaman para konusunda. tamam pgt normal alınması da diğerleri çok saçma .. yani prosedür bir uygulamaları vardır ona uyarlar ..
Kalsiyum iyonofor a biz ekstra para vermedik .. hastanın ihtiyacı varsa kullanıyorlar ..
canim bizim kan tahlillerinde bile ücret odeniyordu
yok canım alinmiyordu güya transfer olacaktı onun için almışlardı .yani toplam iki defa aldılar .onlardan da ücret istedilerHangi kan tahlilleri ..her gidiş de kan alıyorlar di ona mi ..
Nerde yaptırdın iz ..bn de katılıyorum hasta için ne uygunsa o yapılması gerekiyor ..biz Piazza için ayrı ücret sprem seçimi için ayrı ücret verdik ..her şey para ile yapıldı ..
yok canım alinmiyordu güya transfer olacaktı onun için almışlardı .yani toplam iki defa aldılar .onlardan da ücret istediler
yok canım alinmiyordu güya transfer olacaktı onun için almışlardı .yani toplam iki defa aldılar .onlardan da ücret istediler
3 ay omega 3 koenzim Q10 ve D vitamini kullandım ve eşim. Bunun dışında spermlere imsi uygulandı başka birşey yokcanim siz bu sorunu nasil astiniz
inşallah sağ salim kucağınada alırsın.Kızlar ben varımDaha keseyi görmedim kalp atışını duymadım ama pozitifi aldım. Darısı sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?