Tüpbebekte döllenmesi gerçekleşmeyen arkadaşlar,olumlu sonuç alan yokmu?

Bunlara ekstra para almıyorlar ki herşey paketin içinde pgt hariç sanırım siz ngs diyorsunuz genetik teste..
Zaten modern tıpta başka da bir yöntem yok ki o zaman hepten umutsuzluğa düşüyor insan bilemedim .. Bende nasipten öteye yol yok diyorum olmaz deseler bile olur Rabbim verirse ..

Ama genetik konusunda yani pgt ngs semra hanım dünya komite başkanı bu da ayrı göz ardı etmemek lazım

Canım hiç bir sorun olmadığı halde sebepsiz inferliteden çocuğu olmuyor insanların sen de biliyorsun biraz da nasip işi ..

Ama bütün yumurtaların embriyoların sağlıklı çıkması da beklenemez sonuçta hormonla büyüyorlar birden fazla olunca da kalite düşmesi çok normal ..

Bu iş çift taraflı düşünülmeli. .
Rabbim maddi manevi güç versin inşallah. .
Yeni tedavin de olumlu sonuçlar al inşallah. . Başlayana kadar takviye kullanmanızı öneririm esinde sende ..

Inşallah olur canm hersey gönlüne göre olsun..önceden sıvı alman iyi olmuş .

Hepsi ayrı ayrı ücret ödeniyor ..sadece imsi yontemj paket içinde ..kalsiyum iyofor mikro cip pgt ngs hers ayrı ücret alınıyor

Hepsi ayrı ayrı ücret ödeniyor ..sadece imsi yontemj paket içinde ..kalsiyum iyofor mikro cip pgt ngs hers ayrı ücret alınıyor

Bütün merkezler farklı o zaman para konusunda. tamam pgt normal alınması da diğerleri çok saçma .. yani prosedür bir uygulamaları vardır ona uyarlar ..

Kalsiyum iyonofor a biz ekstra para vermedik .. hastanın ihtiyacı varsa kullanıyorlar ..

Nerde yaptırdın iz ..bn de katılıyorum hasta için ne uygunsa o yapılması gerekiyor ..biz Piazza için ayrı ücret sprem seçimi için ayrı ücret verdik ..her şey para ile yapıldı ..

Nerde yaptırdın iz ..bn de katılıyorum hasta için ne uygunsa o yapılması gerekiyor ..biz Piazza için ayrı ücret sprem seçimi için ayrı ücret verdik ..her şey para ile yapıldı ..

Bana da çok saçma geldi gerçekten. Bide siz yazdıktan sonra mıknatıs tekniği vs araştırma yaptım daha bunlar deneme aşamalarında olan tedavilermis ..

Bizim burada ki üniversite gibi deneme mi yapıyorlar uzerinizde acaba demekten alikoyamadim kendimi ..

Ben üniversite hastanesinde ki tedavimden sonra ve oradaki başka arkadaşlarla konuştuktan sonra gözüm korktu açıkçası güvenemiyorum.

Ben şuan memorial dayim bizden zırt pırt para filan istemiyorlar neyse o yani herşey öncesinde konuşulup planlanmış. . Pgt ve laparoskopi gibi şeyler bunun dışında tabi ki

yok canım alinmiyordu güya transfer olacaktı onun için almışlardı .yani toplam iki defa aldılar .onlardan da ücret istediler
yok canım alinmiyordu güya transfer olacaktı onun için almışlardı .yani toplam iki defa aldılar .onlardan da ücret istediler

Yok artık transfer de mi dahil değilmiş .. resmen insanları bankamatik gibi görüyorlar .. nasıl olsa mecburuz diye ..

Acıbadem içinde ekstra bi sürü şey cikariyorlar demişti öteki topikte arkadaşlar.

Defrent canim embiriyolarin donduruldumu birde kaliteleri hakkında bilgi verildi mi??ayrıca transfer tarihin belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…