Tüpbebekte döllenmesi gerçekleşmeyen arkadaşlar,olumlu sonuç alan yokmu?

Bizimki yumurta kaynaklı mı sperm kaynaklı mı belli değil sperm morfoloji %1 ve ileri hareket %0 . Ama buna rağmen sağlıklı embriyo elde eden çok var bu yüzden yumurta kaynaklı da olabileceğini söylediler. İşte son denemede çok şükür kaliteli 5. Embriyolarımız oldu çok şükür 1 ay sonra transferim inşallah hayırlısıyla hamile kalırım
gozun aydın olsun canim kaç defa tup yaptırdım .nerde ve doktorun kimdi?inşallah hamile kalirsin

Kızlar bendede döllenme problemi vardı kalsiyum iyınofor denediniz mi bende işe yaradı

Erkek kaynaklı bütün hastalara uyguluyorlar diye biliyorum .. Ama ilk yaptırdığım üniversite hastanesinde yaptılar mı bilmiyorum sormama rağmen doğru düzgün cevap alamadım.. Şuan memorial dayim burada en azından içim rahat acaba şunu yapıyorlar mı demiyorum gerisi nasip artık. . Hepimize hayırlısı neyse onu versin Rabbim. .

Erkek kaynaklı bütün hastalara uyguluyorlar diye biliyorum .. Ama ilk yaptırdığım üniversite hastanesinde yaptılar mı bilmiyorum sormama rağmen doğru düzgün cevap alamadım.. Şuan memorial dayim burada en azından içim rahat acaba şunu yapıyorlar mı demiyorum gerisi nasip artık. . Hepimize hayırlısı neyse onu versin Rabbim. .
Şişli Memorialin laboratuvar çok iyi Türkiyenin en iyi laboratuvarı ancak daha başarısı kanıtlanmamış yöntemleri kullanmıyor kalsiyum iyonofor yok

Allah allah bizde Temmuz ayında yaptırdık yok denmişti

Allah allah ilginç. . Orada sperm testi yapmismiydiniz belki gerekli görmediler. .

Eminim çünkü yanımda not düştü dosyama.. Nisan ayında ilk görüşmeye gittiğimizde de söylemişti bize .. Sizin tedaviyi semra hanım mi yaptı

Allah allah ilginç. . Orada sperm testi yapmismiydiniz belki gerekli görmediler. .

Eminim çünkü yanımda not düştü dosyama.. Nisan ayında ilk görüşmeye gittiğimizde de söylemişti bize .. Sizin tedaviyi semra hanım mi yaptı
Evet Semra hoca yaptı hiç bahsetmedi kalsiyum dan ama bizim diğerinde döllenme olmuştu fakat embriyo 3. Güne kadar bile gidemedi belki de o yüzden

Maslakta mı??bende orda tedavi gördüm bakalım beş günüm kaldı tahlile inşallah daha umut verici bir hikayenin öznesi olurum..
yok maslak değil ben istanbulda değilim zaten.bu arada dün doktorla görüştüm bu defa bende kalsiyum inofor kullanılacakmış.inşallah bir işe yarar...

Kızlar şuan toplanan 3 yumurta da döllenmiş inşallah kaliteli embriyolar olurlar ..

İlk 6 yumurtada sıfır döllenme olmuştu.
İlk aşamayı geçtik şimdilik bakalım hayırlısı. .

Kızlar şuan toplanan 3 yumurta da döllenmiş inşallah kaliteli embriyolar olurlar ..

İlk 6 yumurtada sıfır döllenme olmuştu.
İlk aşamayı geçtik şimdilik bakalım hayırlısı. .
Arkadasım hayırlı uğurlu olsun bir sürü bölünsünler inşGeçen tedavinden farklı ne bir şey yaptın mı ben de de bir yumurta döllendi o da durdu üçüncü gün şimdi korkuyorum artık.. ilaç dozların falan nasıldı

Back
X