- 7 Eylül 2014
- 58
- 51
- 88
Arı sütü sulandırılmış bal gibi azcık bişey var zaten poleni de suyla içiyorum diğerleri hap yaniÇok teşekkür ederim
Hiçbi fikrim yoktu çünkü. Tatları çok kötü değil dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arı sütü sulandırılmış bal gibi azcık bişey var zaten poleni de suyla içiyorum diğerleri hap yaniÇok teşekkür ederim
Hiçbi fikrim yoktu çünkü. Tatları çok kötü değil dimi?
Peki kullanımları nasıl? Kullanıyorsanız tarif edebilir misiniz rica etsem
Teşekkürler. Embriyolarımız kalitesiz oluyor, transferde gidemiyorum. İnşallah faydası olur bunlarınMerhaba bende yazmak istedim . Ben saf arı sütünü aktardan getirttirmistim ama arkadaşın dediği marka kullanılıyordu genellikle bir çok kişi onu kullandı. Ben bal polen ve arı sütünü karıştırıp her sabah aç karnı bir tatlı kaşığı yiyordum eşimde yiyordu. Birde balık yağı ve omepa q 10 diye bir takviye daha kullandım . Prolaktin hormonu yüksek değilse kuru incir de tüket ve sağlıklı beslenmeye çalış. İnşallah faydasını görürsünüz.
Teşekkürler. Embriyolarımız kalitesiz oluyor, transferde gidemiyorum. İnşallah faydası olur bunların
Arkadaslar bisey sorucam bu e2 değeri yumurta basina.mi 300 olacak. Benim yumurta toplamadan önce 300kusurdu ama 8 yumurtam vardi. Bu ne demek?
Ben e2 değerinin sayıdan ziyade kaliteyle alakalı olduğunu düşünüyorum canımbenim de e2 202 iken 11 yumurta toplandı. birkaç ay sonra yine e2 204 tü ama bu sefer 2 yumurta toplandı. ben anlamadım bu işi
Belki de öyle. Döllenen az oldu çünküBen e2 değerinin sayıdan ziyade kaliteyle alakalı olduğunu düşünüyorum canım
Arkadaşlar merhaba herkese umut olması adına buraya üye olup bunları yazıyorum bir aşılama ve bir başarısız tüp bebek denemesinden sonra kendiliğimden hamile kaldım. Yumurtalık rezervimde azalma vardı tüp bebek tedavimde 6 yumurta toplandı ve hiç birisi döllenmedi transfer bile olamadan tedavi iptal edildi. Eşimde de bazı sıkıntılar vardı morfoloji %2 ydi. İptal olan tedavimden sonra doktorum yumurta geliştirici iki tane ilaç verdi bu ilaçların yanında yediklerime dikkat etmemi söyledi tavuk yemedim mesela kırmızı eti azalttım akdeniz usulü yeşillik ağırlıklı beslenmeye başladım hergğn avakado ve ceviz yedim mutlaka.hergün mutlaka 1,5-2 litre su içtim.Birde en önemlisi hergün sabah eşimle beraber arı sütü içtik hemen arkasından da keçi boynuzu pekmezi içtik. Adetim geciktiğinde hiç şans vermiyordum hamile olabileceğime adetten kesildim diye de düşünmüştüm birara ama sonra test yaptırdım hamileyim kesiyi gördük ama daha kalp atışlarını duymadık inşallah onu da duyarız Allahım herkese nasip etsin inşallah ve asla umudunuzu yitirmeyin ben hep umutsuzdum olmayacak diye çok üzüldüm bunları da benim gibi olanlara umut olsun diye yazıyorum sorusu olan arkadaşlara özelden daha detaylı cevap verebilirim
Çok teşekkür ederim amacımda biraz olsun umut olabilmekti inşallahCok tesekkurler bunu bizimle paylastigin icin. Umut oldu bu yazdiklarin. Insallah biz de yasayacagiz bir gun bu mutlulugu. Cok tebrikler.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ne güzel kendiliğinden de gelmiş bebeğin darısı bize inşallahArkadaşlar merhaba herkese umut olması adına buraya üye olup bunları yazıyorum bir aşılama ve bir başarısız tüp bebek denemesinden sonra kendiliğimden hamile kaldım. Yumurtalık rezervimde azalma vardı tüp bebek tedavimde 6 yumurta toplandı ve hiç birisi döllenmedi transfer bile olamadan tedavi iptal edildi. Eşimde de bazı sıkıntılar vardı morfoloji %2 ydi. İptal olan tedavimden sonra doktorum yumurta geliştirici iki tane ilaç verdi bu ilaçların yanında yediklerime dikkat etmemi söyledi tavuk yemedim mesela kırmızı eti azalttım akdeniz usulü yeşillik ağırlıklı beslenmeye başladım hergğn avakado ve ceviz yedim mutlaka.hergün mutlaka 1,5-2 litre su içtim.Birde en önemlisi hergün sabah eşimle beraber arı sütü içtik hemen arkasından da keçi boynuzu pekmezi içtik. Adetim geciktiğinde hiç şans vermiyordum hamile olabileceğime adetten kesildim diye de düşünmüştüm birara ama sonra test yaptırdım hamileyim kesiyi gördük ama daha kalp atışlarını duymadık inşallah onu da duyarız Allahım herkese nasip etsin inşallah ve asla umudunuzu yitirmeyin ben hep umutsuzdum olmayacak diye çok üzüldüm bunları da benim gibi olanlara umut olsun diye yazıyorum sorusu olan arkadaşlara özelden daha detaylı cevap verebilirim
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allahım herkese nasip etsin dilerim kiRabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ne güzel kendiliğinden de gelmiş bebeğin darısı bize inşallah
Çok teşekkür ederim bende zor günlerimde burayı açıp okuyordum olumlu şeyler hep umut veriyordu amacım herkese umut olması inşallah herkes yaşasın tabiki Allah çok büyüktür bunu düşünün ol dediğinde olmayacak şey yokturCok tesekkurler bunu bizimle paylastigin icin. Umut oldu bu yazdiklarin. Insallah biz de yasayacagiz bir gun bu mutlulugu. Cok tebrikler.
Çok ama çok sevindim Rabbim bizlere de nasip etsin sağ salim kavuşmanız dileğiyleArkadaşlar merhaba herkese umut olması adına buraya üye olup bunları yazıyorum bir aşılama ve bir başarısız tüp bebek denemesinden sonra kendiliğimden hamile kaldım. Yumurtalık rezervimde azalma vardı tüp bebek tedavimde 6 yumurta toplandı ve hiç birisi döllenmedi transfer bile olamadan tedavi iptal edildi. Eşimde de bazı sıkıntılar vardı morfoloji %2 ydi. İptal olan tedavimden sonra doktorum yumurta geliştirici iki tane ilaç verdi bu ilaçların yanında yediklerime dikkat etmemi söyledi tavuk yemedim mesela kırmızı eti azalttım akdeniz usulü yeşillik ağırlıklı beslenmeye başladım hergğn avakado ve ceviz yedim mutlaka.hergün mutlaka 1,5-2 litre su içtim.Birde en önemlisi hergün sabah eşimle beraber arı sütü içtik hemen arkasından da keçi boynuzu pekmezi içtik. Adetim geciktiğinde hiç şans vermiyordum hamile olabileceğime adetten kesildim diye de düşünmüştüm birara ama sonra test yaptırdım hamileyim kesiyi gördük ama daha kalp atışlarını duymadık inşallah onu da duyarız Allahım herkese nasip etsin inşallah ve asla umudunuzu yitirmeyin ben hep umutsuzdum olmayacak diye çok üzüldüm bunları da benim gibi olanlara umut olsun diye yazıyorum sorusu olan arkadaşlara özelden daha detaylı cevap verebilirim
Yumurta geliştirici ilaç derken neydi onlar?Arkadaşlar merhaba herkese umut olması adına buraya üye olup bunları yazıyorum bir aşılama ve bir başarısız tüp bebek denemesinden sonra kendiliğimden hamile kaldım. Yumurtalık rezervimde azalma vardı tüp bebek tedavimde 6 yumurta toplandı ve hiç birisi döllenmedi transfer bile olamadan tedavi iptal edildi. Eşimde de bazı sıkıntılar vardı morfoloji %2 ydi. İptal olan tedavimden sonra doktorum yumurta geliştirici iki tane ilaç verdi bu ilaçların yanında yediklerime dikkat etmemi söyledi tavuk yemedim mesela kırmızı eti azalttım akdeniz usulü yeşillik ağırlıklı beslenmeye başladım hergğn avakado ve ceviz yedim mutlaka.hergün mutlaka 1,5-2 litre su içtim.Birde en önemlisi hergün sabah eşimle beraber arı sütü içtik hemen arkasından da keçi boynuzu pekmezi içtik. Adetim geciktiğinde hiç şans vermiyordum hamile olabileceğime adetten kesildim diye de düşünmüştüm birara ama sonra test yaptırdım hamileyim kesiyi gördük ama daha kalp atışlarını duymadık inşallah onu da duyarız Allahım herkese nasip etsin inşallah ve asla umudunuzu yitirmeyin ben hep umutsuzdum olmayacak diye çok üzüldüm bunları da benim gibi olanlara umut olsun diye yazıyorum sorusu olan arkadaşlara özelden daha detaylı cevap verebilirim
Doktorumun verdiği vitaminlerdi her kişiye göre değişkenlik gösterebilir o yüzden isim vermedimYumurta geliştirici ilaç derken neydi onlar?