• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüplerde sıvı birikmesi hidroselpenk--laparoskopi--gebelik

gelsene

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2012
1.788
808
323
arkadaşlar 4 kere tüp bebek denemesi yapıldı yanlız bir tüpte sıvı birikimi vardı.önemsenmedi.şimdi tekrar tüp bebeğe başlayacağız.transferden önce laparoskopi yapıp tüpü bağlayacak ya da alacak artık onu bilemiyorum.
doktorum böyle durumlarda tutma ve gebeliğin devam etme olasılığının azaldığını söyledi.
laparoskopi olmuş ve gebeleik elde etmiş olan var mı ya da ameliyat olan yardımlarınızı bekliyorum..

arkadaşlar 4 kere tüp bebek denemesi yapıldı yanlız bir tüpte sıvı birikimi vardı.önemsenmedi.şimdi tekrar tüp bebeğe başlayacağız.transferden önce laparoskopi yapıp tüpü bağlayacak ya da alacak artık onu bilemiyorum.
doktorum böyle durumlarda tutma ve gebeliğin devam etme olasılığının azaldığını söyledi.
laparoskopi olmuş ve gebeleik elde etmiş olan var mı ya da ameliyat olan yardımlarınızı bekliyorum..
Ben laparoskopi oldum ve Sıvı birikimi olan tüpüm alındı. Daha sonra tüp bebek yaptık ve şu an hamileyim. Mutlaka yaptırın.

gecmis olsun canim bende hidrosepenks suphesi var laporiskopi onerdi doktorum emin deil hic tup asilma denemedim daha once acaba tup deneyip daha sonrami lap yaptirsam fikir alamiyorum kafam cok karisik cuma kontrolum var tup istiyecem umarim yapar

apandist ameliyatini cocuklarda mumkun oldugunca yaptirmaamaya calisin basit diyolar hayatimi karartti yapisiklik oldu cocuga engel

Ben laparoskopi oldum ve Sıvı birikimi olan tüpüm alındı. Daha sonra tüp bebek yaptık ve şu an hamileyim. Mutlaka yaptırın.
peki ameliyattan önce tüp yaptırmış mıydın yumurta sayında azalma oldu mu?operasyondan ne kadar süre sonra tüp bebek yaptırdın.doktorun kimdi kısaca anlatırsan çokkkkk sevinirim :)

ben de laporoskopi oldum inşallah ben de senin gibi hamile kalırım sana maşaallah sıra bize gelsin inşallah :)
kendiliğinden mi deniyosunuz yoksa tüp bebek mi yapılacak?

doktorum önce emriyoları donduracağını sonrasında laparoskopiyi yapacağını söyledi.aslında içim rahatladı çünkü sağlıklı 5.gün emriyolarım vardı ve iki tüp bebekte de tutunma olmadı.ordaki sıvının tutunmayı engelediğini söyledi.hasta olmayı bekliyorum.tedaviye başlayacağız inş.

gecmis olsun canim bende hidrosepenks suphesi var laporiskopi onerdi doktorum emin deil hic tup asilma denemedim daha once acaba tup deneyip daha sonrami lap yaptirsam fikir alamiyorum kafam cok karisik cuma kontrolum var tup istiyecem umarim yapar
tek tüpte mi yoksa ikiside mi?ben yaptır derim boşa vakit harcama arkadaşım

tek tüpte mi yoksa ikiside mi?ben yaptır derim boşa vakit harcama arkadaşım
canim tupte degil iste rahimde bagirsaklara yakin ve tup onunde tek tup sanirim ama filmde cikmadi emin deil neyse 2 doktordan randevu aldim sirayla ikisinede gidecem alaninda cok basarili sonucu yazarim

arkadaşlar ne kadara yaptırdınız onu da yazar mısınız??
bana 2000 3000 arasi dedi yaptirmadim ama yaptirmaya da sicak bakmiyorum baska tup bebek uzmani na inceleme yaptiracam eger oda yap derse yaptiracam eger baska cozum bulursa mutlaka yazacam herkese umut olsun diye insallah

peki ameliyattan önce tüp yaptırmış mıydın yumurta sayında azalma oldu mu?operasyondan ne kadar süre sonra tüp bebek yaptırdın.doktorun kimdi kısaca anlatırsan çokkkkk sevinirim :)

Ameliyattan önce tüp bebek yaptırmamıştım. Yumurta sayısında azalma olup olmadığını bilmiyorum ama 22 yumurta toplandı. 2 tane sağlıklı embriyo oluştu. Tüp bebeği BahçeciFulya da yaptırdım ama ameliyatı başka bir doktora yaptı. Bakırköy Acıbadem de. 10 Eylül de operasyon oldum. 17 Ekim de tedavi başlandı.

doktorum önce emriyoları donduracağını sonrasında laparoskopiyi yapacağını söyledi.aslında içim rahatladı çünkü sağlıklı 5.gün emriyolarım vardı ve iki tüp bebekte de tutunma olmadı.ordaki sıvının tutunmayı engelediğini söyledi.hasta olmayı bekliyorum.tedaviye başlayacağız inş.

tüp bebek yapacağım yeniden önümüzdeki ay başlayacağız inşallah yumurta rezervim kötü olduğu için mecburen bir kaç defa toplanması gerekecek.ben de ameliyat olduğumda tüpte hafif sıvı vardı o da boşaldı dedi doktorum.hatta rahmim bağırsağıma yapışıkmış onu da düzeltttiler miyomlarımı aldılar :9 baya işim vardı yani.ama ameliyat olacaksan laporoskopi ile yaptır açık ameliyatta toparlanmak çok zor.hatta bugün yazı okudum sgk da laporoskopi ile ameliyat olabilecek hastalar. eskiden hep açık ameliyat yapıyordu devlet hastahaneleri.ama bence çok şanslısın 5.gün embriyon var maşallah ve ameliyattan sonra 6 ay da toparlıyor rahim yani hemen transfer yok

kızlar tüplerde sıvı birikmesi hsg de anlaşılıyor mu,bana hsg sonrası kapalı dedi doktor,acaba sıvı birikmesi varmıydı ,olsa söylerdi değil mi

Bakırköy Acıbadem de Melih Gündüz ve ekibi yapmıştı operasyonu.
Ben de aynı yolun yolcusuyum :) komplikasyonları neler canım, biraz korkuyorum, hayatımda hiç ameliyat olmadım. Kaç ay sonra gebe kaldın? inşallah sağlıkla kucağına alırsın..

Ben de aynı yolun yolcusuyum :) komplikasyonları neler canım, biraz korkuyorum, hayatımda hiç ameliyat olmadım. Kaç ay sonra gebe kaldın? inşallah sağlıkla kucağına alırsın..
Korkacak birşey yok, ertesi gün normal hayatına devam ediyorsun. 10 Eylül de operasyon oldum. Hem laparoskopi hem histeroskopi. 17 Ekim de tedavi başladı. 21 Kasım da transfer oldu. 6 Aralık ta hamile olduğumu öğrendim. Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana.

Korkacak birşey yok, ertesi gün normal hayatına devam ediyorsun. 10 Eylül de operasyon oldum. Hem laparoskopi hem histeroskopi. 17 Ekim de tedavi başladı. 21 Kasım da transfer oldu. 6 Aralık ta hamile olduğumu öğrendim. Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana.
Alla tamamına erdirsin,darısı bizlere olsun inşallah

Back
X