- 23 Haziran 2012
- 1.788
- 808
- 323
tüp bebek yapacağım yeniden önümüzdeki ay başlayacağız inşallah yumurta rezervim kötü olduğu için mecburen bir kaç defa toplanması gerekecek.ben de ameliyat olduğumda tüpte hafif sıvı vardı o da boşaldı dedi doktorum.hatta rahmim bağırsağıma yapışıkmış onu da düzeltttiler miyomlarımı aldılar :9 baya işim vardı yani.ama ameliyat olacaksan laporoskopi ile yaptır açık ameliyatta toparlanmak çok zor.hatta bugün yazı okudum sgk da laporoskopi ile ameliyat olabilecek hastalar. eskiden hep açık ameliyat yapıyordu devlet hastahaneleri.ama bence çok şanslısın 5.gün embriyon var maşallah ve ameliyattan sonra 6 ay da toparlıyor rahim yani hemen transfer yok
senin işler uzunmuş baya :) 6 ay çok yaaa...neyse hayırlısı olsun da .peki ameliyattan önce kaç yumurta toplanıyodu,ameliyattan sonra kaç yumurta toplandı?embiyolarım 5.güne gidiyordu.dondurulmusum yok suanda tabi.ama önümüzdeki ay başlayacağız.laparoskopiden önce toplanacak genetiğe gidecek ve dondurulacak.
Korkacak birşey yok, ertesi gün normal hayatına devam ediyorsun. 10 Eylül de operasyon oldum. Hem laparoskopi hem histeroskopi. 17 Ekim de tedavi başladı. 21 Kasım da transfer oldu. 6 Aralık ta hamile olduğumu öğrendim. Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana.
çok güzell.Allah kucağına almayı da nasip etsn.tedavin nerde oldu?acıbadem pahalı diye duymustum ne kadar tuttu??
çok teşekkür ederim tamamen kapalı olmasına sevinesim geldi bir anda:)
laparoskopiyle yapışıklık açılıyor zaten :)sevinme :)