tüplerde sıvı birikmesi hidroselpenk--laparoskopi--gebelik

GEÇMİŞ OLSUN öncelikle canım fsh dalgalanan bir hormondur bu ay yükselir bir sonraki ay düşebilir sakın bunları kafanıza takıp canını sıkma
tüm bu saydıkların bendede var amh değerin çok iyi mesela benim en son 0.4 dü bak bugün adet oldum yarın tedaviye gidecem bazı doktorlar çok acımasız sakın sakın modunu düşürme bence
gittiğiniz doktor önemli para sıkıntınız yoksa iyi bir yer seçin
hidro varsa operasyon isteyebilirler ve iyice araştırıp gidin herşey Allahtan canım derdi veren dermanıda verir inşallah

Canım çok sağol,akla desteğe o kadar ihtiyacım var ki...Peki sen hidro yu ne yaptın?

Canım çok sağol,akla desteğe o kadar ihtiyacım var ki...Peki sen hidro yu ne yaptın?
Ben memorialde laporoskopi olmuştum araştırma hastanelerine çok güvenme
çok keşmekeş bir ortam var güvendiğin bir doktora git derim canım nerede oturuyorsun

çok keşmekeş bir ortam var güvendiğin bir doktora git derim canım nerede oturuyorsun
Canım ben Ankara'dayım.Zaten son gittiğim araştırma hastanesiydi ve çok gerildim,üzüldüm.Son gitmeyi düşündüğüm Başkent Üniversitesi Hastanesi Hulusi Zeyneloğlu.Laparoskopiden de çok çok korkuyorum.1 aydır elim yüreğimde ağlayıp duruyorum.Nasıl olacak,ya daha kötü birşey çıkarsa,ya yumurtalıklarıma zarar gelirse,ya ameliyat çok zorsa,sonra çok acı çekersem diye,kafamda sorular,sorular...

hulisi hoca için çok güzel şeyler duydum canım
birde novartta ahmet erdem hoca var ona git çok nazik bir doktor illa tedavi olmana gerek yok
muayene ol araştır ben çok memnunum canım laporoskopi de korkulacak bişey değil 3 günde iyileştim ben
tabiki yavaş hareketler de bulundum korkma cesur ol inşallah bebeklerimize kavuşuruz

Canım çok çok teşekkür ederim.Bende Hulusi Hoca ile ilgili çok olumlu şeyle okudum,bakalım.Sorum olursa sorabilirim değil mi,rahatsız etmem değil mi?

Semra karaman da mı oldunuz canım. Peki tek sorun hidrosalpenks miyddi

Canım çok çok teşekkür ederim.Bende Hulusi Hoca ile ilgili çok olumlu şeyle okudum,bakalım.Sorum olursa sorabilirim değil mi,rahatsız etmem değil mi?
elbette sorabilirsin ağlama ama bizim için önemli olan hormonlar psikolojimizle çok alakalı
bizler güçlü kadınlarız bunuda hallderiz

evet semra hocada oldum yok erken menepoz rezerv azlığı da vardı
Merhaba ,
Ben de laparoskopi ile semra hocada operasyon olacagım. Tüpüm sıvı dolu onu alacak.
Siz memnun kaldınız mı ? Amelıyata kendısı mı girdi ?
Benım de yumurtam az fsh yuksek amh dusuk. Peki tüp alınınca acaba yumurtada azalma oluyor mu ? Semra hoca olmuyor dedı ama kafamda bır suru soru var.
Amelıyattan sonra gebelıgınız oldu mu ?
Çok soru sordum kusurs bakmayın :) tskler

Cok sagolun sımdı okudum cevabınızı.
Insallah herkesın cok iyi gecer amelıyatları.
Siz hangi doktorla yaptırdınız acaba ?

doktorunu kendin seçebiliyorsun canım bende 3 doktor girdi ve semra hocada vardı
tüpüm alınmadı geçişi kapattılar rezervde sorun olacağını zannetmiyorum
doktoruna güven emin ellerdesin
kaygını azaltmalısın
bu arada henüz gebe değilim

bende tüpümde enfeksiyon olduğu için bir dış gebelik geçirdim bir tüpüm alınmıştı.. sonrasında çekilen rahim filmiyle diğer tüpümdede enfeksiyon olduğuna karar verildi ve laporoskopik olarak oda alıntı ve 2. tüp bebek denememde hamile kaldım.. o tüpün saldığı sıvının hamile kalmayı engelldiğini söylemişti dr.um ve bu yüzden olmanızı tavsiye ederim.. özel bir hastanede 3500 tl gibi bir rakama oldum bu ameliyatı

Tesekkur ederim cevabınız için. 1 defa basarısız tup bebek gecırdım. Uzerıne amelıyat olayım çıktı. Maddı manevi derken iyice pimpirikleştim istemeden :) umarım hersey guzel olur.

Tesekkur ederim cevabınız için. 1 defa basarısız tup bebek gecırdım. Uzerıne amelıyat olayım çıktı. Maddı manevi derken iyice pimpirikleştim istemeden :) umarım hersey guzel olur.
bende de tam tersi oldu
2 tüp bebek 1 iptal olan bir operasyon
3. tüp bebekte o kadar rahat hissediyorumki olursa olur zaten modundayım
vesevese yapmamaya çalışıyorum

Şu laparoskopi korkulu rüyamız oldu ya ne diyeyim.Kendime o kadar kızıyorum ki,ya ne korkak kadınsın sen diyorum...Histeroskopi olana kadar ondan da korkuyordum,şükür o bitti gitti.Birde şu geçseydi...Operasyondan korktuğum kadar sonucundan da korkuyorum.Ya daha kötü birşey olursa,zaten az olan rezervin daha da azalırsa vıdı vıdı vodo beynimi yiyorum.

Ah ah bende cok korkuyorum

Kızlar iki kez tüp aldırma deneyimimden söyleyebilirim ki doktor çok önemli. Ben tüplerimde hasar olduğunu bilmiyordum ve hsg cekilmemistim iki kez tüp bebek yaptırdık ilkinde tuttu ama düşük oldu, daha sonra dış gebelik geçirdim sol tupum ameliyatla alındı çünkü embriyo tupte büyümeye çalışmış (muhtemelen hasarliydi tüp ve bizim haberimiz yoktu) daha sonra üçüncü tüp bebek yaptırmaya karar verdik (bu arada sağ yumurtalık calisiyo sadece solda neredeyse iş bitmiş ) tedaviye başladık tam tedavinin ortasında doktorum usg de sıvı geçişi farketti ve hsg cektirmemi istedi önce yumurtalarım toplandı donduruldu sonra hsg cekildi, daha sonra da ameliyat oldum sağ tupte öyle gitti. O tedavi sonrası da tutunma olmadı ama diyeceğim o ki ben hala sağ tuple idare ediyorum,allah herkesin yardımcısı olsun

ben yapılan ameliyatı doktorun iyi yaparsa sonucu iyi olur diye düşünüyorum, mümkünse her konunun uzmanı doktor farklı oluyor, ben ege ün den vir doktora gittim, kendisi kadın doğum prof u, bana dedi ki ben kanse hastalarında uzmanım senin kistleri ameliyat eden, tüp bebekten anlayan biri ile devam etmen doğru olur dedi.Beni öyle yönlendirdi, ben doktoruma bu şekilde karar verdim, ben robot da vinci ile ameliyat omaya karar verdim, doktorum daha iyi olacağını söyledi, ne kadar az dokunursan yumurtalığına o kadar iyi dedi, hakkımızda hayırlısı olsun.Acil şifalar herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…