Tüplerde Tıkanıklık ve Genişleme

melitta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
2.814
12
0
İzmir
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.uzun süredir sizleri takip ediyorum ve bilgi ediniyorum.fakat cevabını bulamadığım bir soru var aklımda sizlerin cvplarını bekliyorum ve şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Tüplerinde ara ara genişleme ve yarı tıkanık olupta gebe olan var mı?

Arkadaşlar fikri yada bilgisi olan yok mu?
başlığım kaç kere görüntülenmiş.Ama cevap yok.
Tüplerinde ara ara genişleme ve yarı tıkanıklık olupta doğal yolla hamile kalan var mı yada kalınabilir mi ?

nazlınur özelden msj atamadım.inşallah arkadaşım gittiğim bi doktor tüpler yarı tıkanık ara ara genişlemeler var dedi.başka bi doktor iki ay bekle bebek olmazsa sonra tüp bebek yap dedi.başka bi doktor bişeyin yok dedi.kime inanacağımı şaşırdım.başka bir doktor ise laparoskopi yapıp aşılama yaparız tutmazsa tüpleri alıp tüp bebek yaparız dedi.dediğin şeylere inanırım eskidende duyardım ebeler bitkiler vs. ama şu anda çevremde öyle biri yok duyduğum bildiğin alternatif tıp önereceğin evde yapabileceğim birşeyler var mı ?ben üye olmadan iki ay önce sütle maydonozu okumuştum burda fayda etmedi bi umut işte acaba benim gibi olupta doğal yolla gebe kalan var mıdır ki ?

canım başka bildiğim yok ben de maydanoz süt buharını duydum
ha bide acı elma yağı adaçayı yağını pamuğa koyup vajinaya yerleştirildiğini duydum ama faydası oluyor mu bilmiyorm
bi de yakı yaptırabilirsin
ALLAH en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin

inşallah arkadaşım inşallah rabbim hayırlısıyla herkese annelik duygusunu tattırsın.
(amin)

arkadaşlar bugün prof.doktora gittim sonuçlarıma ve hsg ye baktı.bana hiç bir sorun olmadığını söyledi.bir ilaç verdi.iki ay kullan olmazsa aşılama yap dedi.

:) çok umutlandım ben inşallah annelik duygusunu da tadarız inşallah :)

arkadaşlar dört gün önce karın ağrısı şikayetiyle acile gittim.meğer hamileymişim. 2-3 haftalık daha çok mutluyum.ama daha kese görünmüyor.kaç tane bebek var bilmiyorum.çok mutluyum. bana çok çok dua edin.

çok kasık ve rahim ağrılarım var normal mi?tecrübeli arkadaşlar bana yardım edebilir mi?
birde tayinimiz kıbrısa çıktı.kıbrısta iyi hastane ve kadın doğum doktoru önerebilir misiniz?1 ay sonra gideceğim allah kısmet ederse.

rabbim herkese nasip etsin inşallah.bu başlığı açarken umudum yoktu.ama yüce rabbim bana da annelik duygusunu yaşattıracak inşallah.inşallah bebeğim yada bebeklerime bişey olmaz.rabbim korusun inşallah.dua edin.

şu anda internet cafeden giriyorum.başlığı kıbrısa gidene kadar ,nternete girebilirsem sizlerle mutluluğumu gebelik serüvenimi paylaşacağım.

27-05-2011 22:00 başlığı açmışım belki ben bu başlığı açarken gebeydim.allah ım ya rabbim korusun inşallah hala inanamıyorum.

#13 tolunay35

Giriş tarihi:Feb 2010
melitta kullanıcısından alıntı
inşallah ileride bu başlığa güzel haberler yazarım....

Amin canım inşallah Allah hepimize mutluluğumuzu birbirimizle paylaşmayı nasip etsin...

çok mutluyum.rabbim korusun inşallah

tolunay35 senin gebelik var mı?yada çocuğun?bu ağrılarım normal mi?

rahim ve kasık ağrılarım var bu normal mi arkadaşlar?

ağrılar olması normal diye okumuştum hamilelik ile ilgili topiklerde bakabilir oradaki arkadaşlara sorabilirsin canım.malesef ben hiç hamile kalamadım.o yüzden bilmiyorum.sağlıkla kucağına alman dileklerimle.

iyi günler.10 yıl önce tüplerım tıkalı dıe loporoskopi oldum.tek tüpüm açıldı.sadece.ama doktor gebe kalabılırsın dedı.3 ay glophone hapı kullandım ama gebelık oluşmadı.1ay sonra gıttık doktora.ultrasonda 64 günlük gebe oldugumu.ögrenmiştim ve mucize dedim kendi kendime. neyse kısa yazayım 16 haftalıkken kızım olacagını ögrendım ve dünyalar benım oldu kızım olmasını cok ıstıyordum 1oglum vardı zaten.gebelıgımın 31 haftalıgına kadar normal gıttı.31haftalıkken sancım tuttu ve sezeryanla dogum yaptım .malesef hastanenın küvezi agrızalıymış.ben amelıyatteyken bebgımı dıger hastanelere götürmüşler küveze koymaları için doktorlar.ama hiç birhastane kabul etmemış devlet hastanesı dışında.dogumu bebgımı götürdüklerı hastanede yapmadıgım için almamş lar küveze.enson almıs hastane yalvarmalarına karşıama 1gün yasamış ve ölmüş ben hiç göremedim kuzumu.dünyaya küstüm piskolejim bozuldu ve ozamandan berı tam 10 yıl geçti daha yenı yenı kendıme geldim.aşılama düşünüyorum acaba tek tüple gebe kalbılırmıyım.aşılama sonuç verırmı ..biraz uzun oldu ama sizlerle paylaşmak istedim....aşılamada gebe kalabılırmıyım.buson sezeryan şanşım o yüden 2iz istiyorum ama gerçekleşirmi bilmiyorum çok istiyorum.....iyşallah allah nasip eder bana daikizlerimi kucagıma alırım...istiyen herkese alalh hayırlı evlatlar nasip etsin iyşallahhhhh

ne oldu acaba gebelık oldumu olduysa kaçtane bizi bılgılendırırmısınnn merak ettim vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…