Tüplerde Tıkanıklık ve Genişleme

smaw okuyunca çok üzüldüm.rabbim inşallah çifter çifter verir.
tolunay rabbim inşallah sana da nasip eder. ben bugün değerim yükselmiş mi diye yine beta hcg yaptırdım.doktor 2 günde 1 yaptır demişti..birazdan alıcam.inşallah kesenin görüleceği kadar yükselmiştir.daha 2-3 haftalık olmasına rağmen iki saatte bir acıkıyorum.uyuyorum.karnım çıktı azcık.normal mi bu kadar erken belirtilerin olması.rabbim herkese nasip etsin.ne güzel bir duyguymuş :) inanın ağrılarım olmasına rağmen içimde canlının olması acılarımı hafifletiyor.

canım annemi şimdi daha daha iyi anlıyorum ve içim paramparça oluyor.annemde beni böyle düşünüyor ve koruyordu diye.birde hep dua edermiş. bi kızım olsun saçını tarayım güzel güzel giydireyim diye annem hem anne hem baba idi hayatını feda etti.babam vefat ettiğinde 27 yaşındaymış neyse çok duygusallaştım birde sanırım gebelikten.

rabbim nasip etsin inşallah sizlere de arkadaşlar.sizlere de çok çok dua ediyorum.rabbim sizlere de hayırlısıyla bir evlat nasip etsin. çok sık giremem ama fırsat bulduğumda internete girer durumu sizlerle paylaşırım. dualarınızı eksik etmeyin.

inşallah sağ salim kucağına alırsın bende tüp zedeyim iki tüpümde kapalı çıktı ama tekrar çektireceğim bakalım kısmet

arkadaşlar şu anda izmirde annemdeyim.yarım saat önce doktora gittim.ikizlerim olacaaaakkkkk.rabbim çok mutluyum.rabbim sizlere de nasip etsin.bana destek olan bütün üye arkadaşlardan allah bin kat razı olsun.rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.çok mutluyum.dualarınızı nolur eksik etmeyin.

ilk doktor karnımdan keseyi gördü bebeği göremedi.alttan bakalım işimizi garantiye alalım dedi.baktı bebeği gördüm dedi.bende bi tane mi dedim.evet bi tane sen kaç tane bekliyodun dedi.benim annemin teyzelerimin anneannemin hep ikizleri üçüzleri olmuş.diğer doktorlardayumurtlama ırsi demişlerdi dedim.yok bi tane dedi gelişimi kalp atışları güzel dedi.sonra doktor ahhaaaa walla iki tane dedi.hemşire ben çığlık ATTIK.çok güzel bi duyguydu.sonra doktor bakalım üçüncü varmı işimizi garantiye alalım dedi.baktı iki tane.sonea sohbet muhabbet çok güzeldi.sonra doktor fotoğrafçekinelim monitor ün önünde eşine sürpriz yapalım dedi.çektik eşime yolladım.görüntüyü görememiş neydi yolladığın dedi.bende doktorum ben veeee bebişleriimiiiiiz dedim. :)))))))

demin beni aradı kutladı ve bende teşekkür ettim eşime bana bu güzel duyguyu yaşattığı için ve rabbime şükrettim..

bu arada arkadaşlar ben komşudan int giriyorum.çıkmam gerekiyor cuma yaklaştı..inşallah girdiğimde gene hepsini yazarım tekrar..

nolur benden ve bebişlerimden dualarınızı esirgemeyin... ve Umudunuzu sakın yitirmeyin sakın benim burada bu başlığı niçin açtığımı biliyorsunuz.İnşallah byu başlığım umut olur sizlere.

dualarım sizlerle

melitta tebrik ediyorum seni,dünyanın en güzel duygusu oldugunu düşündügüm annelik senin kapında..tadını cıkar...
ne kadar beklemiştin hamile kalmak için neler yaptın hangi yolları denedim...bende de bir sorun yok bu ay klomen kullandım ilk ayım beklemedeyim bende vajinal iltihap da var ama azaldı tedaviyle...inş. güzel haberler alırım ben de...sen kaç ay klomen içtin ve catlatma iğnesi yaptınız mı anlatır mısın?

dobrakedi çok teşekkür ederim.gerçekten güzel bi duygu.en başta dr gittim ben anne olmak istiyorum ne yapmam lazım dedim.bana bazı testler yaptı.idrar kan ve adette yapılan tahlili yaptı.herşeyin normal olduğunu kaliteli ve güzel yumurtladığımı söyledi.folik asit verdi.korunmayı bırak dedi.bende korunmayı bırakıp 10 ay bekledim.bebek yok.tekrar dr a gittim.film çekelim dedi.çektirdim.herşey çok normal çıktı.gebe kalmayı hızlandırmak için bi hap verdi klomenmiş hatta başlığımdada sormuştum ne işe yarıyor dr verdi diye.iyi ki de kullanmamışım.meğer hamileymişim.ben filmden sonra hiç adet görmedim.tayinimiz çıktı stresten kurtuldum eğlenceli birşekilde ev topladım.o hafta hamileydim.başlığımda yazdığım tarihlere bakın.ben gebe kalmak için çareler ararken meğer hamileymişim.

Arkadaşlar sizlere önerim kesinlikle Stresten uzak durun vücudunuzu ve beyninizi boşaltın.inanın ben o kadar mutlu oldum ki bulunduğum ortamdan ayrılacağım için.o hafta bebişlerim kendini belli ettiler.başlığımı baştan sona okuyun anlarsınız.karın ağrısı ile acile gitmiştim bide.
ve film çektirip nedenini öğrenin.bi dr a gitmeyin sadece.ve zamana bırakıp motive edin kendinizi.

film çektirip nedeni varsa öğrenin ve stresten uzak durun.

Allah ın izni ile iltihaptanda kurtulursun.rabbim bu mucizevi duyguyu sana ve anne olmak isteyen herkese nasip etsin.tolunaycım sana da inşallah.hep dua ediyorum sizler için.

cvplayabileceğim sorularınız olursa her zaman yardımcı olurum.

Konu Sahibinin İsteği Üzerine Yorumlara Kapatılmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…