tüplerdeki tıkanıklık tedavisi

msms

09/09/09 hoşgeldin kuzum
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2007
8.533
8
158
İstanbul
Dün akşam rahim filmi çekildim. malesef sonuçlar çok can sıkıcı geldi. sol tüpüm tamamen tıkalı. sağ tüpüm kısmen tıkalı çıktı. bu durumda tedavi olan arkadaşlar neler yapıldı nasıl bir süreç bekliyor beni. bilgi verirmisiniz?

:çok üzgünüm::1hug:a.s.

CANIM ÖNCELİKLE GECMİŞ OLSUN BENİMDE BİR TÜPÜM TIKALIYDI DİERİ KISMEN TIKALIYDI BEN LAPARASKOPİ OLUCAKTIMKİ O AY HAMİLE KALDIM O YÜZDEN OLAMADIM AMA HAMİLELİK TÜP TIKANIKLINDA DISGEBELİE CEVİRİO VE BİR TÜPÜMÜ KAYBETTİM DİER TÜPÜM LAPARASKOPİ İLE ACILDI EN KISA SÜREDE BU KONUDA BİLGİ AL VE LAPARASKOPİ OL CANIM OZMANA KADARDA KORUN DERİM ALLAH KORUSUN DIS GEBELİK COK KÖTÜ BİŞEY DİLERİM ALLAH SİFA VERSİN VE BBEĞİNİ BİR AN EVVEL KUCANA ALIRSIN AMA TEDAVİYE HEMEN BAŞLA LAPARASKOPİ OL CANIM GELİŞMELERDEN HABERDAR ETa.s.:1hug::çok üzgünüm:

laparoskopi çözümmüdür? yani bılmıyorum. yarın dr randevum var. çok buyuk bir hayal kırıklığı var bende şu an. aslında çözüleb,ilir bişey biliyorum ama içim rahat değil

laparoskopi çözümmüdür? yani bılmıyorum. yarın dr randevum var. çok buyuk bir hayal kırıklığı var bende şu an. aslında çözüleb,ilir bişey biliyorum ama içim rahat değil

EVET CANIM KESİN CÖZÜM LAPARASKOPİ İLE ACILABİLİYOR BENCE İHMAL ETME KORKULCAK BİŞEYDE YOK HEMEN GİT CÜNKÜ PİSİKOLOJİK OLARAK TÜP TIKALI OLUNCA HAMİLE KALAMICAM DİE DÜŞÜNÜRKEN Bİ BAKIOSUN HAMİLESİN BENİM ÖLE OLDU UMUDU KESMİŞKEN TÜP TIKALI LAPARASKOPİ OLCAK DİE HAMİŞ OLDUM AMA KUCAMA ALMAK NASİP OLMADI VE TÜÜPÜMÜDE ALDI GİTTİ O YÜZDEN İHMAL ETME LAPARASKOPİ İÇİN DOKTORUNLA HEMEN GÖRÜŞ HATTA SİMDİ ARA CANIM ACİL ŞİFALAR:Saruboceq:

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm ama arkadaşın dediği doğru rabbim sağlık versin hala aynı doktoramı gidiyorsun cnm ?medıcanadaydı sanırım

yarına aldım randevu. bayramdan hemen sonra yaptırıcam. bakalım ne olacak.
sımdı ben hamıle kalsam kesın dış gebelıkmı olur yanı

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm ama arkadaşın dediği doğru rabbim sağlık versin hala aynı doktoramı gidiyorsun cnm ?medıcanadaydı sanırım

sağol canım. medıcanada esim için gitmiştik. benım dr um ıncırlıde jınekolog. ama onu aşıyor bu konu. IVF ekıbine basvurmamı ıstedı. ben daha önce senden okumustum evimede yakın diye yarına LAtif beyden randevu aldım canım. hayrettir ki buggun aradım yarına verdıler.

CANIM SENİ ÜZMEK İSTEMEM AMA EĞER BİR TÜPÜN TAMAMEN TIKALI DİERİ KISMEN TIKALI İSE GECİŞ YERİ OLMADI İÇİN ALLAH KORUSUN OLABİLİR OYÜZDEN DİORUM BECE LAPARASKOPİ OLANA KADAR KORUN YADA ELMA YAĞI YAP PAMUKLU ONU KOY BUHARA OTUR BELKİ YARI TIKALI TÜPÜN ACILABİLİR AMA DİKKAT ETMEN LAZIM BEN TECRÜBEMDEN ALDIMI SÖYLÜYORUM BİRİ ACIK OLSA DİCEM AMA 2SİDE TIKALI BEN GİBİSİN GECEİŞ YERİ YOK :çok üzgünüm:

canım maalesef öyle oluyor
benimde tüpüm tıkalıymıs hamile kaldım ve dış gebelik oldum laporskopiyle tek tüpüm alındı diğer tüpüm hakkında doktorumbirşey demedi bende suan dogal yolla hamile kalmyı bekliyorum olmazsa 2 ay içinde hsgyle diğer tüpüme baktıracağım

anladım kızlar sağolun.. bende hanı tıkalıydı acıldı madem sansımı denıyım dıe düşünüyordum. riske etmıyım ben en ıyısı. çünkü sağda baya kapalıydı. 3 sefer ılaç verdı 3. de gectı ilaç...

:çok üzgünüm:CANIMSANADA GECMİŞ OLSUN SEN UCUZ ATLATMISSIN BENİM NORMAL SEZARYEN GİBİ ACIK AMELİYAT OLDU VE SUAN DOĞUMYAPARSA SEZARYEN OLMAK ZORUNDAYIM VE SADECE 1 HAKKIM VAR EĞER HAMİŞ KALIRSAM DISGEBELİKOLURSA YİNE BİRDAHA HAMİLE KALAMAM ASLA :çok üzgünüm:

Öyle düşünme. Allah hangimize ne zaman ne verecek bilemiyoruz. çok buyuk vee elbet hepimize bunu yaşatacak. umarım sende bende ısteyen herkesde en kısa surede bebeklerimize kavusuruz

:lepi:CANIM 3.C,DE GECMESİ COK GÜZEL İLAÇLA YARI TIKALILAR BAZEN ACILABİLİYOR NE MUTLU SANA DİERİDE LAPARAKOPİ İLE ACILIRSA OHH NEGÜZEL OLUR ALLAHA SÜKÜR DUA ET CANIM NEMUTLU AMA SEN TEDBİRİ ELDNE BIRAKMA ÖTEKİ TÜPÜNDE ACILSIN KONTROL EDİLSİN ÖLE DENE SONRA PİŞMAN OLMA CANIM İNAN DISGEBELİK YIKINTISI İNSANDA COK İZ BIRAKIO COK SEYİ ALIP GÖTÜRÜO VE BÜYÜK BİR KORKU BIRAKIO İNSANDA BEN 9 AY OLDUM HALA ATLATAAMADIM :çok üzgünüm:BİZİ HABERDAR ET BİTANEM

evet sadece sag tupte işe yaradı işte. sol tamamen tıkalı dedı. zaten fılmlere bekıncada bu anlasıyolıyor.

Saol canım sanada canım cok ama cok geçmiş olsun sezaryan tarzı dışgebelik amleiyatı cok zor birde iyileşme süresi cok uzuyor ve cok ağrı cekiliyor olanları okumustumda
laporoskopiyle gercekten ucuz atlattım
canım ya birde heray hamile kaldım mı diye düşünmeinin yanında kasıktaki bir ağrıda dışgebelikmiyim diye düşünmek cok zorluyor hamile kalsak bile sevinemeyeceğim ben hemen doktora gidip bir sürü test ultrasaon offff
Ama bunda şükür herşeyde vardır hayır canım

:uhm::Saruboceq:

EVET CANIM GECEN ADETİM GECİKTİ KASKLARIM AĞRIODU ÖDÜM PATLADI AMA DEİLMİŞ GEBELİK YOKMUS SİMDİ PERSEED ALDIM ONU KULLANICAM SENDE DENE CANM:Saruboceq: KİBELE DISGEBELİK GECİRDİ ONUNDA TÜPÜ ALINDI ODA PERSEEDLE HAMİŞ SUAN BENDE DENİCEM BUAY:Saruboceq:

merhaba arkadaslar benımde tupuumun bırı tıkalı cıktı salı gunu hsg de.laparoskopı olacagım bayramdan hemen sonra bırde kıstım var benım oda laınacak bılmıyorum neler beklıyorr benım Allah hepımıze acıl sıfalar versın

sanada gecmıs olsun
. bişey sorucam. benım dun oldu hsg bugun sadece sag tarafımda agrılarım oluyo. ozellıkle hızlı hareket edınce. agır bır agrı yok ama hıssedıyorum. sızedede oldumu

yaaaa süperrr latif beyden randevu almak çok zor yawww çok iyi biri benim doktorum biliyorsun bebeişleirm onun aracılığı ile geldi.....çokda severim doktorumu
onun için oradaki birtakım sıkıntılara katlanıyorum valla (sıkıntıda bekleme ve biraz maddiyat)bende yarın orada olacam 12.30 bebişlerin cinsiyetini öğreneciğim önce rabbim izin verirse sonrada bu yaramazlar gösterirlerse kendilerinikaydirigubbakcemile3
dilerim sağlığına kavuşursun cnm biran öncede bebişineee

canım ınsallah hayırlısı ılse sende alırsın bebejklerını kucagına. sızın sayfada gordum cınsıyet anketı yapıyorsun:) bence ıkısıde erkek:)
sıkıntısına katlanırım katlanbmasınada çalışıyorum ondan zaman sorun olacak benım için biraz. yarın ön görüşme için randevu aldım. butun tahlıllerımızı gosterecegım bakalım ne dıyecek. umarım yenı bir hayal kırıklıgı yasamam. çünkü gercekten dunden berı çökmüş durumdayım. henuz sındıremedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…