tüplerdeki tıkanıklık tedavisi

evet canm tamamen acık

bak ne güzel en azından bırınden umudun var. sitede okudum çok sefer. tek tüpü alınmış olanlar yada tekı tıkalı olanlar normal yola hamıle kalabılıyor. ama için rahat etmnıyorsa bı dr a daha gorunmekte fayda var. açıkcası ben artık tek görüş ile hareket etmıyorum.

evet kalabılıyor ama 2 tupe gore daha dusuk bır ıhtımal
dr a gorunmezmıyım kac dr a gorundum artık bılemıyorum bende dr un bırı 2 tupte de tek tuptede aynı dedık yanı tek tuple ıhtımal daha az degıl dedı bırısı hayır tabıkı daha az dedı
kımı dırek tupbebek dıyor oyle ıste Allah hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın

hakkında hayıısı umarım çok sıkıntı yasamadan bır an evvel bebegını kucagına alırsın

Geçmiş olsun canm
Benimde rahim filmimde sağ tupum tıkali çikti doktorum laporoskopi amaliyati onerdi kabul etmedim başka bir doktora gittim o doktorda sag tüpunü almam gerekiyor yoksa hamile kalsan bile oluşan embiryoya zarar verebilir tutunmasinı engelleyebilir dedi
İnternette arastrdım echomar dr cevat bayrak selektif salpinografi ile tıkalı olan tüplerin açilabilecegini buldum gittim
Filmi çektirdim çok şükür açıldı

Şans denemeyi göze alıp ama 3 ay sonra tekrar doktor kapısına gidip tüp bebek yaptırdım sol hasarlı tıkalı idi alındı açılmamış sağ ile de 4 ay denedik olmadı hatta laparoskopi sonrası adet oldum sonrasında 3 ay olmadım ilaçla olup hemen tedavi gördüm ihmal e gelmez hasarın neresinden dönersen kardir o tıkalı tüple 4 seneyi devirip 2 aşılama geçirip sonra dan laparoskopi oldum malesef ki zaman kaybı yaşattı devlet biraz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…