tüpleri kapalı olupta hamile kalabilenler ne olur yardım :(

Cnm ya sorma eşim erken diyo daha iki ay oldu belki normal yolla olur diyo çıldırtıyo beni adet olmadım daha bat ım 11 kasım

Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm sağlıklıca.Bnm de akıntım çok olurdu bekarken hiç böle bşy olcağı aklıma gelmemişti

Benimki de konuşmadı o esnada bitince ikisi de kapalıydı ama sol taraf ilaçla açıldı dedi diğeri için ameliyat dedi.istersen bi kaç ay dene olmazsa ameliyat düşünürsürsen adetliyken gel dedi

Cnm merhaba hikayenden brz bahsedermisin bnmde hsg ile tek tupum acildi ikiside kapaliymsti.ameliyt dedi dr.um ama daha cekileli 2ay oldu ameliyati düşünmeye basladim
Canim ben uc yil oldu evlileni ben hisediyordum tuplerim kapali diye nasil anladin dersen bekarken hep benim akitilarim olurdu illac kullanir gecer yine basladi neyse hsg cekildiktensonra hic sasirmadim Tüpler kapali dedi dr bende iki ay bekledim sonra karar verdim amaliyat icin hem tupler kapaliydi hemde yapisiklik vardi dr guvendim kendimi ona teslim ettim amaliyatan cikar cikmaz sonuc mujdeli haberi verdi acildi dedi ve bu arada meryem suresini okudum cok sukur rabbim verdi
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm sağlıklıca.Bnm de akıntım çok olurdu bekarken hiç böle bşy olcağı aklıma gelmemişti
Amin ins rabbim istiyenlere versin amin sende ins yakinda anne olursun

Cnm ya sorma eşim erken diyo daha iki ay oldu belki normal yolla olur diyo çıldırtıyo beni adet olmadım daha bat ım 11 kasım
Ya tek tüp ün açık sa olur bnce de boş yere bicak altina yatma bak benimde tek tüp üm açıktı hemde ameliyatla açıldı yani işlevini görüp görmediğini bile bilmiyoduk ama elh Rabbime ki bana nasip etti .. Bnce esin haklı çok acele ediyorsun ben tüplerim açıldıktan 4 ay sonra hamile kaldım .. sende biraz bekle bakalım .. hem belki hamissindir

Cnm tüp lere mavi bi sıvı gönderiyorlar acilabilirse o şekilde açılıyor ama doktor orda tıbbi bi işlem yapamaz .. Eğer acilmadiysa bunun tek yolu ameliyattır doktorun yanlış bişi dememiş yani

Ayy insallah ya sol tarafimda batma var cnm ya sol taraf acik batmada degil orda bi doluluk var gibi

Insallah cnm ya bu ay bi gecsin bakalm.adetliyken gel demisti dr ameliyata karar verirsenz seninde olemi oldu yoksa adetliyken bakacak sonra gunmu verecek
Bana gun verdi tabiki bisuru islemi var tahliller yaptiracak butun tahliler yaptirdiktan sonra sana gun verecek amaliyata direk gun verirmiyor biraz zorlugu var ins amaliyata gerek kalmaz hamile kalirsin

Aynen katılıyorum sana canım burda okudugum yorumlara şaşırıyorum ameliyat oldumda acıldı dıyen arkadaslara nasıl olur anlam veremedim zeynep kamılde bende laparoskopi oldum ıkısıde tıkalı oldugu tespit edıldıhsg fılmı yanıltıcı olabıldıgı için amelıyatla kesın teşhıs yapılıyo dıyebılıyorum doktor benı bu şekılde bılgılendırmıştı

Cok gecmis olsun canm banada oyle dedikleri icin ameliyat olmadim tup bebek daha mantikli geldi ama. Daha baslaayamadik bu tuplerin acilma sansi da yokmus sadece bi daha hsg cektirirrsn o anda ilac acarsa acar diyo dr bey saolsun ama bi daha kesinlikle zeynep kamilde cektirmem

Cnm tüp lere mavi bi sıvı gönderiyorlar acilabilirse o şekilde açılıyor ama doktor orda tıbbi bi işlem yapamaz .. Eğer acilmadiysa bunun tek yolu ameliyattır doktorun yanlış bişi dememiş yani
Canim bana ameliyatla acilmaz dedi sadece acikmi kapalimi diye bakilir dedi sorun doktordami o zmn

Galiba istanbuldasın canım ümranıye devlet has. Gıttınmı ben zeynep kamılde olmuştum amelıyat aman sakın sende öyle bır hata yapmaSenın yerınde olsaydım amelıyat olurdum normal yoollardan olsun dıye ugrasırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…