• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüpleri tıkalı olanlara müjde

kızlar sarımsak kürünü tüp tıkanıklığı için yapan var mı? bana pek olacak şey değil gibi geldi:5:
evet cnm var ben varımm yaptığım ayy ilk defa adetimm gecikti vee gebelik süpem vardıı biyük ihtimelde bebek vardı ama tutunamamıştı bana o yüzden tam 11 gün gecikmeden sonraa yoğun bir kanamayla attımmm bence sende dene zararı yok ve kokuda olmuyooo:27:

elma yağını ne zaöman yapmak gerekir ve nasıl kızlar bılenler acıklayabılırlermı .tşk....

elma yağını a derin 5, günü başlayıp 5 gün boyunca geceleri pamuga batırıp rahme tampon gibi koycaksın ce sabah alıcaksın cnm inşallah şipasını görürsünn bu arada elma yağını pamuğa sürünce birazda bildiğimiz vikside sürersen daha etkili oluyomuşşşş umarım şifasını görürsünnn:13:

:( hasta oldum ben yani grip otları yarıda bıraktım mecburen of ya okadar emek boşa çıktı..

Son düzenleme:
Inşallah canım ya belkide şahdere acı diye aklımda kalınca psikolojikman acı gelmedi :) bugün arkadaşıma içirdim ıyyy iğrenç çok acı dedi...devam belki ondadır diye belki acı oldugunu anlamıyorum ah ah rabbim kimseye dermansız dert vermesin amin...sen içiyormusun yine devammı emoşçum...
yok cnm ya ben bu ay hiç bişi denemicemm artık takmıyorum olur olmazz amannnnnn hayatı zindan ettiğim yeter kendime artık hayatın tadını çıkarıcazz kocişlee:38::48::66:şiddetle tavsiye ediyorumm pekk iyi geldi bana bu düşünceeee etraftaki insanlarıı duymuyorumm bilee ben artıkk istemiyorumm bebek mebekk ben düşündüm böle daha mutluyummm diyorummm:36:ne zamn teşrif ederse buyursun gelsin o zamna kadardaa keyfimize bakalımmm :86::73:

:( hasta oldum ben yani grip otları yarıda bıraktım mecburen of ya okadar emek boşa çıktı..
cnm neden devam etmedinkii bi sakıncası olurmukii içsenn en azından 20 gün düzenli kullansaydınn keşkeee:68:

Son düzenleme:
yok cnm ya ben bu ay hiç bişi denemicemm artık takmıyorum olur olmazz amannnnnn hayatı zindan ettiğim yeter kendime artık hayatın tadını çıkarıcazz kocişlee:38::48::66:şiddetle tavsiye ediyorumm pekk iyi geldi bana bu düşünceeee etraftaki insanlarıı duymuyorumm bilee ben artıkk istemiyorumm bebek mebekk ben düşündüm böle daha mutluyummm diyorummm:36:ne zamn teşrif ederse buyursun gelsin o zamna kadardaa keyfimize bakalımmm :86::73:

cnm neden devam etmedinkii bi sakıncası olurmukii içsenn en azından 20 gün düzenli kullansaydınn keşkeee:68:

en güzeli canım ya ben hala etkisindeyim psikolojim acayip çökmüş durumda daha öncede çoook sorunlar yaşadım çocuklugumdan buyana ilk evlendiğim zamnlarda hala olluyo kaldıramadım artık galiba okadar kötüyümki anlatamam kolu kalkmıyo hiç bişey yapmaya dün dışarı çıktım azcık dolaşıyım dedim taksiyle gittim çarşıda dolaşamadım bile nefesim kesildi agladım köşede oturup biraz sonra eve geldim...acil tarafından ya ruhsal yada bedensel tedaviye ihtiyacım var sanırım.devlet has. günde alamıyorum özellerdede okadar tahlil yaptıramam çok tutar...maşallah sana canım ne güzel hayata dönmüşsün... benim etrafta hiç kimsem yok ailem vurdumduymazz 2.5 yıllık evliyim bir vesayet evim babam hiç gelmedi bile abimlerde hiç gelmedi annem 3 kez geldi bana ablamda 3 kez diğer ablam 1 kez..:( iğne filan vuruldum canım ben bide ilaç verdi doktor bünyem zayıf bişey olur diye korktum..ne biliyim....işte içemedim inşallah adet olmazsam diğer ay denerim...

bira tuhaf oldu mesaj sanki :9: anlatmak istediğim gücüm yok sosyalleşmeye sürekli bişelerle ugraşmaya oyüzden ben etkisinden kurtulamıyorum...

cnmm anlıyorum ben senii benim ailemde kendi hallerindee vurdum duymaz deillersede çok üstüme geliyorlarr beni bana bırakmıyorlar etrafımdaki herkes benden bişeler bekliyoo az önce ev sahibemin fırçasını yedimm neden hiç gelmiyon gitmiyoonn felan diye ağlamaklı olduu ama insan içini bilmeden bu kadarda isnsana baskı yapmaz yaa daha yeni, yenii açılıyorum yeni yeni çıkmaya insanlarla kanuşmaya sosyalleşmeye başladımm ev sahibeme daha sıra gelmedii :31: sende en yakın zamnda çık ve dolaşş gitmediğinn gidemediğin arkadaşlarını akrabalarını ziyaret et ve samimiyet kurr bak göreceksin onlarda seni yalnız bırakmıcaklarr bu sefer inan çalımayan telefonumm son günlerde hiç susmuyoo gerçi bunun yapmaya başladığım işlede alakası var yaaa inan artık kafaya takıp düşüncek zamanım bile yookk telefonlarımı kapatıyorummm artık ulaşamasınlar diyeee:36::52:

ben yapmadım canım ama bu ay deniycem o otları kullanıyorum bu ay bide elma yağı arada yumurtlama dönemindede yapmayı düşünüyorum..Emoş denedi canım günüde baya bir geçmişti ne oldugu belli değildi ama..inanmak başarmanın yarısıdır sen yap bir zararı yok nede olsa belki karı olur...senindemi tıkalı canım ..

ya benim sol tüp tıkalı (dr.hatası) açık ameliyatta hasar görmüş.sağ tüp normal ama yeni dr.um 2 sinide alalım tüp bebek yapalım dedi.ben ameliyat istemiyorum.sonrasında gelişebilecek komplikasyonlardan korkuyorum.:18:ya hayırlısı artık sıkıldım.dr. araştırmaktan beklemekten:84:

ya benim sol tüp tıkalı (dr.hatası) açık ameliyatta hasar görmüş.sağ tüp normal ama yeni dr.um 2 sinide alalım tüp bebek yapalım dedi.ben ameliyat istemiyorum.sonrasında gelişebilecek komplikasyonlardan korkuyorum.:18:ya hayırlısı artık sıkıldım.dr. araştırmaktan beklemekten:84:

bu nasıl bir saçmalıktır tüpünün biri açık ve drun onu almak mı istiyor
canıom sen arkana bakmadan çık git o hastaneden
delirmiş herhalde tek tüple normal hamile kaldı benim arkadaşım benimde sol tüpüm tıkalı ama
hiçbir dr böle bişey demedi
lütfen ameliyat falan olma düşün biraz

bende maydanoz buharı denedim ve adetim 6 gün gecikti ama maalesef sonuç değişmedi
bu ayda sarımsağı mı denesem yada 2si birden zarar verirmi acaba

bende bir doktora mesaj gönderdim aynı şeyi söylemişti ...çıldırmışlar ya sinir oluyorum böyle anlayışsız doktorlara zaten canımız yanıyo...bende tüp bebek kliniğine gittim süperdi doktor erkekti...ne üzüyosun kendini ben sana tüp bebek filan yapmam dedi yaşın daha ilerlemiş değil ne hastalar geldi en son çare tüp bebekken kendi kendine hamile kaldılar ve 1 ne yeni doğum yaptırdım 2 tüpüde tıkalıydı dedi Rabbime sığın dua et umudunu kaybetme baktın olmuyo bi kaç sene daha gel dedi.süper rahatlattı beni baskası olsaydı hemen başlardı tüp bebeğe özel bir klinikti bide sende bence sakın aldırtma canım tüp bebek yaptırıp hem kendi kendine tekrar hamile kalanlar bile var ama sen bilirsin tabii başka doktorlarada git derim.üzme kendini hayırlısı inşallah napalım olmazsa bizim için hayırlısı bu demekki.inşallah hayırlısından bizimde olsun ama bebeğimiz boynumuz bükük kalmasın inşallah sakın üzme kendini...

emoşşş benim günüm geçti..rahim filminden sonra silüslerim 21 gündü 6 aydır ama 21 gün geçti bugün 28 gün oldu..geçen ay 30 unda olmuştum.napsam o otlar hep böyle günmü geçiriyo acaba arada elma yagınıda kullanmıştım...2.5 yıllık evliyim hiç hamile kalıcakmışım gibi gelmedi bana ve hiç test yapmadım sadece evlendiğim 2. ay eşim almıştı bi dene diye onu yapmıştım..ay çok korkuyorum sence varmıdır beklesemmi yoksa testmi yapsam çok korkuyorum test yapmaktan ama 30 unu bekliyip öylemi yapsam bilemedim bide seninde geçmişti ya..eşim sorup sorup duruyo tel ediyo günde 10 kere hasta oldunmu diye bugün heveslenmesin diye evet bugün hasta oldum dedi inanmadı bakiyim or..yok ama olmamıssın yalancı diyo.ay ne zormuş yav ne yapsam

NEYSE CVAP YAZMAMIŞSIN...hasta oldum bugün ..:( çok üzgünüm ilk defa bukadar heveslenmiştim test yapmadım iyikide yapmamışım..:(

bende bir doktora mesaj gönderdim aynı şeyi söylemişti ...çıldırmışlar ya sinir oluyorum böyle anlayışsız doktorlara zaten canımız yanıyo...bende tüp bebek kliniğine gittim süperdi doktor erkekti...ne üzüyosun kendini ben sana tüp bebek filan yapmam dedi yaşın daha ilerlemiş değil ne hastalar geldi en son çare tüp bebekken kendi kendine hamile kaldılar ve 1 ne yeni doğum yaptırdım 2 tüpüde tıkalıydı dedi Rabbime sığın dua et umudunu kaybetme baktın olmuyo bi kaç sene daha gel dedi.süper rahatlattı beni baskası olsaydı hemen başlardı tüp bebeğe özel bir klinikti bide sende bence sakın aldırtma canım tüp bebek yaptırıp hem kendi kendine tekrar hamile kalanlar bile var ama sen bilirsin tabii başka doktorlarada git derim.üzme kendini hayırlısı inşallah napalım olmazsa bizim için hayırlısı bu demekki.inşallah hayırlısından bizimde olsun ama bebeğimiz boynumuz bükük kalmasın inşallah sakın üzme kendini...

tüpleri aldırtmayı zaten hiç düşünemiyorum.allah korusun.zamana bıraktım hayırlısı olsun.zaten çoookk sıkıldım.2 tüpü tıkalı olan hamile kalıyorsa kısmet zamanı gelince bizimde olur.:24::21:

bu anlattıklarınız soğan sarımsak için bana ciddi gelmedi
tıkalı tüplerden bahsediyorsunuz , ama hamilelik oldu diyorsunuz , bunlar kullaktan dolma bişey gibi.
nasıl olur buhar üstüne oturup ta tüp açılıyor , neerdee buhar... neerdee tüp , nette gezerken kadın anatomisini okuyun ve bi düşünün olurmu böyle şey
tabiki bebek inancınızı da yitirmeyin ama her söylenene de inanmayın ...

"müje .." sayfasına girdiğimde , yeni bir metod , yeni bir tedavi hakkında bişeyler okuyacağımı zannettim ..maalesef

bayanlar harekete geçin : araştırın ve burada paylaşın

artık robor ile tüpleri açıyorlar ve üç ay içinde hamile kalabiliyorsunuz
sarımsak soğan ile kaç ayda olur ... fikri olan var mı?

fanite hanım evet öyle olduğunu biliyorum teknoloji ilerledi davinci yöntemi ile ameliyat yapıldıgını..amma velakin sadece bir hastanede ve Ahmet Göçmen tarafından yapıldığınıda gittimde hastaneye benimle görüşmedi bile asistanı tahlillerimi gösterdi geri götirdi tekrar flim çekilsin demiş..ben o sinirle odasına daldım ben bir umut geliyorum benimle konuşmadan nasıl böyle gönderebiliyorsun diye..ameliyat olmamışsın bişey olmamıssın ne yapışıklığı ne tıkanıklığı bu yaşta dedi filmin yanlıştır dedi narkozlu çekildim özellikle kasılma filan olmasın yanlış olmasın sonuçlar filan diye dedim bidaha çekil dedi..kendi doktorum senin çocugun olmaz sadece tüp bebek dedi laporoskopi tanı amaçlı bir ameliyat yapsakta bişey olmaz dedi başka doktor klomen kullanalım dedi ama benim tüpüm tıkalı dedim olsun tedaviye ilk böyle başlanır dedi napıyım şimdi ben yaşımda 26 neden 40 yaşında olsunki benim çocugum onunla ben nasıl ilgilenicem 40 yaşından sonra....bizlerde böyle bişeler yapıyoruz işte...intahaptan tıkalı oldugunda sıcaklık intahabı yumuşatıp atamazmı vücuttan bu mümkün ..Rabbim belki onu sebeb kılıcak bizlere zararı yok nasılsa karıda olmazsa olmasın en azından elimden geleni yapıyorum yaptım ama ALLAH VERMEDİ DERİM OTURURUM ÜZÜLMEM ÇOKTA BELKİ...

rıda olmazsa olmasın en azından elimden geleni yapıyorum yaptım ama ALLAH VERMEDİ DERİM OTURURUM ÜZÜLMEM ÇOKTA BELKİ...

bu anlattıklarınız soğan sarımsak için bana ciddi gelmedi
tıkalı tüplerden bahsediyorsunuz , ama hamilelik oldu diyorsunuz , bunlar kullaktan dolma bişey gibi.
nasıl olur buhar üstüne oturup ta tüp açılıyor , neerdee buhar... neerdee tüp , nette gezerken kadın anatomisini okuyun ve bi düşünün olurmu böyle şey
tabiki bebek inancınızı da yitirmeyin ama her söylenene de inanmayın ...

"müje .." sayfasına girdiğimde , yeni bir metod , yeni bir tedavi hakkında bişeyler okuyacağımı zannettim ..maalesef

bayanlar harekete geçin : araştırın ve burada paylaşın

artık robor ile tüpleri açıyorlar ve üç ay içinde hamile kalabiliyorsunuz
sarımsak soğan ile kaç ayda olur ... fikri olan var mı?

haklısın canım bana da pek olur gelmedi sadece yumurtlama için incir kürü( o da kan şekeri ile ilgili) aklıma yatıyor.hsg çekimi için echomar şişli de yaptırın ben orda yaptırdım ağrı yok süper.ahmet hocaya da en kısa zamanda gitcem.:66:hepimize kolay gelsin

allah tarafından diyorsun ...
ozaman rabbimin verdiği imtihanı çook sabıııırla üstleneceksin ...
doktorların dediklerini yapmıyosunuz .... soğan maydanozu kaynatıp kullanıyorsunz .
allah akıl fikir versin diyorum ....sakına üstüne alınma sözüm otla-çöple zamanını boşa harcayanlaradır,
Farkındaysanız arkadaşlar infertilite ticari olarak kullanılıyor .
Bizim duygularımız kullanılıyor
Bizim zamanımız kullanılıyor
Maddiyatımız kullanılıyor
Bütün gazetelerde her gün 1 haber var kısırlıkla ilgili ama o haber bizim çocuk sahibi olmamıza yardımcı olmuyor
Her gün televiziyonda bangır bangır infertiliteden bahsediliyor , ama ben daha televiziyondan bir şey öğrenmedim.
Her yayın bir reklamdır , bir merkezin reklamı .
Hani nerede yayınlanıyor bu başarı yüzdeleri .
Tüm merkezler 60-70 lerden bahsediyor , sizler bunada mı inanıyorsunuz ...?

Son düzenleme:
arkadaşlar , sıkı sıkı araştıralım ,
yabancı dil bilenler , yabancı sitelere bakalım lütfen , diğerleri nasıl yapıyor ve burada paylaşalım .
biyerde bir olumsuzluk olduise onu objektif olarak buraya yansıtalım , ki herkes farkına varsın . içimde tutarız başkası da etkilenir v.s .

arkadaşlar , sıkı sıkı araştıralım ,
yabancı dil bilenler , yabancı sitelere bakalım lütfen , diğerleri nasıl yapıyor ve burada paylaşalım .
biyerde bir olumsuzluk olduise onu objektif olarak buraya yansıtalım , ki herkes farkına varsın . içimde tutarız başkası da etkilenir v.s .

canım bir kere gayet rahat bir psikoloji şart.arkadaşım 3 tüp bebek denemesinden sonra hamile kaldı.bebişleri doğurdu.3 ay sonra tekrar hamile kaldı.istemeden.buhar olayı bence sadece sıcaklıkla alakalı kaplıcalara gidip hamile kalanlarda var.interfilite türkiyede ticaret .ama bunun yanında türkiyede bizim için çabalayan hocalarımızda var.çider'i internetten takip edin.sibel hanımı takip edin.hepimize kolay gelsin:28:

allah tarafından diyorsun ...
ozaman rabbimin verdiği imtihanı çook sabıııırla üstleneceksin ...
doktorların dediklerini yapmıyosunuz .... soğan maydanozu kaynatıp kullanıyorsunz .
allah akıl fikir versin diyorum ....sakına üstüne alınma sözüm otla-çöple zamanını boşa harcayanlaradır,
Farkındaysanız arkadaşlar infertilite ticari olarak kullanılıyor .
Bizim duygularımız kullanılıyor
Bizim zamanımız kullanılıyor
Maddiyatımız kullanılıyor
Bütün gazetelerde her gün 1 haber var kısırlıkla ilgili ama o haber bizim çocuk sahibi olmamıza yardımcı olmuyor
Her gün televiziyonda bangır bangır infertiliteden bahsediliyor , ama ben daha televiziyondan bir şey öğrenmedim.
Her yayın bir reklamdır , bir merkezin reklamı .
Hani nerede yayınlanıyor bu başarı yüzdeleri .
Tüm merkezler 60-70 lerden bahsediyor , sizler bunada mı inanıyorsunuz ...?

Canım tabiiki Allah'tan herşey inanıyorum buna ama elimden gelenide taiiki yapmak istiyorum gidiyorum 16 tane doktora gittim saçma şeyler söyleyip gülüyorlar en son gittim yine Ahmet göçmen film istedi benden dedim çekilmek istiyorum kim gönderdi seni ona saçmalamayın dedi senin çocuğun olur dedi ilginçler yani ne istiyosun benden dedi tedavi dedim ne yapıyım sana dedi bekle.. 40 yaşında anne olmak istemiyorum dedim yapcak birşeyim yok dedi.Başka doktora gittim ertesi günü tüp bebek uzmanı kısırlık uzmanı klomene başladık laporoskopi filan yaparsak daha kötü yapışıklıklar olur dedi tüp bebeği biraz bekle filan dedi..ben ona sordum tüp bebek sonu nasıl olsa bitkisel birşeyler yapsam nasıl olur dedim ne gibi dedi buhar yapsam dedim olabilir dedi yumuşatarak buhar geçiş olmasını sağlayabilir yap ama üşütme dedi bana özel bir hastanede bu doktor ama yazın yapıcam buharı bi kaç kez olmazsa da tüp bebek zaten öle zararıda olmaz nasılsa beklerken ...

Back
X