- 22 Mart 2016
- 1.603
- 1.248
- 133
İnşallah canım evet ameliyat bile oldum açılmadı 650 tl verdim rahim filmi için Echomar daÇok sevindim ben tüplerim icinde laporaskopide acılmadi denilmis darisi bize insallah fiyat ne kadar acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım evet ameliyat bile oldum açılmadı 650 tl verdim rahim filmi için Echomar daÇok sevindim ben tüplerim icinde laporaskopide acılmadi denilmis darisi bize insallah fiyat ne kadar acaba
Fiyati uygunmus gitmek lazimİnşallah canım evet ameliyat bile oldum açılmadı 650 tl verdim rahim filmi için Echomar da
Kesinlikle git canım ben 4 buçuk sene erteledim diye çok pişmanımFiyati uygunmus gitmek lazim
Haklisiniz her geçen gün bizden gidiyor rabbim hazinesinden evlatlar versin bizlerede insallahKesinlikle git canım ben 4 buçuk sene erteledim diye çok pişmanım
Amin inşallahHaklisiniz her geçen gün bizden gidiyor rabbim hazinesinden evlatlar versin bizlerede insallah
Merhaba, artık ınstagram'ı daha yoğun kullandığım için kadınlar kulübünde aktif değilim bugün başka bir konuya bakmak için girdiğimde mesajınızı gördüm biraz geç kalmışım ama kusura bakmayınİnşallah mesajımı görürsünüz, doğal kürler ile mı açıldı yoksa cevat hocanın filmiylemi 4 kere işlemde açılmayan tüp için doktor alalım demedi mi ben 1 kere çekildim kendi doktorum tüpler alınacak dedi cevat beye mesaj attım oda alınacak dedi
+++ ayrıca benim buradaki bu paylaşımı mı görüp iki tüpü de kapalı olan başka bir arkadaş Cevat bey e gitti o da rahim filmi çektirdi onun da tüpleri açıldı ve bu ay kendisi ile görüştüm, hatta dun gebelik testi yaptırdı adet günü geçtiği için ve değeri 150 üzerinde çıktı yani Rabbim istedikten sonra her şey olur ben kesinlikle şansınızı deneyin derim.İnşallah mesajımı görürsünüz, doğal kürler ile mı açıldı yoksa cevat hocanın filmiylemi 4 kere işlemde açılmayan tüp için doktor alalım demedi mi ben 1 kere çekildim kendi doktorum tüpler alınacak dedi cevat beye mesaj attım oda alınacak dedi
Burda aktif olmadığını yazmış, Instagram adresini vermiş, ordan ulaş kendisine.Merhaba ben de echomar da kateterli film çektirdim geçen gün ama Cevat beye çektirmedim sağ tüpün kapalı sol tüpüm sağlıksız mış öyle dediler ve çok şaşırdım böyle bir sonuç beklemiyodum şuan ne yapacağımı bilemiyorum ve doktor arayaşındayım fikirler almak için acaba sizi Cevat beye gönderen doktorunuz kimdi ismini öğrenebilir miyim ısrarla sizin için bir yol araması çok hoşuma gitti belki benim için de bi umut vardır yoksa tüplerim alınacakmış