slm arkadaşlar ben 21 yaşındayım 4,5 senelik evliyim erken evlilik yaptım ama hiç pişman olmadım neyse ben evliliğimin başından beri korunmadım 2 sene bebek olmayınca tedaviye başladık benim tüplerde tıkanıklık ve yapışıklık olduğu tespit edildi ve bu durumdada tüp bebek yada ameliyat olmam söylendi ben bi dr bana %95 3 ay içinde hamile kalma şansı vermesi üzerine hiç düşünmeden ameliyat oldum dr bana tıkanıklığın çok uç noktada oldunu ve ufak bi kesiyle açılabileceni 3 ay içindede hamile kalacağımı söyledi ancak ameliyat esnasında durumun o kadarda basit olmadını anlayarak bana sezaryan dikişi büyüklünde bi kesiyle iki tüpümüde açtı ameliyatım baya zor geçtini söledi durumu ameliyattan çıkınca bana anlattı 3 ay korunduk dikişim büyük olduğu için hemen hamile kalmam tehlikeliymiş öyle dedi ve aradan 2 sene geçmesine rağmen bende tık yok her ay umutla bekledim bu zamna kadar ilaç tedavileri çatlatma iğneleri vs. bir sürü ıvır zıvır işlemlerden geçtim en son görüştümdede bana tüp bebek yaptırmam gerektini söyledi dünyamı başıma yıktı bende son 4 aydır hiç bir dr gitmiyorum tüp bebği araştırdım 23 yaşından önce ssk dan yarar lanamazmışım özel yaptıracakta durumum yok ne yapcamı bilmiyorum allahımdan ümidimi kesmiş deilim olucak benimde bebğim biliyorum ondan diliyorum dualar ediyorum o nezaman ol derse biliyorumki bende anne olcam bebğimi öpüp koklucam sabırla allahımın bana bebeğimi müjdeliceği günü bekliyorum ARKADAŞLAR SİZDE BENİM GİBİ UMUTLA HASRETİNİ ÇEKTİMİZ BEBİŞLERİNİZİ BEKLİYOSANIZ UMUDUMUZU YİTİRMEDEN GELİN BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM BU ZOR GÜNLERİMİZİ BERABER GEÇİRELİM VARMISINIZ?buyrunnnnnnnnn