tüplerim kapalı doktor laproskopi dedi

Tekrar cekildim cnm echomar da açık cıktı tüplerim Şükür

Tekrar cekildim cnm echomar da açık cıktı tüplerim Şükür
Canım çok sevindim.
Hadi gözün aydın.
Daha önce çektirdiğin zaman canım ağrın çok oldu mu yoksa çok mu kastın kendini?

Ne kadar içebildin brokoli?
Bende içtim ama olmadı herhangi birşey.

Canım çok sevindim.
Hadi gözün aydın.
Daha önce çektirdiğin zaman canım ağrın çok oldu mu yoksa çok mu kastın kendini?

Ne kadar içebildin brokoli?
Bende içtim ama olmadı herhangi birşey.
Ben toplamda 15 gün içtim bir hafta memleketteydim içwmemiştim ilkinde baya kastım kendimi acaba acık mıydı yoksa brokoli nin faydası da oldu mu bilemiyorum ama içmeye devam et ben soğan kürü ne sonrada incire başlıcam

Merhaba canım çok sevindim açık çıkmasına.
Ben 15 gün soğan, 40 gün brokoli, 10 gün soğan ve şimdi testeredişli aslanpençesi çayını içiyorum 5 gün oldu.
Bakalım ne olacak.

Bugün hsg çektirdim kontrast geçişi Yok diyo ama bi yandan da kasılıp kapalı gözükebiliyor deniyor .. yarın doktora gideyim ne diyo bakıcam ama keşke Cevat bayrak a gitseymişim dedim çünkü o kapalı tüpleri açmak için ek işlem yapıyor ve şu an raporumda o işlemin yapılması isteniyor

Şu tüp açma işlemi için Cevat bayrak dışında önerisi olan var mı? Filme 350 ödedim başka bi yerde kapalı çıktı üzerine Cevat bayrak ile görüştüm yüzde 80 açarım dedi bakıp ama standart fiyatı tekrar istiyor 550 TL daha ödemek ağır gelicek var mı bildiğiniz sgk ya da uygun başka yer

Benim bildiğim kadarı ile sgk bu işlemi özellerde karşılamıyor. Yani ya devlet hastanesinde gidip yaptırmanız gerekli yada ücretli.
Fulya açık emar da iyi diye biliyorum. Ama orasıda 450 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.
Rabbim inş tez zamanda bizlere de hayırlısı ile nasip etsin. Amin.

Ben de Cevat hoca hakkında yazmak istedim. Mesleğimden ötürü mail yoluyla birçok işimi hallediyorum. Sağolsun kendisine Ankarada çekilmiş hsg filmimi attım ve bana doğru yorumu yapan ilk ve son doktor o oldu. Keşke yüzyüze teşekkür edebilsem. Diğer doktorlar iki tüp kapalı dediği halde, o bana biri açık diğeri de tekrar hsg çekersek açarız ama bu halde bile hamile kalabilirsin dedi ve kaldım. Kendisi kazandığı parayı fazlasıyla hakediyor. Bir daha problem yaşarsam, İstanbul'a kadar gidip ona görüneceğim. Maalesef üniversite bitirmek çok başka, işinin ehli olmak çok başka. Eksik olmasın, dualarım onunla.

Tuplerinizin kapali oldugunu nasil anladiniz. Yani soyle, bi belirti veriyor mu agri gibi
ler

Aynen, hsg sonucunda tüpler tıkalı dediler bana Ankara'da. Sadece Cevat hoca açık bir taraf dedi ve 1 ay sonra hamile kaldım.

cnm bugün echomardan aradılar cevat bey ile görüştüm tüplerimin açılabileceğini söyledi .eğer açılmazsa sizden ücret talep etmicem dedi
Tüpleriniz açıldı mı benimde sağ tüpüm kapalı sol tüpte birikintiler ve rahim ters dediler. Çok merak ettim bana doktorun numarasını veya mail adresini gönderebilir misiniz bende sormak istiyorum

Tüpleriniz açıldı mı benimde sağ tüpüm kapalı sol tüpte birikintiler ve rahim ters dediler. Çok merak ettim bana doktorun numarasını veya mail adresini gönderebilir misiniz bende sormak istiyorum
Merhaba bir işlem yaptırdınız mı?

Merhaba bir işlem yaptırdınız mı?
Hayır yaptırmadım.. Konuyla alakasız gibi ama hocaya gittim bi dua okusun diye musallat var dedi.. İnanmadım başka hocaya gittim o da öyle dedi ve iltihaptan tüpün biri kapalı olduğuna kadar söyledi korkuyorum böyle birşey nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…