Tekrar cekildim cnm echomar da açık cıktı tüplerim ŞükürHemen ameliyat masasina yatma. Aneztezili 1 islem daha yaptir 1 ay sonra.ben dun yaptirdim bu islemi. 1 tupum acik 1 si 2 kutu ilacla yarim acildi. Buna ragmen doktorum digeride tam acilmis olabilir olac basincli oldugundan aneztesi altinda bile 100 de 100 dogru sonuc vermiyor dedi. Ozellikle amestesiziz cekimlerde sen aci duymasan bile basincli ilac etkisiyle tüpler kapali gözükebiliyor.
Canım çok sevindim.Tekrar cekildim cnm echomar da açık cıktı tüplerim Şükür
Ben toplamda 15 gün içtim bir hafta memleketteydim içwmemiştim ilkinde baya kastım kendimi acaba acık mıydı yoksa brokoli nin faydası da oldu mu bilemiyorum ama içmeye devam et ben soğan kürü ne sonrada incire başlıcamCanım çok sevindim.
Hadi gözün aydın.
Daha önce çektirdiğin zaman canım ağrın çok oldu mu yoksa çok mu kastın kendini?
Ne kadar içebildin brokoli?
Bende içtim ama olmadı herhangi birşey.
Ben toplamda 15 gün içtim bir hafta memleketteydim içwmemiştim ilkinde baya kastım kendimi acaba acık mıydı yoksa brokoli nin faydası da oldu mu bilemiyorum ama içmeye devam et ben soğan kürü ne sonrada incire başlıcam
Benim bildiğim kadarı ile sgk bu işlemi özellerde karşılamıyor. Yani ya devlet hastanesinde gidip yaptırmanız gerekli yada ücretli.Şu tüp açma işlemi için Cevat bayrak dışında önerisi olan var mı? Filme 350 ödedim başka bi yerde kapalı çıktı üzerine Cevat bayrak ile görüştüm yüzde 80 açarım dedi bakıp ama standart fiyatı tekrar istiyor 550 TL daha ödemek ağır gelicek var mı bildiğiniz sgk ya da uygun başka yer
lermrb hanımlar bugün anestezisiz hsg cekildim iki tüpümde kapalı cıktı biraz kastım kendimi laproskopi ile açılması gerekiyor dedi bir oğlum var bide düşük yaşadım 3 yıl önce .laproskopi sonrası hamile kalanlar tecrübelerini paylaşır mısınz benimle moralim cok bozuk ...
tüplerin kapalı olması sadece rahim filmi ile ortaya cıkar canım, onun dışında hiçbir belirti vermezTuplerinizin kapali oldugunu nasil anladiniz. Yani soyle, bi belirti veriyor mu agri gibi
ler
Canım merhaba ne yaptın tüpler i?benim iki tüpümde tıkalı bi tlf la görüşeyim ALLAH razı olsun cnm senden içime su serptin resmen
Peki hidrosalpenks varmıştı sizde?Aynen, hsg sonucunda tüpler tıkalı dediler bana Ankara'da. Sadece Cevat hoca açık bir taraf dedi ve 1 ay sonra hamile kaldım.
Tüpleriniz açıldı mı benimde sağ tüpüm kapalı sol tüpte birikintiler ve rahim ters dediler. Çok merak ettim bana doktorun numarasını veya mail adresini gönderebilir misiniz bende sormak istiyorumcnm bugün echomardan aradılar cevat bey ile görüştüm tüplerimin açılabileceğini söyledi .eğer açılmazsa sizden ücret talep etmicem dedi
Merhaba bir işlem yaptırdınız mı?Tüpleriniz açıldı mı benimde sağ tüpüm kapalı sol tüpte birikintiler ve rahim ters dediler. Çok merak ettim bana doktorun numarasını veya mail adresini gönderebilir misiniz bende sormak istiyorum
Hayır yaptırmadım.. Konuyla alakasız gibi ama hocaya gittim bi dua okusun diye musallat var dedi.. İnanmadım başka hocaya gittim o da öyle dedi ve iltihaptan tüpün biri kapalı olduğuna kadar söyledi korkuyorum böyle birşey nasıl olurMerhaba bir işlem yaptırdınız mı?
Henüz beklemedeyim canım işlem yaptırmadım ama bende cevat beyle görüşeceğim belki şansım vardır. Benim eşimde de varikosel var haliyle işimiz biraz daha zorMerhaba bir işlem yaptırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?