canım tüplerin ikisi de kapalıydı 1 tanesi açıldı şükür bir tanesi açılamadı. o yüzden laparoskopi oldım bensizin sıkıntı neydi ve sonuç ne oldu lütfen paylaşır mısınız
24 yasındayım cnm yeni düşük yaptım tüp bebekle hamilee kalmıstımmrb cnm kaç yaşındasın hiç cocuğun var mı bende burda bir arkadaş tavsiyesi ile echomara gitmeyi düşünüyorum onun açılmış inş benim de açılır
insallah cok zor işler ya kadın olmak zor :)
Merhaba, bakırköy 450 tuttu biraz daha indirimle 400 tutabilir eminim:)Merhaba
Siz istanbulda mısınız?
İstanbulda iseniz nerede ve ne kadar ücrete çektirdiniz acaba?
Teşekkürler
Merhaba, bakırköy 450 tuttu biraz daha indirimle 400 tutabilir eminim:)
Radyomardı henüz doktora gösteremedim. Umarim öyle begenmemezlik etmezMerhaba
Çok sağolun bilgi için.
Görüntülerden doktorunuz memnun kaldı mı? Bazen görüntüyüde beğenmiyorlarmış iyi çekilmemiş diye
Çektirdiğiniz yerini adını alabilir miyim?
Belki başka şubesi filanda vardır.
Radyomardı henüz doktora gösteremedim. Umarim öyle begenmemezlik etmez
Yani sorunsuz dedi ilaçda hızlı aktı problemi olsa daha uzun sürerdi işlem dedi oyuzden benm kafa bi rahalatti zaten bu ay hamile kalamazsam yine kendisini ziyaret edicem icin gitmedim göstermedimUmarım
Ya ben çektirsem ilk doktora whatsapp dan gönderip sormak olur herhalde
Yani sorunsuz dedi ilaçda hızlı aktı problemi olsa daha uzun sürerdi işlem dedi oyuzden benm kafa bi rahalatti zaten bu ay hamile kalamazsam yine kendisini ziyaret edicem icin gitmedim göstermedim
RADYOMARDA mı cektirdiniz ilk cekilmeniz miYani sorunsuz dedi ilaçda hızlı aktı problemi olsa daha uzun sürerdi işlem dedi oyuzden benm kafa bi rahalatti zaten bu ay hamile kalamazsam yine kendisini ziyaret edicem icin gitmedim göstermedim
O zaman umarim kısa sürede gelir :)Süper :) gerçekten çol sevindim. Olmaması için neden yok. Zamanı gelince olacak inş.
Evet ilk cekilmem orda cektirdim antibiyotik veya agri kesicide almadim 2 gün falan lekelenme tarzinda kanamam olduRADYOMARDA mı cektirdiniz ilk cekilmeniz mi
bu ayın 15 ine randevu aldım saat 15,00 inşallah bende güzel haberlerimi paylaşırım burda açıldı diye
cok tşk ederim cnm Allah razı olsun devam ediyorum film cekilene kadar içicem inş dediğin gibi oılurHadi canım hayırlısı ile güzel haberler bekliyoruz. Bence açılır ya iyi hissediyorum ben. İyi olacak sonuç.
Sen brokoliye devam et canım. İltihabını atar canım.
İnş canım ama filmden sonrada bırakma sakın. En az 1 ay içmek gerekliymiş. Tam 1 ayı tamamla bence canım. Ardından soğan suyu sonrada 1 ay testeredişli aslanpençesi diyor saraçoğlu.cok tşk ederim cnm Allah razı olsun devam ediyorum film cekilene kadar içicem inş dediğin gibi oılur
tmm cnm mutlaka cekildikten sonra yazarım burdan haberleşelimİnş canım ama filmden sonrada bırakma sakın. En az 1 ay içmek gerekliymiş. Tam 1 ayı tamamla bence canım. Ardından soğan suyu sonrada 1 ay testeredişli aslanpençesi diyor saraçoğlu.
Bende soğan suyu içiyorum.
Muhakkak haberleşelim canım. Kür sürecini ve rahim filmini haberleşelim. Güzel haberlerini bekliyorum.
Cnm naptın cekildinmi film sonuc nasıl oldutmm cnm mutlaka cekildikten sonra yazarım burdan haberleşelim
Hemen ameliyat masasina yatma. Aneztezili 1 islem daha yaptir 1 ay sonra.ben dun yaptirdim bu islemi. 1 tupum acik 1 si 2 kutu ilacla yarim acildi. Buna ragmen doktorum digeride tam acilmis olabilir olac basincli oldugundan aneztesi altinda bile 100 de 100 dogru sonuc vermiyor dedi. Ozellikle amestesiziz cekimlerde sen aci duymasan bile basincli ilac etkisiyle tüpler kapali gözükebiliyor.mrb hanımlar bugün anestezisiz hsg cekildim iki tüpümde kapalı cıktı biraz kastım kendimi laproskopi ile açılması gerekiyor dedi bir oğlum var bide düşük yaşadım 3 yıl önce .laproskopi sonrası hamile kalanlar tecrübelerini paylaşır mısınz benimle moralim cok bozuk ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?