yapma bi iki tanıdığım kaın hastalıklarından kanser oldu dr sebep olerek bağlatmayı göstermişMerhaba,
28 yasindayim 2 cocugum var biri 3 yasinda digeri 9 aylik.
Onceleri cok cocuklu kalabalik bir aile isterdim ama ikinci dogduktan sonra baska cocuk istemedigime kesin karar verdim.
Surekli ya hamile kalirsam stresi yasiyorum.
Kondom ile korunuyoruz. Unutkan biri oldugumdan hap kullanamam. Spiral zaten kazayla hamile kalanlarda ilk duydugum sey.
Tuplerimi baglatsam ileride pisman olur muyum?
Esime sen vazektomi ol diyorum asla kabul etmiyor.
Hic boyle tuplerini baglattirip sonra pisman olan var mi aranizda? Ya da tam tersi?
Merhaba benim de iki tane var bende kesin istemiyorum baglatmayi düşündüm bende kaynanam baglat dedi ama doktorum yapmam dedi yarın ne olacağını bilemezsin dedi yaptırmadım şimdi iğne vurduruyorum ayda bir kez unutmiyorumda .Sakin yapma benceMerhaba,
Onceleri cok cocuklu kalabalik bir aile isterdim ama ikinci dogduktan sonra baska cocuk istemedigime kesin karar verdim.
Kondom ile korunuyoruz. Unutkan biri oldugumdan hap kullanamam. Spiral zaten kazayla hamile kalanlarda ilk duydugum sey.
Hic boyle tuplerini baglattirip sonra pisman olan var mi aranizda? Ya da tam tersi?
Neden başka yöntemle korunmuyorsun öyle bir şey yaparsan çok pişman olursunMerhaba,
Tüplerini bağlattıktan sonra bebeğini kaybedip, açtırmak için yeniden ameliyat olan bir akrabam var. Allah korusun tabii ki kötü ihtimalleri düşünerek yaşanmaz ama o da bu kararı verdiğinde aklının ucundan bile geçmezdi olacaklar. Ben kadere inanan birisi olarak o bebeğin dünyaya geleceği varsa tüpleri de bağlatsan tekrar açtırır insana. Kaldı ki bağlı tüplerle hamile kalan birini de tanıyorum:)) Doktora dava açmıştı ama kaybetti davayı. Herkes gibi korunma yöntemlerinden birini seçip devam etmek en mantıklısı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?