- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
O yeni doğurduğu, 3 çocugunun acısını unutturacaksa ne alaaaa. Sırf bundan dolayı vazgectiyse de tuhaf.27 yasinda 3 cocugu olan bi komsumuz vardi.kadin tuplerini baglatmak icin doktora gitti.doktor aynen soyle soylemis 3 cocugun var tamam burdan ciktiktan sonra kaza yapip 3 cocugunun da olmeyeceginin garantisi var mi.komsumuz vazgecip baska korunma yontemleri bulmustu kendine...
Hayatta hicbir seyin garantisi yok.bence kesinlikle yapmayin...
Evet farkli bi yaklasim haklisiniz..rabbim kimseyi evladiyla sinamasin...O yeni doğurduğu, 3 çocugunun acısını unutturacaksa ne alaaaa. Sırf bundan dolayı vazgectiyse de tuhaf.
Amin....Evet farkli bi yaklasim haklisiniz..rabbim kimseyi evladiyla sinamasin...
Merhaba,
28 yasindayim 2 cocugum var biri 3 yasinda digeri 9 aylik.
Onceleri cok cocuklu kalabalik bir aile isterdim ama ikinci dogduktan sonra baska cocuk istemedigime kesin karar verdim.
Surekli ya hamile kalirsam stresi yasiyorum.
Kondom ile korunuyoruz. Unutkan biri oldugumdan hap kullanamam. Spiral zaten kazayla hamile kalanlarda ilk duydugum sey.
Tuplerimi baglatsam ileride pisman olur muyum?
Esime sen vazektomi ol diyorum asla kabul etmiyor.
Hic boyle tuplerini baglattirip sonra pisman olan var mi aranizda? Ya da tam tersi?
Merhaba benim de iki tane var bende kesin istemiyorum baglatmayi düşündüm bende kaynanam baglat dedi ama doktorum yapmam dedi yarın ne olacağını bilemezsin dedi yaptırmadım şimdi iğne vurduruyorum ayda bir kez unutmiyorumda .Sakin yapma bence
Merhaba,
Onceleri cok cocuklu kalabalik bir aile isterdim ama ikinci dogduktan sonra baska cocuk istemedigime kesin karar verdim.
Kondom ile korunuyoruz. Unutkan biri oldugumdan hap kullanamam. Spiral zaten kazayla hamile kalanlarda ilk duydugum sey.
Hic boyle tuplerini baglattirip sonra pisman olan var mi aranizda? Ya da tam tersi?[/QUO
Biz cocuk isdiyoruz olmuyor ama sende tüplerini baglattirmak isdiyorsun dunya bi acayipyaMerhaba,
Hic boyle tuplerini baglattirip sonra pisman olan var mi aranizda? Ya da tam tersi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?