Ya hu kadın gitsin bıçak altına yatsın tüpleri bağlatsın (aslında genellikle sezaryen esnasında yapıyorlar bunu) bir de üstüne korunsun mu? Eeee ne anladım ben bu iştenaaa bunu atlamışım
anneannem tüpleri 4. çocuktan sonra bağlatmış
7 yıl sonra sürprizzzz küçük oğlu doğmuş
tabii bu anlattığım 70yılından önce o zaman korunma yöntemi yok şimdi her şey gelişmişş
Çok iğrenç bir yöntem bu amaaaaaa tak çıkar tak çıkarUnutulmayacak nice dogum kontrol yontemleri var.
En basiti nuvaring.
Ne bileyim igne bilmem ne...
Gereksiz olur.
Yasin genc.
Sükür bugunde bisey ogrendim. Google'ladim ve igrenc geldi bana. Onu takmak falanUnutulmayacak nice dogum kontrol yontemleri var.
En basiti nuvaring.
Ne bileyim igne bilmem ne...
Gereksiz olur.
Yasin genc.
Merhaba,
28 yasindayim 2 cocugum var biri 3 yasinda digeri 9 aylik.
Onceleri cok cocuklu kalabalik bir aile isterdim ama ikinci dogduktan sonra baska cocuk istemedigime kesin karar verdim.
Surekli ya hamile kalirsam stresi yasiyorum.
Kondom ile korunuyoruz. Unutkan biri oldugumdan hap kullanamam. Spiral zaten kazayla hamile kalanlarda ilk duydugum sey.
Tuplerimi baglatsam ileride pisman olur muyum?
Esime sen vazektomi ol diyorum asla kabul etmiyor.
Hic boyle tuplerini baglattirip sonra pisman olan var mi aranizda? Ya da tam tersi?
Çok iğrenç bir yöntem bu amaaaaaa tak çıkar tak çıkar
Sükür bugunde bisey ogrendim. Google'ladim ve igrenc geldi bana. Onu takmak falan
Ya hu kadın gitsin bıçak altına yatsın tüpleri bağlatsın (aslında genellikle sezaryen esnasında yapıyorlar bunu) bir de üstüne korunsun mu? Eeee ne anladım ben bu işten
Benim kastettiğim kadın zaten anneannendi:))))yok yok onun için demedim ben anneannem 5 çocuklu ya ona dedimm
Açıkcası bu tarz şeylere karşıyım Siz tüplerinizi bağlatsanız dahi istemediğiniz halde hamile kalabilirsiniz ki duyuyoruz korunup,spiral vs ile bile hamile kalanları çocuk bizlere Allahın takdiri bence böyle şeylere girişmeyin herşey burada gizli "ol der ve olur" gönlünüzce olur insallah :)Merhaba,
28 yasindayim 2 cocugum var biri 3 yasinda digeri 9 aylik.
Onceleri cok cocuklu kalabalik bir aile isterdim ama ikinci dogduktan sonra baska cocuk istemedigime kesin karar verdim.
Surekli ya hamile kalirsam stresi yasiyorum.
Kondom ile korunuyoruz. Unutkan biri oldugumdan hap kullanamam. Spiral zaten kazayla hamile kalanlarda ilk duydugum sey.
Tuplerimi baglatsam ileride pisman olur muyum?
Esime sen vazektomi ol diyorum asla kabul etmiyor.
Hic boyle tuplerini baglattirip sonra pisman olan var mi aranizda? Ya da tam tersi?
Ya hu kadın gitsin bıçak altına yatsın tüpleri bağlatsın (aslında genellikle sezaryen esnasında yapıyorlar bunu) bir de üstüne korunsun mu? Eeee ne anladım ben bu işten
Haa ondan o zaman; el yordamıyla bu kadar oluyor demekbu arada onunkini ameliyatsız bağlamışlar işte normal doğururken
sonra bir de kürtaj olmuş doğan bebekten sonra
daha sonra ne yapmışlar bilmiyorum
annem bu kadar anlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?