• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuplerin uzun olmasi

buket:d:d:d

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
56
15
298
İzmir
Merhaba 7 senelik evliyim bebegimiz olmuyor ocak ayinda rahim filmi cektirdim sol tupun tikali cikti sag tupum acik fakat tuplerimin uzun ve kavisli oldugunu soyledi doktorum bu sekilde sag tuptende hamile kalmamin zor bi ihtimal oldugunu soyledi tup bebek denedik fakat ilaclar rahimde polip e yol acti ona ragmen 2. Kalitede embriyo transferim yapildi embriyo tutundu fakat sagliksiz gebelik oldu ve kendiliginde dustu. Tup bebek denemem husranla sonuclandi ve suan 1 polipim var aldirmam gereken:( tupleri uzun , kavisli olan var mi . İnternette cok arastirdim boyle biseye denk gelmedim tup bebek olmasada asilama yaptirsam tutarmi kafam cok karisik ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Tup bebek tedavisinde cok yoruldum.ayni dra gitmek istemiyorum tekrar ayni stres ayni sıkıntilari yasamaktan korkuyorum

Merhaba bende temmuzda çektirdim rahim filmi,dış gebelik yüzünden
Benim tüpler şükürki açık sağ tüp çok normal ama sol tüp kıvrımlı ve ben o tüpten dış gebelik geçirdim
Ayrıca rahimde de doğuştan bi anomali var üstten çökük arkuat uterusmuş bende yok yok yani :1:
Şimdi histereskopi olup o anomaliyi düzelttiricem inşallah sonrada artık tüp bebekmi olur bilmiyorum
Ne güzel embriyon tutunmuş bak bu bile güzel bi haber bence aşılama deneme tutarsada dış gebelik olabilir tüpler kavisli olduğu için bi arkadaş daha var çünkü onunda tüpleri kıvrımlı ikinci dış gebeliği geçirdi maalesef

mrb benimde tüplerim normalden kıvrımlıymıs kıvrımlı olup hamile kalan oldumu hiç inecelememiştim kıvrımı bu topiğe sans eseri geldim:50:

Merhaba siz yazalı baya olmuş ama benim tüplerim de kıvrımlı çıktı maalesef siz ne durumdasınız şimdi

Neler olmadı ki 😊 Geçen ay tüp bebek denedik tuttu da ama gitti tüpe tutundu anlayacağınız dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı. İnşallah bundan sonrası çin hayırlısı olur

2 defa hsg çekildi bana 2 sinde de tüplerin kapalı dediler. Geçen hafta laparoskopi oldum sağ tüpü de basit kist vardı onu aldılar. Sonra doktorum dedimi tüplerin kapalı değil ama çok kıvrımlı dedi bende umutlandım belki tıkalıydı laparoskopi de sıvı verdiklerinde açıldı diye ümitlendim açıkçası belki dedim normal yolla olurmu. Ama sizde tüp bebek denemişsiniz inşallah en kısa zamanda özleminize kavuşursunuz. Bir iki ay deneyip sonramı tüp bebeğe başvursam diye düşünüyorum. Cevap verdiğin için teşekkürler

Deneyin tabi ben de tüp bebek sürecine kendimi hazırlarken denemiştim ama sonuç alamayınca yapacak başka da bi şey kalmayınca tüp bebeğe başvurduk. Ama şunu söyleyebilirim ki gözüm dw büyüttüğüm kadar değilmiş. İğneler biraz başta can sıkıcı oluyo ama inanın süreç pozitif ilerleyince o bile güZel geliyo.

Back
X