• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüplerinde hasar olup tüp bebek yapan varmı

sanayine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
286
27
118
tüplerimde hasar varmış buna rağmen laparaskopi yapmadan tüp bebek yaptım bugün transferden sonraki 9 gün lütfen yardım deneyinimizi paylaşın

canım öncelikle hayırlı olsun. benimde tüplerimde problem vardı.baya bi uğraştım dış gebeliklerle. am şu an 29 haftalık hamileyim.umudunu kaybetme.ama tavsiyem eğer negatif sonuç alırsanki umarım almazsın.. ama olaki aldın o zaman yeni deneme yapmadan önce mutlaka laporoskopi yaptırmanı öneririm.

umarım güzel sonuçlarınıda yazarsın.

merhaba tüplerim tıkalı bende tüp bebek yöntemıyle çocuk sahibi oldum
ve kızım şuan 7 aylık:)

Merhaba,
Tek tüpümde hafif hidrosalpinks le tüp bebek yaptırdım ve gebelik oluştu.Ama ne yazıkki 5 haftadan sonra ultrasonda 2 embriyonun gelişimini görmeye gittiğimizde haftasına göre gelişiminin geri olduğu tespit edildi, sonrasında gebelik testlerini tekrar edildi ve bebekler ölmüş olduğu dolayısıyla progestron vs kesildi 2 hafta sonra kendi kendine düşük oldu, daha sonra tekrar tüp bebek denedik dondurulmuşlarla bu sefer kimyasal gebelik oluştu,, merak ediyorum hidrosalpinks olanlardan tüpünü aldırmadan bebeğini kucağına alan kişi sayısı bu kadar az mı?ilgili sayfalardan taradığım kadarıyla bir yada 2 tane rastladım ama bu kadar az mı :(yoksa yazmıyor mu başarılı olanlar

Back
X