- 28 Mart 2020
- 21.803
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.689
- 598
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Doldursun diye yenisini yapmiyorlar bence. Yeni bir mutluluk olsun diye. Yasama tutunabilmek icin. Yoksa nasil biri birinin yerini doldurur?Allah korusun bilmiyorum öyle birsey olursa yinede düşünür müyüm. Yani Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın da gidenin yerini yeni gelen doldurabilir mi
Allah korusun bilmiyorum öyle birsey olursa yinede düşünür müyüm. Yani Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın da gidenin yerini yeni gelen doldurabilir mi
Çok teşekkür ederim sizinde dogum yaklaşmış hemen hemen aynı zamanda doğumumuz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinO psikolojiyi yaşamayan sanırım asla bilemez.
Biz kötü şeylerden bahsetmeyelim daha fazlaSizin önünüzde Allahın izniyle güzellikler var şimdi Bir minnoş melek geliyor
Kararınızı da verin eşinizle güzelce, Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın
Ya eveettÇok teşekkür ederim sizinde dogum yaklaşmış hemen hemen aynı zamanda doğumumuz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Eşim testis kanseri teşhisi ile tek yumurtaligi alındı zaten psikolojik olarak kendini yarım hissediyor klasik erkek gururu falan şimdi bunu teklif bile edemiyorum çünkü çok alıngan ters tepebilir ve kabul edeceğini de sanmıyorum
Esiniz neden baglatmiyor bu durumda? Erkeklerde islem daha kolay ve tekrar istenilse acilabilir. Kadinda o sans yok.
Aslında eşim kararı bana bırakmıştı taki onun imzasının gerekli olduğunu öğrenene kadar şimdide acabalari var asla baglatma demiyor ama onun acabası benimde aklimi karıştırıyor maalesefO gurur yapip birseyler kabul edemiyorsa, yani kendi vücudu hakkinda kendi karar vermek istiyorsa sizin de buna hakkiniz var. Esiniz belki hastalik süreci dediginiz gibi iyi kaldiramadigi icin sizin baglatmaniza da karsi. Bu konuda belki beraber bir uzmanla görüsseniz iyi olur. Esinize cok gecmis olsun
Aslında eşim kararı bana bırakmıştı taki onun imzasının gerekli olduğunu öğrenene kadar şimdide acabalari var asla baglatma demiyor ama onun acabası benimde aklimi karıştırıyor maalesef
Normal doğum o zaman benim sezeryan olacağı için günüm belli Allah bir avazda kurtarsın İnşallahYa eveettHiç ağrım sızım da yok. Sanırım 40 - 41+' yı zorlayacak benim küçük hanım
Çok teşekkür ederim
Evet sezeryan olacak ilki sezeryan olduğu için bir ay değil 1 hafta kaldıDoğums ırasında mı yapacaklar? 1 ay daha varmış biraz daha düşünün isterseniz
Canınız sagolsun okumuş olmanız bile yeterSiz kararsızım yazınca açıkçası ben de kararsız kaldım konuya hiçbir katkım olmadan gidiyorum
Bakir spiralde evet ama hormonlu spiralde (mirena) kanama bazen hic olmuyor bile.Bide adet kanamasınin miktarini artiriyormus ki benim adetim çok fazla gelir bide spiral ile artarsa kansizliktan ölürüm sanırım.
Bu tupleri baglayamadiklari icin oluyor emin olun..yani kisaca doktorun beceriksizligi.. yoksa tup kapaliysa sperm nerden girecek yaniMerhaba ben bağlattım tüpleri ama 3. Sezeryandan sonra bağlattım. İkinci çocukta istedim ama hem eşim hem doktorum istememişti. Doktorum hatta bağlamam demişti. Ben çok rahatım şu an. Hiç sorun yaşamadım. Eğer kesinlikle 3. İstemiyorsanız başlayabilirsiniz. Bu arada tüpleri bağlı hamile kalan tanıdığım da var. Yani benek gelecekse geliyor
Bu oyle deniyor ama kesin degil.. sanki erkeklerde basit bir islemmis gibi geri cevirmek.. doktorum oyle olmadigini soyledi. Geri cevirmek her zaman mumkun olmuyor dedi.Esiniz neden baglatmiyor bu durumda? Erkeklerde islem daha kolay ve tekrar istenilse acilabilir. Kadinda o sans yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?