Tüplerini baglatanlar yardımcı olur musunuz?

Allah korusun bilmiyorum öyle birsey olursa yinede düşünür müyüm. Yani Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın da gidenin yerini yeni gelen doldurabilir mi
Doldursun diye yenisini yapmiyorlar bence. Yeni bir mutluluk olsun diye. Yasama tutunabilmek icin. Yoksa nasil biri birinin yerini doldurur?

Allah korusun bilmiyorum öyle birsey olursa yinede düşünür müyüm. Yani Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın da gidenin yerini yeni gelen doldurabilir mi

O psikolojiyi yaşamayan sanırım asla bilemez.

Biz kötü şeylerden bahsetmeyelim daha fazla Sizin önünüzde Allahın izniyle güzellikler var şimdi Bir minnoş melek geliyor

Kararınızı da verin eşinizle güzelce, Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın

Çok teşekkür ederim sizinde dogum yaklaşmış hemen hemen aynı zamanda doğumumuz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim sizinde dogum yaklaşmış hemen hemen aynı zamanda doğumumuz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ya eveett Hiç ağrım sızım da yok. Sanırım 40 - 41+' yı zorlayacak benim küçük hanım

Çok teşekkür ederim

O gurur yapip birseyler kabul edemiyorsa, yani kendi vücudu hakkinda kendi karar vermek istiyorsa sizin de buna hakkiniz var. Esiniz belki hastalik süreci dediginiz gibi iyi kaldiramadigi icin sizin baglatmaniza da karsi. Bu konuda belki beraber bir uzmanla görüsseniz iyi olur. Esinize cok gecmis olsun

Aslında eşim kararı bana bırakmıştı taki onun imzasının gerekli olduğunu öğrenene kadar şimdide acabalari var asla baglatma demiyor ama onun acabası benimde aklimi karıştırıyor maalesef

Aslında eşim kararı bana bırakmıştı taki onun imzasının gerekli olduğunu öğrenene kadar şimdide acabalari var asla baglatma demiyor ama onun acabası benimde aklimi karıştırıyor maalesef

Doğum sırasında mı yapacaklar? 1 ay daha varmış biraz daha düşünün isterseniz

Merhaba ben bağlattım tüpleri ama 3. Sezeryandan sonra bağlattım. İkinci çocukta istedim ama hem eşim hem doktorum istememişti. Doktorum hatta bağlamam demişti. Ben çok rahatım şu an. Hiç sorun yaşamadım. Eğer kesinlikle 3. İstemiyorsanız başlayabilirsiniz. Bu arada tüpleri bağlı hamile kalan tanıdığım da var. Yani benek gelecekse geliyor

Asla asla 3.cocugu istemem fakat bağlatma yapmam.Korunma yöntemleri bir sürü.Baglatip pişman olan da duydum

Bide adet kanamasınin miktarini artiriyormus ki benim adetim çok fazla gelir bide spiral ile artarsa kansizliktan ölürüm sanırım.
Bakir spiralde evet ama hormonlu spiralde (mirena) kanama bazen hic olmuyor bile.

Ayrica bakir spiralle cok hamile kalan tanidiklarim var, kayma yaptigi icin.. bence biraz herkesin bunyesine bagli birsey.

Ve bence tup baglatma kadin acisindan guzel, ameliyati biraz sancili olabilirmis ilk bir kac gun ama uzun vaadede stressiz bir is

Bu tupleri baglayamadiklari icin oluyor emin olun..yani kisaca doktorun beceriksizligi.. yoksa tup kapaliysa sperm nerden girecek yani

Esiniz neden baglatmiyor bu durumda? Erkeklerde islem daha kolay ve tekrar istenilse acilabilir. Kadinda o sans yok.
Bu oyle deniyor ama kesin degil.. sanki erkeklerde basit bir islemmis gibi geri cevirmek.. doktorum oyle olmadigini soyledi. Geri cevirmek her zaman mumkun olmuyor dedi.

Ben baglattım, hem de iki normal dogum üzerine gittim paşa paşa ameliyat oldum :)
Pişmann degilim, 32 yasınds idim, 5 sene oldu. Cocuk düşünmüyorum hiç.. Olanlara ömür versin Allahım.

3 ay önce doğum yaptm baglattim tiplerimi 2 oğlum var Allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin yanlışlıkla (olmaz da) ya olurda hamile kalırsam kürtaj çok zor bir karar 3. Hamileligide ne maddi ne manevi ne de saglik açısından kaldiramam şu an ve çok rahat Allah'ım pişman etmesin

Kuzum annem baglatmis zamaninda simdi rahimde hastalik buldu doktor ameliyat dedi ,ilerde yuruyemezmis düşün... sagligini riske atma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…