- 1 Ocak 2022
- 1.267
- 1.590
- 83
- 49
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Benim ablam ikinciden sonra bağlattı soeun yaşamadı ancak biraz pişman, oldu. Şu açıdan, allah korusun ama bazen bazı hastalıklar için mevcut çocuk için yani yeniden çoxuk yapmam gerekse heri dönüşü yok demişti. Ancak iki çeşit bağlatma vat sanırım. Biri gerektiğinde açılabilen biri de asla açılamayan. Ablam asla tekrar açılamayacka şekilde bağlattı. Sağlıkla büyütün inşaallahHerkese merhaba. 35 yaşında 2. çocuğuma hamileyim Allah izin verirse 1 hafta sonra sezaryenle doğumum olacak. 2 çocuk bu devirde hem maddi hem manevi anlamda bakabilecegim maksimum çocuk sayısı ve ben tuplerimi baglatmak istiyorum fakat eşim tam anlamıyla karar veremedi (onun imzası gerekiyor). Tuplerini baglatanlar tecrübelerini yazabilir mi pişman olan yada iyi kide yaptirmisim diyenlerin yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bn 10 yıl spiralle korundum çok memnundum tekrar taktırıcam bebeden fırsat bulursam bakır spiraldi bnm kiSpiral ile arkadaşım hamile kaldı 3. bebeğine aramızda 1 ay var hatta kondomu ben kullanamıyorum lateks alerjim var yani mecburen kullanıyorum ama sonrasında yanma tahriş beni mahvediyor.
Çevremde yaptıran var ama yaşı baya fazla olan insanlar siz daha gençsiniz sizinle yaşıt olan görümcem de istiyor ama eşi izin vermedi Allah korusun çocuklardan birine bişey olur ilik vs için hani yeni çocuk dogurma vs durumları oluyor ya onun gibi bişey yaşanırsa diye düşünüp izin vermemiş. Ha bide baglattıgı halde hamile kalıp doguran tanıdıgım da var çocugu şuan 16 yaşında hatta bide yakın zamanda 50 yaş üstü bi tanıdık oldu ama o sezaryen şeklinde değil kapalı ameliyat gibi bişeyle oldu karnın 4 tarafından kücük kesikler vardı agrısı vs çok oluyor aynı dogum yapmış gibi diyordu siz zaten dogumda yaptıracaksınız çok sorun olmaz sanırımHerkese merhaba. 35 yaşında 2. çocuğuma hamileyim Allah izin verirse 1 hafta sonra sezaryenle doğumum olacak. 2 çocuk bu devirde hem maddi hem manevi anlamda bakabilecegim maksimum çocuk sayısı ve ben tuplerimi baglatmak istiyorum fakat eşim tam anlamıyla karar veremedi (onun imzası gerekiyor). Tuplerini baglatanlar tecrübelerini yazabilir mi pişman olan yada iyi kide yaptirmisim diyenlerin yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Latekssiz kondomlar var. Onlar da mi yapio bana yapmio benim de var alerjim. Mesela şuSpiral ile arkadaşım hamile kaldı 3. bebeğine aramızda 1 ay var hatta kondomu ben kullanamıyorum lateks alerjim var yani mecburen kullanıyorum ama sonrasında yanma tahriş beni mahvediyor.
Ben bağlattım.Herkese merhaba. 35 yaşında 2. çocuğuma hamileyim Allah izin verirse 1 hafta sonra sezaryenle doğumum olacak. 2 çocuk bu devirde hem maddi hem manevi anlamda bakabilecegim maksimum çocuk sayısı ve ben tuplerimi baglatmak istiyorum fakat eşim tam anlamıyla karar veremedi (onun imzası gerekiyor). Tuplerini baglatanlar tecrübelerini yazabilir mi pişman olan yada iyi kide yaptirmisim diyenlerin yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ben taktıralı 6 aya yakın oldu, hormonsuz taktırdım (hormonlularda böyle sorunlar olmuyormuş) ayda 10 gün ve ciddi yoğunlukta kanamam oluyor hala normale dönmedi. Normalim de 3 günü yoğun 6 gün falandı.Bide adet kanamasınin miktarini artiriyormus ki benim adetim çok fazla gelir bide spiral ile artarsa kansizliktan ölürüm sanırım.
Benim normalim 10 gün ve yoğun oluyor kanamamBen taktıralı 6 aya yakın oldu, hormonsuz taktırdım (hormonlularda böyle sorunlar olmuyormuş) ayda 10 gün ve ciddi yoğunlukta kanamam oluyor hala normale dönmedi. Normalim de 3 günü yoğun 6 gün falandı.
5 yıldır spiral takılı hiç kaymadı kaza da olmadı spiralin bakır olması iyi dıyolar ben öyle tercih etmiştim .Bende çok tecrübeli değilim spiralde bikac ay oldu taktirali. Daha tecrübeli arkadaşlar gördüğünde yazarlar belki aydınlatıcı olur hepimiz için. Şimdilik bı kaza olmadı şükür. İnşallah olmazda ben istemeden.
Benimkide bakir. İnşallah olmasın ya5 yıldır spiral takılı hiç kaymadı kaza da olmadı spiralin bakır olması iyi dıyolar ben öyle tercih etmiştim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?