İnşallahh canımmmm bebişşş geliyo lekesii o 👏👏👏hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz cokkk heyecanlıyımm 😊eee bi nevi sanal teyze oluyoruz 😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallahh canımmmm bebişşş geliyo lekesii o 👏👏👏hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz cokkk heyecanlıyımm 😊eee bi nevi sanal teyze oluyoruz 😄😄
Canım güzel haberini bekliyorum inşaallah iyisidir
Hamileyimmmmmmmm :)))
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Hamileyimmmmmmmm :)))
Hep içime doğdu senden iyi haber gelecek diye arkadaşım şu iftar saati okudum mutlu haberini Ağlıyorum sevinçten cok şükür rabbim 9 ayı sağlıkla tamamlamani nasipetsin inşaallah çok mutlu oldum çok ♥♡
Hep içime doğdu senden iyi haber gelecek diye arkadaşım şu iftar saati okudum mutlu haberini Ağlıyorum sevinçten cok şükür rabbim 9 ayı sağlıkla tamamlamani nasipetsin inşaallah çok mutlu oldum çok ♥♡
Şuanda kanamam yok ama ara ara kahverengi bazende pembe oluyor. Sabah kontrole çağırdılar . Yumurtalıklartedaviye çok cevap vermiş olabilir dedi hyperstimulation diyorlar. Kontrol etmeliyiz dedi inşallah hayırlısı olur.
Hamileyimmmmmmm kızlarrrrrrrrrrr :) :) :)
Degerim 169
Nerelerdesiniz kızlarrrr neler yapıyosunuz hiç sesiniz cıkmıyo
Ramazan ya canım iftar kosturma geçiyo zaman bende adetimi bekliyorum bugün yarın olacağım ve tedaviye start vereceğim inşaallah :) sen nasılsın canım var mı bir gelişme
Bende adetimi oldum estorfeme basladım adetım bitti pazartesi kontrolum var canım allahın izniyle bişey çıkmazsa transfer gunum belli olucak biliyosun ohss oldugum için bebıslerımı dondurmuslardı onlar beni bekliyo ben onları bende ramazan kendimi kurana namaza verdim çok dua ediyorum inşallah seninde benimde olur çok istiyorum çokk 😞biranönce birbirimize güzel haberleri versek ne güzel olur allahım inşallahh 🙏🙏
Inşaallah kardeşim inşaallah hiç gecikmezdi bugünde olmadım adet tüplerim bağlı olmasa ümit edeceğim 3gunlugune kayinpedere hasta ziyaretine gittik Antalya ya hava değişiminden aksadi sanırım bende çok dua ediyorum canım inşaallah güzel haberler vereririz dondurulmuş embriyolarda şans yüksek oluyor :) Rabbim sağlıkla önce içimize sonra kucagimizda büyümeyi nasipetsin. ..pzt. yaz bana canım dualardasin
Canım benim inşallah aminnn 🙏cnm strese girdin ondan belki gecikmiştir rrahat ol ben inanıyorum bebişlerimiz bu tedavi sonunda bizimle olucak inşallah.bugün gittim doktora estorfemi 6 adete cıkardı kan verdim p4 yarın kan sonucuma göre transfer günümü söyliycekler buyuk ıhtımal pazartesi olur dedi bide jel ve progestan iğneye başlattı bakalım hayırlısı yaa olumlu düşünüp hayal kurmak istemıyorum olumsuzda düşününce kötü oluyorum valla hiç düşünmemeye calısıyorum canım
Bence herişte bi hayır vardır cnm demekki bi vakti zamanı var ki olmadı demekki olucak vaktini bekliyosun canım...oyüzden hiç moralini bozma sende bu zamanı iyi değerlendir bence moral depola sağlıklı beslen gez toz 😊😊nasıl yani diğer merkezde dondurulmuşların duruyodu sen başka bi merkezdemi başlanıştın tedaviye ooo iki yerden bebiş kısmetin var ne güzel işte 😊😊birisi tutmasa diğeri mutlaka tutucak demektir 😉
Evet aynen öyle diğer merkesde 2 başarısız denemem var o yüzden dedim başka bir yerde yapayım bu kez orasi zaman olarak uymayinca dedim orada garipler kalmasın :) bi deneme yapayım :) Hayırlısı canım inşaallah sonu güzel olsun tedavilerimizin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha önce bende umut tüp bebek merkezinde iki başarısız denemem olmustu umarım ikiniz içinde son olur cnm bakarsın bi süpriz yapar senin bebişler hiç ummadık taş baş yararmış :) hamiş kalırsın inşallah nerde yaptırıyodun cnm
Emsey hastahanesinin tüp bebek bölümünde denedim dondurulmuslar orada umuttu düşünüyorum yeni tedavim için ne diyorsun :s inşaallah bir süpriz olurda gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?