tüplerini bağlattıktan sonra bebek isteyen ve tüp bebk yöntemiyle bebeği olan var mı

gelincik3381

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
41
0
296
ben bağlattım ve şimdi napacamı bilmiyorum ...bebeğimi kaybettim ve kızımın kardeşi olsun istiyorum . bağlattıktan sonra tüp bebek yöntemiyle hamile kalan var mı?

ben bağlattım ve şimdi napacamı bilmiyorum ...bebeğimi kaybettim ve kızımın kardeşi olsun istiyorum . bağlattıktan sonra tüp bebek yöntemiyle hamile kalan var mı?
canım öncelikle merhaba bende tüplerimi bağlattım ama benim çocuğum olmuyordu 15 yıldır ve rahim filmi sonucu tüplerimde iltahap olduğu ve rahme aktığı buyüzdende bebeğin tutunamadığını öğrendik daha önce 2 tüpbbebek denedim negatif sonuç aldım 3. denemeden önce tüplri bağladılar iltahabın rahme akmaması için 3. denemede hamile kaldım şuan 28 haftalık hamileyim sormak istediğin varsa cevaplarım

merhaba tşkr ederim ayrıca...tüp bebk yöntemiyle ilgili pek bi bilgim yok ...öğrenmek istiyorum bi de bizim için zor olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum da

merhaba tşkr ederim ayrıca...tüp bebk yöntemiyle ilgili pek bi bilgim yok ...öğrenmek istiyorum bi de bizim için zor olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum da
canım zaten tüp bebek tüplerinde sorun olan hastalara yapılıyor yani tüplrin işlevi önemli değil bukonuda rahat ol tüpbebek maliyetli bi tedavi olduğu için zor okadar ben 3kere denedim zorbi tedavi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…