Tupperware hakkında yardımınıza ihtiyacım var kızlar sizce hangileri??

snmsrkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
168
12
Tupperware almaya karar verdim. Uzun araştırmalarım sonucunda bunları seçtim ancak çok mu oldu acaba diyorum siz ne düşünüyorsunuz size göre gereksiz varmı? fikirlerinize ihtiyacım var hanımlar :KK16:

$TUPPERWARE-ANTARTIKA-1-3-LT-50-INDIRIM__52113360_0.jpg iki adet antartika 1.3

$TUPPERWARE-ANTARTIKA-600-ML-EN-UCUZZZZZZ__52113471_0.jpg iki adet antartika 600 ml

$TUPPERWARE-EKO-KAP-4-3-LT-50-INDIRIM-EN-UCUZ__52871843_0.jpg 1 adet eko kap 4.3 lt

$TUPPERWARE-MUCIZE-SEKERLER-40-INDIRIM-EN-UCUZ__52404187_0.jpg 2, 1.5, 1 lt şeker kap

$TUPPERWARE-SEKER-KAPLAR-4-LU-SET-EN-UCUZZZZZZ__52937261_0.jpg 4 adet 300 ml şeker kap

$TUPPERWARE-SIHIRLI-KARE-2-9-LT-EN-UCUZZZZ__52147247_0.jpg 1 adet 2.9 lt sihirli kare

$TUPPERWARE-TINI-MINI-HANIM-2-LT-EN-UCUZZZZZ__51874625_0.jpg 1 adet tinimini 2 lt

$TUPPERWARE-TINI-MINI-HANIM-3-6-LT-FIRSAT-URUNU__52725875_0.jpg 1 adet tinimini 3.6 lt
 
Son düzenleme:
yada daha kullanışlı önerebileceğiniz parçalar varsa onlarıda paylaşalım kızlar :)
 
yada daha kullanışlı önerebileceğiniz parçalar varsa onlarıda paylaşalım kızlar :)

ben 4 litrelık yesil eko kap kullanıorum çoook memnunum bırde şeker kaplarım var onlarda cok kullanıslı dıgerlerını bılmıorum canım.ben tupper kullanmaya yenı basladım sayılır onceden cok önyargılıydım ama ındırımdeyken şu 3lü şeker kaplardan almıstım baktım meyveler felan rahat 2 hafta duruo ıcınde hıcbısey olmadn bozulmadan felan..bende dıgerlerındende ısıme yarıcak olanlardan aldım bırkac parca...öyle ıste
 
canım seçtiklerinin hepsi el altında bulunan kullanışlı parçalar bende buna yakın bi tupper stoğu yaptım çeyizde gerçi daha kullanmadım ama annemden biliyorum hepsi kullanılıo bence en gerekli ve kullanışlı parçaları seçmişsin:KK34: tupperın merdanesi vb. gibi şeylerde var ama çok bi matahlığı yok bence saklama kabı olarak sağlıklı olması haricinde çok işlevsel parçalarını gereksiz görüorum
 
$TUPPERWARE-SIHIRLI-KARISTIR-SAKLA-2-LT.jpg

birde bunu almıştım ben önerebilirim kek vb birşey çırparken etrafa sıçrama olayı yok birde çırptığın buzdolabında bekliyecekse minik kapağını kapat koy dolaba :KK34:
 
antartikalar çok güzel ben severek kullanıyorum süper şeften çok memnunum 3 bıçaklı olanı yeşil sürahisini seviyorum birde hamr teknesi çok kullanışlı yeşillikleri saklamaya birebir kristalinde yoğurt süper tutuyo onlarda kullanışlı
 
Canım bende çeyizim için tupperwarelerden aldım. Biraz pahalı olduğu için çok gerekli üürnlerini aldım. Mesela eko kap 3lü 4,3lt 2,3lt 1,1lt..... Tezgah üstü çay vb.için türkiyem 3lü su seti.... 3lü 600ml şeker kapları.... Bebeğim için 3lü 140ml şekerkapları.... Peynir zeytin salça vb.buzdolabında saklamak için akvaryum 3lü su seti.... Tupperware servis kaşığı, kepçe, maşa, spatula... Ve suyum için matara aldım. Takip edersen indirim broşürleriniçok iyi ürünlerini uygun fiyata alabilirsin
 
antartikaların 600ml çok sığ bana pek kullanışlı gelmedi o yüzden almadım kare olanlardan aldım 800ml. tini mini hanımlar da bence küçük eğer sebzelerin hepsini saklamak istiyorsan büyük al 8lt olandan. ya da mega star al sebzeler için mükemmel ve dolaba da güzel yerleşiyor. süper şef gerçekten çok kullanışlı rondo var ama o hep el altında oluyo. servis kaşıklarını aldım sıcakta sağlığı bozacak malzemeden yapılmış olanlar koku yapıyor ama bunlar çok güzel. ben de baya malzeme var da aklıma gelmedi şimdi :)
 
ölçekli olan çok süpermiş, pratikmiş. iyi bir fikir gibi görünüyor
 
Eko kaplar ve şeker kapları bende kullanıyorum,birde akardeon kapaklı kapları da öneririm..Biraz pahalı ama değer...
 
antartikaları kullanıyorum ben çok kullanışlı yemekleri yapıp yapıp buzluğa atıyorum bunlarla süper oluyor bol bol almanı tavsiye ederim. bir de buzluğun düzenli kullanılmasını sağlıyor raflar için ölçüleri ideal
size yağdanlığı da tavsiye ederim damlatmıyor sızdırmıyor. içi doluyken kapağını kapatıp dışını köpürtüp suyun altına tutuyorum çok kullanışlı bişey
ama onun dışında çok bişi tavsiye etmem. özellikle de ekmek sepetini filan ben sağlıklı olsun taze olsun mantığıyla aldım hiç faydasını görmedim çooooooooookkk gereksiz sakın almayın
 
hııım çok güzelmiş hepsii ama bence bukadarda çoğuna gerek yok cnm bende şeker kapların 3lüsü tinimini hnm bide peynir saklamanın iki boyu var peynir için süper bişey şeker kaplar zaten çok kullanışlı zmanım olmayınca kurubaklagillerii 3saat onda bekletiyorum aynı geceden ıslamış gibi oluoo...
 
tupperware ürünlerinin tamamını alsan yeri :) hiç boşuna mı aldım diye düşünme gerçekten çok ama çok kullanışlılar. sana antartika serisinin tamamını, su setini, bıçaklarını,sihirli mini miksimi, mikro dalga fırın için mikro starları, erzaklarının tamamını saklaman için oval seti (3 takım bütün erzaklarını toplar ve dolabın çok düzenli olur), modern peri setini (teflonlar için ideal ), şeker kaplar dörtlü setini (kahvaltılıklarını saklamak için ideal ), tinimini hanımın büyük karesi ve büyük dikdörtgen olanı yeterli, servis için kristalin seti, yine servis için damla serisini (birinden biri yeterli, alabiliyorsan iki seti de al), ayrıca şeffaf üç boy üçlü yağlıklar var, inanılmaz kullanışlı. ben evliyim ve yeni keşfettim bu tavsiyelerimin hepsini edindim ve çooook memnunum canım.

sen de güle güle kullan iyi günlerde inşallah canım.
 
ekmek sepetini ve peynirliğini pek tavsiye etmediler ben de almadım. aklıma geldikçe ve zaman buldukça diğer aldıklarımı da yazarım. bir de antartika serisini bir kaç takım almanı öneririm. ben bişr takım aldım, baktım dondurucu çok düzenli iki takım daha ısmarladım. karesi ve uzunu iki tane olsa yeterli. sarma ve börek saklamak için idealler.
 
canım seçtiklerinin hepsi el altında bulunan kullanışlı parçalar bende buna yakın bi tupper stoğu yaptım çeyizde gerçi daha kullanmadım ama annemden biliyorum hepsi kullanılıo bence en gerekli ve kullanışlı parçaları seçmişsin:KK34: tupperın merdanesi vb. gibi şeylerde var ama çok bi matahlığı yok bence saklama kabı olarak sağlıklı olması haricinde çok işlevsel parçalarını gereksiz görüorum

merdane mantık olarak bakınca kullanışsız gibi görünüyor ama içine sıcak ya da soğuk su konduğu için farklı hamurların açılmasında çok kullanışlı. ben kullanıyorum ve ahşap merdane ile 1 saatte açıyorsam bu merdane ile 20 dakikada açıp bitiriyorum.
 
Bende sipariş ettim ilk defa kullanıcam
600 ml şekerpare 3 tane
Kahvaltılık için 4 lü şeker kaplar
Sebze için tını mini 4lt
Eko kaplar biri hamur mayalama 1 lt diğerler yoğurt için 2.5 lt

Bunlar yeterli bence bı takımda antartika söylicem indirime girerse , hepimiz faydasını görürüz umarım
 
Ben Tupper'ı yeni kullanmaya başladım. Eko kap harika bir ürün yoğurt mayalıyorum. Üstünü örtmeme gerek kalmıyor. Çok güzel mayalanıyor ama biraz sulu oluyor. Sanırım iyi kullanmayı bilmiyorum. Herkese görüşlerini sordum.
Şekerkap ve antartika serisinden çok çok memnunum. 1 aydır tulum peyniri aynı tazelikte duruyor. Tinimmini'yı bilmiyorum. ben sebzeleri eko kapta saklıyorum. Dereotları 10 gün sonra bile yaprakları dik dik duruyor. Hatta eko kapları ben set olarak almıştım, en küçük boyunda da kuruyemiş muhafaza ediyorum. Sonuç inanılmazzzz.

Mangal sevenlerin ve sık yemek daveti verenleri şık servis'i mutlaka almalarını öneririm. 1-2 saat yemeği sıcacık tutuyor. Ben dibinde biraz su dondurup meyve servisinde de kullanıyorum.

Peynir kapları özellikle kuru peynirler için harikaaaa. Bazen kalan şarküterileri de içine atıveriyorum, hiç kokular birbirine karışmıyor.. Ama nem tutan kapattaki delikli parçayı kesinlikle bulaşık makinasına atmayın.

Bakliyat saklama kapları sayesinde dolaplarımın içi sanat eseri gibi oldu. Ürünler gerçekten hiç bayatlamıyor.

Şek şek inden çok memnunum. Yemeklerin terbiyesini bile bu üründe karıştırıyorum. Kızımı her sabah su yerine ayran ile okula gönderiyorum.

Süper şef o çok kıymetli elektrikli ürünlerden on kat başarılı üstelik elektrikli olmadığı için pikniklerde bile kullanabiliyorum.

Benim şimdilik kullandıklarım bu kadar. Önümüzdeki ay limonluk ve çelik serisinden birkaç ürününü alıp deneyeceğim. Deneyimlerimi yine size yazarım.

Sevgiyle kalın....
 
bu bildiğin saklama kabı değil mi? :KK53:Tupperwareyi saklama kabından özel kılan şey nedir?:KK23:
 
Son düzenleme:
Ben derin dondurucu için olanlarını kullanıyorum. Derin dondurucuyu daha düzenli yapıyor. Bir de sebzelikte bir adet kapaksız kullandığım var o da küçük domatesler ezilmesinler diye. Onun haricinde cam ürünleri seviyorum.:KK31:
 
X