- Konu Sahibi aklazarar88
-
Selamlar ben de tupper almak istiyorum ama çok fazla değil, sadece birkaç tane. 2 tane peynir koymak için, 2-3 tane kalan yemekler için, 2 tane de çerez vs için ama her bir ürün farklı özelliklerde işe yarıyormuş. Bu aradıklarımdan indirimde olan geliş fiyatına verebileceklerin var mı? Bir de nerede satıyorsun? İstanbul mu?
Arkadaşlar peri set indirimde bu hafta 78 liraya gelişi var ankaradaysanız gelip eldende alabilirsiniz. Ptt kargo ile gönderedebilirim. Maksimum 5 lira tutar kargo ücretide.
bu katalogdakileri bu ay almam imkansız malesef çok pahalı bu haftadaki: (
Eki Görüntüle 615862 Eki Görüntüle 615863 Eki Görüntüle 615864 Eki Görüntüle 615865 Eki Görüntüle 615866 Eki Görüntüle 615867 Eki Görüntüle 615868 Eki Görüntüle 615869 Eki Görüntüle 615870 Eki Görüntüle 615871 Eki Görüntüle 615872 Eki Görüntüle 615873 Eki Görüntüle 615874 Eki Görüntüle 615875 Eki Görüntüle 615876 Eki Görüntüle 615877 Eki Görüntüle 615878
fiyatlarda yardımcı olabilirim izmirdeki ve denizlideki bayanlar.........
Berrak Set canım bende çok beğenerek aldım onları :) Evet biraz pahalı ama gerçekten değdiğini düşünüyorum ben. Annem haftalık salatayı meyveyi yıkar doğrar koyardı:) Çalışan kadınlar ve israfı engellediği için çok kullanışlı. Birde kendin üye olursan yada gerçekten karsız satan birinden alırsan uygun oluyo fiyatlar indirimleri takip etmek lazım.
istanbuldaki bayanlar fiyatlarda yardımcı olabilirim..çeyizim için bir kaç ürün (antartika, duru zeytinyağlık,şeker kaplar,süper şef vs.) almıştım kullandıkça gerçekten çok memnun kaldım ve daha uygun almak için üye oldum.eko kaplar yeşillik vs saklamak için mükemmel,antartika için söylicek sözüm yok dondurucuya attığım ürünlerin çözülmesini beklemeksizin kullanabiliyorum :))).her bir ürünün ayrı ayrı özellikleri var.Her evde olmalı diyorum
Merhaba ben İstanbul'dan uygun fiyata tupper satabilecek birini arıyorum. 2 tane peynir saklamak için, 2-3lü de yemek/salata malzemesi saklamak için arıyorum, şu an kampanyada olan ürünler var mıdır detaylı bilgi verebilir misin?
Sen İzmir'de mi oturuyorsun?
MERHABA ELİNİZDEMerhaba arkadaşlar. Ben yaza evleniyorum. Ve çeyizim için aldığım ilk ürünler Tupperware ürünleri oldu. Annem evde hep kullanırdı ve çok memnunduk. Ancak fiyatları biraz pahalı geldiği için bende üye oldum ve hem kendime hemde benim gibi evlenecek arkadaşlarıma geliş fiyatından bir sürü ürün aldım. Sizler ne düşünüyorsunuz Tupperware ürünleriyle ilgili benim çeyizim için aldıklarım bunlar. Tabi halen almak isteyen olursa satışa devam ediyorum. Geliş fiyatından hemde hediyeler alarak çevremdekilere destek oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?