tupperware ürünleri

almayı düşündüğünüz ürüne ait internetten bulduğunuz en uygun fiyat linkini benimle özelden paylaşın. o fiyattan daha uyguna ben size temin edebilirim.

almayı düşündüğünüz ürüne ait internetten bulduğunuz en uygun fiyat linkini benimle özelden paylaşın. o fiyattan daha uyguna ben size temin edebilirim.
mrb oval set almak istiyorum ama 5 tane set birden fiyat ne olur veya 4 ve 5 numara olandan 10ar tane olabilir

Son düzenleme:
Merhaba. Oval setin internetteki en ucuz fiyatı 75 TL. Ben 70 den vereyim. İstediğin sayıda oval çıkar mı şu an bakmam lazım ama artık ne varsa gönderirim çünkü bu işin sürekli ticaretini yapmıyorum. Elimdeki ihtiyaç fazlası sıfır ürünleri gönderiyorum. Fazlalıklar bitince devamı gelmeyecek. Artık elde ne varsa anlaşabildiğimiz kadarıyla :KK5:

Eki Görüntüle 1808841 şefte bu canm soğan vs. doğramak için çok pratikmiş soğan doğrarken çok zorlanan bi insan olduğum için almak istiyorum bundanda
tupperın her ürününden herkes memnun kalmıyo sanırım bak seninde beğenmediğin şeyler varmış iyi araştırıp almak lazım o kadar para veriyoruz sonuçta
ben şuan küçük bi ilçede oturuyorum manavlara her zaman herşey gelmiyo mesela dereotu her aradığımda bulamıyorum serayıda bu yüzdene almak istiyorum bulunca alır muhafaza rderim hiç olmazsa
ş

Eki Görüntüle 1808841 şefte bu canm soğan vs. doğramak için çok pratikmiş soğan doğrarken çok zorlanan bi insan olduğum için almak istiyorum bundanda
tupperın her ürününden herkes memnun kalmıyo sanırım bak seninde beğenmediğin şeyler varmış iyi araştırıp almak lazım o kadar para veriyoruz sonuçta
ben şuan küçük bi ilçede oturuyorum manavlara her zaman herşey gelmiyo mesela dereotu her aradığımda bulamıyorum serayıda bu yüzdene almak istiyorum bulunca alır muhafaza rderim hiç olmazsa
ş
mini sef almak isterseniz 60 tl var elimde adresinize yollarım

fransa 2020den itibaren yiyecek standında plastik kapları tamamen yasaklıyor. bizdeyse marka olduğu için moda oluyor anlamıyorum... elimden geldiğince plastik ürün kullanmıyorum paşabahçenin cam su şişelerinden kullanıyorum yanıma alacağım zaman.

Back
X