tupperware

04nesli06

SEN BENİM UĞURLU YOLUMSUN
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
390
1
46
Artvin
arkadaşlar tupperware ürünleri kullanan varmı ben kullanıyorum ve çok memnunum acaba benim gibi bu ürünleri kullanan kaç kişi var merak ettim :)

bende kullanıyorum memnunum..sogan dograyıcı almıştım kırmızı,3 tane üzerinde party resimleri olan saklama kapları almıştım bisküviler sayelerinde hiç bayatlamıyo. salata kasesi ve 3lü cerezlik te güzel..birde içerisinde sebze konup havaları alınan saklama kapları var buzdolabı için,sebzeleri taze bekletiyo..birde bıçak seti almıştım cok keskin ve kullanışlı...

ben saklama kaplarını kullanıyorum çok memnunum içind pasta börek dışarda bozulmuyor. ayrıca bıçak setini almıştım inanılmaz güzel, 1buçuk yıldır kullanıyorum hala ilk günki gibi keskin

Bende çeyizime düşünüyorum fakat çok pahalılar. Çok fazla almadan sadece gerekli olanları alsam yeterli gibi. Hangilerini alayım kızlar, kesin bulunması gereken:97:

Bende çeyizime düşünüyorum fakat çok pahalılar. Çok fazla almadan sadece gerekli olanları alsam yeterli gibi. Hangilerini alayım kızlar, kesin bulunması gereken:97:

canım soğan doğrama aletini al mutlaka küçük ama inanılmaz faydasını göreceksin. birde şeker kaplar olarak satılan renkli saklama kapları var muhteşem şeyler ben çok memnunum. çeyizime almıştım ve şuanda 1 senedir kullanıyorum

bende yeni aldım soğan doğrayıcıdan sipariş verdi ama henüz gelmedi çok beğendim görünüşünü hem bu ay indirim katoloğunda...bakalım memnun kalcam mı ?

ben de yeni başladım kullanmaya. arkadaşın tavsiyesiyle. biraz pahalılar o yüzden en gerekli olanları alıyorum şimdilik. renkli saklama kapları var çok güzel. peynir koydum bir aya yakın bozulmadan durdu. ah biraz daha ucuz olsaaa

buzluk kapları kahvaltılık kapları hamur leğeni soğutmayan kaplar süper şef tinimini hanım suluk şekşek ölçü kabı su serisi baharat saklanan litrelik kaplar yağdanlık kristalin ve şekerlikleri serpşek(muhteşem bişi) tiptop sürahi kurabiye saklanan kaplar annemin eline sağlık babamın kesesine bereket çeyizime almıştık hepsinden memnunum alıcam bi kaç ürünü daha var indirimi bekliyorum

bence vıt zıt plastikleri doldurma evine biraz pahalı ama tupperwerin herşeyini tavsiye ederim . Yavaş yavaş al ama tupper al. Arkadaşlar yazmış zaten öncelikli olanları.

Teşekkür ederim canım, merak ettim şu soğan doğrama aletini.Baktım netten göremedim, nasıl bişey rondo gibimi?
Bu arada verdiğin bilgiler için teşekkürler. En yakın fırsatta alacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
bence vıt zıt plastikleri doldurma evine biraz pahalı ama tupperwerin herşeyini tavsiye ederim . Yavaş yavaş al ama tupper al. Arkadaşlar yazmış zaten öncelikli olanları.

Çok teşekkürler, söylediğiniz gibi plastik saklama kabı felan düşünmüyorum, az olsun ama iyi olsun. İnşallah yakın zamanda alabilirim:97:

merhabalar
elimde tupperın cam bezi var ama hiiiiç memnun kalmadım, güya kurulamaya gerek yok bu bezle ama hep leke bırakıyor camlarda, aynada ve indirimdeyken aldığım için elimde 4 tane var bu bezden, bunların iadesi oluyor mu, bana yardımcı olursanız sevinirim, bu kadar berbat bi bez görmedim şimdiye kadar, bi arkadaşımda 3 tanesini 20 liraya aldığı cam bezi camı pırıl yaparken benimki su lekeleri bırakıyor camda

ılık suda beklettim olmadı
sıcak suda beklettim bezi yine olmadı
bez zaten yumuşamıyor, sıkarken ellerim acıyo resmen, ne lanet bişeymiş yaa
kendimi resmen kandırılmış hissediyorum

bende yeni aldım soğan doğrayıcıdan sipariş verdi ama henüz gelmedi çok beğendim görünüşünü hem bu ay indirim katoloğunda...bakalım memnun kalcam mı ?

kesinlikle kalacaksın canım süper bişiy çok pratik. bende hemen hemen tüm ürünleri var ve çok memnunum :)

canım ben o bezleri hiç duymadım yaa diğer ürüblerini kullanıyorum ama dediğin bezleri bilmiyorum 10 yıl garantili olduğunu biliyorum ama değişiklik sadece ürün hatasında olyor galiba

Teşekkür ederim canım, merak ettim şu soğan doğrama aletini.Baktım netten göremedim, nasıl bişey rondo gibimi?
Bu arada verdiğin bilgiler için teşekkürler. En yakın fırsatta alacağım

mini şef adı küçük kase kadar bişiy. elektrikli değil elinle çeviriyorsun. tupperware mini şef yazarsan bulursun canım :)

mini şef adı küçük kase kadar bişiy. elektrikli değil elinle çeviriyorsun. tupperware mini şef yazarsan bulursun canım :)

Gördüm canım, teşekkürler bu ürünleri peşin alabiliyormuşuz galiba, kredi kartına taksit olayı olmuyormuş değilmi:26:

Bu ürünleri satan bir yerle görüştüm,ordaki bayan bana üye olun, ürünleri %20 indirimli alın, karlı çıkın dedi. Hani ben çevreye satış yapmak gibi bir fikrim yok, yani bir ev toplantısı yada eşe dosta satma gibi düşünceye sahip değilim. Benim amacım sadece ihtiyacım olan ürünleri almak. İlk başta 250 TL tutarındaki çanta yollanacak felan denildi, ürünlerin sadece işime yarayanı alsam, bu üyelik benim başıma bir sorun olurmu?
Bilgilendirebilirmisiniz beni acaba..:26:

Gördüm canım, teşekkürler bu ürünleri peşin alabiliyormuşuz galiba, kredi kartına taksit olayı olmuyormuş değilmi:26:

taksit olayı yok canımm benda arkadaşımdan alıyordum bunları şimdi oda bıraktı bu işi. 1 senedir bende almıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…