Bende çok beğeniyorum. İnstagramdan hastalarıyla konuştum çok memnunlarEvet yok mu hiç? İnstagram'da takip ettiğim kadarı ile güzel burunlar yapıyor ama burada hiç yorum bulamadım uzun vadeli nasıl burunlar yapıyor merak ediyorum. Sayfasında çok sayıda revizyon yaptığı hastalarının da fotoğrafları mevut.
Ben düz seviyorum ucunun sivriliği konusunda tereddüt ettim fakat hastalarını görünce öyle olmadığını anladımBen de inceledim, bence çok sivri ve dümdüz. Daha kavisli kalkık yapsaydı ben de düşünecektim
Ben de hokka burunları pek sevmiyorum kendi burnum kemerli önden sorun olmuyor ve ince sivri duruş güzel görünüyor gözüme, sorun yandan görünüşü işte.Ben de inceledim, bence çok sivri ve dümdüz. Daha kavisli kalkık yapsaydı ben de düşünecektim
Kesinlikle katılıyorum. O animasyon filmi de izledim. Hatta benim de aklıma direkt o gelmişti. Çok düz ve sivri burun doğal değil. Yapıldığı anlaşılıyor.Bir kore filmi vardı estetikle alakalı böyle insanlar sipsivri yüz hatları burunlara sahipti falan gerçekten tam ordaki tarzda bir burun yapıyor bence korkunç duruyor biraz çok sivri ve düz ama siz bilirsiniz tabii
Aynen öyle özellikle erkek burunlarını gördüm ve üzüldüm hani sipsivri estetik olduğu bariz olan burunlar erkeklere 2 kat yakısmıyor :/Kesinlikle katılıyorum. O animasyon filmi de izledim. Hatta benim de aklıma direkt o gelmişti. Çok düz ve sivri burun doğal değil. Yapıldığı anlaşılıyor.
Buna da kesinlikle katılıyorum. Sivri burun çok itici. Sivri burun yapan doktorlar: Tural Fatullayev’in hepsi, Teoman Doğan ve Ali Murat Akkuş’un bazı burunları çok sivri ve dışına çok çıkık geldi bana.Aynen öyle özellikle erkek burunlarını gördüm ve üzüldüm hani sipsivri estetik olduğu bariz olan burunlar erkeklere 2 kat yakısmıyor :/
Sırf buna cevap vermek için hesap açtım ameliyat olmadan once cok arastırıdm tek kötü yoruma dahi rastlamadım burada da sadece zevk tartısması var. burnunun yapıldıgının bellı olmasını istemeyenler, doğal olmasını isteyenler Tural hocada yaptırabilir Yapma diyenler sivri diyenler vs olmus ama onların beğendikleri (yapma) burunları gerçekten çok merak ediyorum gerçekten nasıl görüyorsunuz bilmiyorum ama çok korkarak girdiğim ameliyattan çok kolsy ve memnun bir şekilde çıktım. Ameliyat sürecim oldukça iyiydiArkadaslar tural fatullayeve burnunu yaptiranlar varsa yorum yazabilirlermi ?
20.günüm ama yaptırmak isteyen varsa burnunu mutlaka randevu almalı en azından görüşmeye gidilmeli gerçekten işinin ehli ve garantici bir doktor.
Tural Bey sanırım Eren Taştan’dan eğitim almış, aynı teknikleri kullanıyor. Paylaşımlarından öyle anlaşılıyor. Ben de bu yüzden epeyce araştırdım kendisini. Sağlıklı nefes alan fonksiyonel bir burun yapacağını ve revizyonlardaki hataları da başarılı bir şekilde düzelteceğini düşünüyorum. Ancak, yaptığı burunlar gerçekten çok düz, yere paralel burun bence çekici birşey değil. Az da olsa kavis vermesi gerekir ki sağlıklı görünümün yanında çekici alımlı bir görüntü de oluşsun. Yere paralel yapmak yerine 112-116 derece kalkıklık açısı verseydi kendisine yaptırırdım revizyonu.Sırf buna cevap vermek için hesap açtım ameliyat olmadan once cok arastırıdm tek kötü yoruma dahi rastlamadım burada da sadece zevk tartısması var. burnunun yapıldıgının bellı olmasını istemeyenler, doğal olmasını isteyenler Tural hocada yaptırabilir Yapma diyenler sivri diyenler vs olmus ama onların beğendikleri (yapma) burunları gerçekten çok merak ediyorum gerçekten nasıl görüyorsunuz bilmiyorum ama çok korkarak girdiğim ameliyattan çok kolsy ve memnun bir şekilde çıktım. Ameliyat sürecim oldukça iyiydiameliyat sonrası hiçbir zorluk yaşamadım asla morarıklık vs olmadı ve doktorum çok ilgiliydi naifti. Suan burnumdan memnunum şişlik var tabi şekli tam oturmadı henüz 20.günüm ama yaptırmak isteyen varsa burnunu mutlaka randevu almalı en azından görüşmeye gidilmeli gerçekten işinin ehli ve garantici bir doktor.
Merhaba bende Tural hocayı düşünüyorum özelden resim atar mısınız?Sırf buna cevap vermek için hesap açtım ameliyat olmadan once cok arastırıdm tek kötü yoruma dahi rastlamadım burada da sadece zevk tartısması var. burnunun yapıldıgının bellı olmasını istemeyenler, doğal olmasını isteyenler Tural hocada yaptırabilir Yapma diyenler sivri diyenler vs olmus ama onların beğendikleri (yapma) burunları gerçekten çok merak ediyorum gerçekten nasıl görüyorsunuz bilmiyorum ama çok korkarak girdiğim ameliyattan çok kolsy ve memnun bir şekilde çıktım. Ameliyat sürecim oldukça iyiydiameliyat sonrası hiçbir zorluk yaşamadım asla morarıklık vs olmadı ve doktorum çok ilgiliydi naifti. Suan burnumdan memnunum şişlik var tabi şekli tam oturmadı henüz 20.günüm ama yaptırmak isteyen varsa burnunu mutlaka randevu almalı en azından görüşmeye gidilmeli gerçekten işinin ehli ve garantici bir doktor.
s
Buna da kesinlikle katılıyorum. Sivri burun çok itici. Sivri burun yapan doktorlar: Tural Fatullayev’in hepsi, Teoman Doğan ve Ali Murat Akkuş’un bazı burunları çok sivri ve dışına çok çıkık geldi bana.
s
Buna da kesinlikle katılıyorum. Sivri burun çok itici. Sivri burun yapan doktorlar: Tural Fatullayev’in hepsi, Teoman Doğan ve Ali Murat Akkuş’un bazı burunları çok sivri ve dışına çok çıkık geldi bana.
s
s
Çs
hayır ücretsiz :)Muayene ücretli mi acaba?
Hani bu birazda kişisel bir fikir aslında çünkü ameliyatımdan once 2 ay boyunca sadece doktorları arastırdım ve hastalarıyla gorusme konusma fırsaatım oldu benim şuan burnumu herkes cok begenıyor bırde ameliyat oncesi ve sonrası fotoğraflar yüzde durdugundan daha farklı görünüyor gerçekten suan ki halimi görseniz sizde ne demek istediğimi anlarsınız gitgide iniyor şişlik ve tam yüzüme göre oturuyor su anda bile kimse estetikli olduğumu farketmiyor aslında o yüzden görüşmeden cokta önyargılı yaklasmamak gerek diye düşünüyorum sonucta tural beyden de ameliyat olanlar iyice arastırıyo evet düz bi burun kavisli değil ama suan bana yakısan en azından benim sahsi görüşüm böyle :) ben rino ameliyetı oldum ve gerçejten sürecimde sanki güzellik salonunda bakım yaptırıp cıkmısım gibi hiç bi zorluk olmadı :) düşünenler için arastıranlar için yazıyorum bunu :)Tural Bey sanırım Eren Taştan’dan eğitim almış, aynı teknikleri kullanıyor. Paylaşımlarından öyle anlaşılıyor. Ben de bu yüzden epeyce araştırdım kendisini. Sağlıklı nefes alan fonksiyonel bir burun yapacağını ve revizyonlardaki hataları da başarılı bir şekilde düzelteceğini düşünüyorum. Ancak, yaptığı burunlar gerçekten çok düz, yere paralel burun bence çekici birşey değil. Az da olsa kavis vermesi gerekir ki sağlıklı görünümün yanında çekici alımlı bir görüntü de oluşsun. Yere paralel yapmak yerine 112-116 derece kalkıklık açısı verseydi kendisine yaptırırdım revizyonu.
Merhaba resim özelden nasıl atılır siz yazın ben atayımMerhaba bende Tural hocayı düşünüyorum özelden resim atar mısınız?
Bana da ararsanız sevinirim. Profilimize girip mesaj yollama kısmına fotoğraf iliştirip gönderebilirsiniz?Merhaba resim özelden nasıl atılır siz yazın ben atayım
Siz oldunuz mu Tural hocaya ameliyatArkadaslar tural fatullayeve burnunu yaptiranlar varsa yorum yazabilirlermi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?